ροή ειδήσεων

Σκέψεις για διαγραφή Παπανδρέου από τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ

Η θέση "ορισμένων", είναι ΕΞΩ και ΜΕΣΑ! Έξω από το απο-κομμα και μέσα στη φυλακή...

Στα άκρα οδηγούνται οι σχέσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου με τον Γιώργο Παπανδρέου μετά την συνάντηση των δυο ανδρών το μεσημέρι σήμερα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Real.gr ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τείνει να υιοθετήσει στις έκτακτες συσκέψεις που πραγματοποιούνται αυτή την ώρα στην Ιπποκράτους τις εισηγήσεις που έχει δεχθεί για διαγραφή του προκατόχου του.

Η ενότητα του ΠΑΣΟΚ κρέμεται σε μια κλωστή, ενώ έντονος προβληματισμός υπάρχει στους κυβερνητικούς εταίρους και το Μέγαρο Μαξίμου για τυχόν επιπτώσεις των εξελίξεων στην κυβερνητική συνοχή.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Γ. Παπανδρέου:

«Ο Γιώργος Παπανδρέου συναντήθηκε σήμερα το μεσημέρι, στη Βουλή, με τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο.

Στη συνάντηση, ο Γιώργος Παπανδρέου εξέφρασε την οργή του για τις απαράδεκτες, άθλιες και ανήθικες διαρροές, που στηρίζονται σε ψεύδη, σχετικά με την οικονομική διαχείριση στο Κίνημα την περίοδο της Προεδρίας του.

Υπογράμμισε ότι, το κλίμα που έχει δημιουργηθεί, διαλύει το ΠΑΣΟΚ και αυτό δεν μπορεί να γίνει ανεκτό.

Τα σχετικά δημοσιεύματα στοχεύουν, στην ηθική απαξίωση του Γιώργου Παπανδρέου, με ανήθικες πρακτικές.

Πρακτικές που μετατρέπουν σε δήθεν "μαύρη τρύπα" τις γνωστές δανειακές υποχρεώσεις του ΠΑΣΟΚ από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα και ανέρχονται σε περίπου 110 εκατομμύρια ευρώ -τη στιγμή που και άλλα κόμματα έχουν ανάλογα ή και μεγαλύτερα οικονομικά δεδομένα να επιδείξουν- ή σχεδόν δεκαπλασιάζουν αυθαίρετα το κόστος ενός ταξιδιού του Προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς. Ενώ, σκοπίμως αποσιωπούν το γεγονός ότι, τα οικονομικά στοιχεία του ΠΑΣΟΚ, όπως και των άλλων κομμάτων, έχουν ελεγχθεί από την αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, στην οποία συμμετέχουν και ορκωτοί λογιστές.

Όσοι συνεργούν στην παραγωγή και αναπαραγωγή των ανήθικων χαλκευμένων διαρροών και των ψευδών, θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη.

Την ώρα που καταρρέουν όλα τα σενάρια συνωμοσίας που στηθήκαν για να χτυπήσουν το ΠΑΣΟΚ, κάποιοι μεταφέρουν αυτά τα νοσηρά σενάρια στο εσωτερικό του Κινήματος.

Ο Γιώργος Παπανδρέου σήκωσε το βάρος της ανασυγκρότησης και αναδιοργάνωσης του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να καταστεί δυνατό, να αναλάβει εκ νέου την ηγεσία της χώρας και να πρωταγωνιστήσει διεθνώς, πάντα στην υπηρεσία της Πατρίδας και της Δημοκρατικής Παράταξης.

Αγωνίστηκε με αρχές και αξίες, όπως αυτή της διαφάνειας, για την όποια πάλεψε από την πρώτη στιγμή να εμπεδώσει και στα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ.

Ο Γιώργος Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ, σήκωσαν στην πλάτη τους το τεράστιο βάρος μιας ηράκλειας προσπάθειας που κράτησε τη χώρα ζωντανή.

Προσπάθεια που, πλέον, έχουν υιοθετήσει πολλοί από αυτούς που πριν την κατήγγειλαν.

Η σύγκρουση του Γιώργου Παπανδρέου με όσους αμφισβητούν αυτές τις αλήθειες θα είναι και διαρκής και σκληρή. Γιατί αφορά τους Έλληνες, τη χώρα, τη Δημοκρατική Παράταξη, το ΠΑΣΟΚ».

Ραντεβού για τα οικονομικά

Τα πρόσωπα που κατά καιρούς αναμίχθηκαν στη διαχείριση των οικονομικών του ΠΑΣΟΚ καλεί η Ιπποκράτους να συνεργαστούν με τους ελεγκτές ώστε να είναι πλήρη τα λογιστικά στοιχεία και τα παραστατικά των δαπανών, στον απόηχο του 50λεπτου ραντεβού που είχαν σήμερα ο Ευάγγελος Βενιζέλος με τον Γιώργο Παπανδρέου.

Το θέμα των οικονομικών του ΠΑΣΟΚ αποτέλεσε βασικό θέμα συζήτησης των δύο ανδρών, δεδομένου ότι ο δανεισμός της περιόδου 2003-2011 (116,5 εκατομμύρια ευρώ) σε συνδυασμό με τη δραστική μείωση της ετήσιας κρατικής επιχορήγησης κατά 90% (περί τα 2,5 εκατομμύρια που είναι ούτως ή άλλως εκχωρημένα στις τράπεζες) αφήνει το ΠΑΣΟΚ με μηδενική ουσιαστικά επιχορήγηση προκειμένου να καλύπτει τις δαπάνες του. Το θέμα διογκώνεται για την Ιπποκράτους, δεδομένων των προβλημάτων που αντιμετώπισε στις πληρωμές των εργαζομένων του κόμματος.

Σε άτυπη ενημέρωσή του, το ΠΑΣΟΚ σημειώνει ότι «η κατάσταση αυτή καθιστά αναγκαία την εφαρμογή αυστηρών κανόνων διαφάνειας στην οικονομική διαχείριση». Έτσι, ζητούν από όλα τα πρόσωπα που είχαν ανάμιξη στην οικονομική διαχείριση του κόμματος να συνεργαστούν με τους ελεγκτές, ώστε να είναι πλήρη τα λογιστικά στοιχεία και τα παραστατικά των δαπανών. Κοινώς, η σημερινή ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, ζητά από την προηγούμενη τα παραστατικά των όποιων δαπανών του κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της συζήτησης με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ο Γιώργος Παπανδρέου διαβεβαίωσε τον σημερινό πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ότι δεν έχει εξουσιοδοτήσει στελέχη του κόμματος να μιλούν εκ μέρους του, πολλώ δε μάλλον να αναλαμβάνουν πολιτικές πρωτοβουλίες στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ. Σημειώνεται ότι πρόκειται για μία συζήτηση που καλά κρατεί στο εσωτερικό του κόμματος, μετά την εκδήλωση της «Κίνησης των 75» την Κυριακή, αλλά και άλλων ανάλογων πρωτοβουλιών.

Κατά τα λοιπά, στην συνάντηση συζητήθηκαν όλες οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ειδικότερα, οι δύο άντρες μίλησαν διεξοδικά για την πορεία της χώρας και της κυβέρνησης, αλλά και όσα συμβαίνουν στην Ευρώπη και ειδικότερα τα ευρωπαϊκά σοσιαλιστικά κόμματα. Συζήτησαν ακόμα για την «λίστα Λαγκάρντ» και την «πολιτική σκευωρία του ΣΥΡΙΖΑ», όπως λέει η Ιπποκράτους, για την οποία υποστηρίζει ότι κατέρρευσε, με τον Ευάγγελο Βενιζέλο να αφήνει αιχμές κατά του Γιώργου Παπακωνσταντίνου χωρίς η ενημέρωση της Ιπποκράτους πάντως να αναφέρεται προσωπικά σε αυτόν, αλλά κάνοντας λόγο για «τεράστιες ευθύνες ορισμένων προσώπων που έπαιξαν δυστυχώς ρόλο στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ την περίοδο 2009-2012».

Ενόψει της επίσκεψης Παπανδρέου στην Πάτρα για τις ημέρες του Πάσχα δε, συζήτησαν και για τις εξελίξεις σε σχέση με τους οδικούς άξονες και ιδίως την Ολυμπία Οδό, που πρόσφατα επισκέφθηκε συνοδεύοντας τον πρωθυπουργό, ο Ευάγγελος Βενιζέλος.


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος1/5/13 08:19

    Η ώρα της επιστροφής και της δικαίωσης πλησιάζει.
    Γράφει ο Ν Βράχος 30.4.13
    Δικαιωμένος πλήρως, ο Γιώργος Παπανδρέου, τόσο από τον αγώνα που κατέβαλε για την σωτηρία της πατρίδας μας, όσο και από τις διαρθρωτικές ανακατατάξεις που επέβαλε στην Ευρωπαϊκή λειτουργία του δυσκίνητου ή και Γερμανοελεγχόμενου συστήματος «διακίνησης χρήματος και αλληλεγγύης» μεταξύ των Ευρωπαίων εταίρων.
    Ευχαριστημένος και περήφανος που βλέπει την πατρίδα μας να ελπίζει, να αγωνίζεται , να πιστεύει και να αισιοδοξεί.
    Κλείνει τα μάτια και θυμάται:…Μέργκελ..Σαρκοζί…Αεροπλάνο…Βενιζέλο …πολιτικούς δολοφόνους..άνανδρους ΒΡΟΥΤΟΥΣ! ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ!!!
    Τώρα όμως ο χρόνος τέλειωσε. Η γή γυρίζει, οι απάτριδες συντρίβονται , ο λαός μας και πάλι ΑΦΕΝΤΗΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ!
    Ο Γιώργος γυρίζει ! Οι Έλληνες τον υποδέχονται ! Έντρομοι οι μηδενιστές ετοιμάζουν και πάλι λάσπη και …λάσπη !
    Τώρα όμως ο λαός ξέρει και..ξέρουν τι τους περιμένει.
    Το ομολογεί η αλλαγή ηγεσίας στην Κύπρο και η πρώτη υπογραφή της μεγάλης ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ! Πάνε οι καταθέσεις! Τινάζουν τον κόσμο στον αέρα. Πίνουν το αίμα του κόσμου οι προστάτες του Αντωνάκη και των υπολοίπων φανερών και ..κρυφών.
    Σκεφτείτε τι θα συνέβαινε στην Ελλάδα αν συνέχιζε ο Καραμανλής ή παραλάμβανε ο Σαμαράς΄η ο Τσίπρας. Φανταστείτε ……!!!!
    Που θα βρισκόταν η Ελλάδα σήμερα; Τι θα κάναμε για να ζήσουμε;
    Το ομολογούν όλοι, ακόμη και οι εχθροί του Γιώργου, οι διαπλεκόμενοι .
    Το ομολογούν τα ξένα ΜΜΕ, και οι καραδοκούντες , άδικα πλέον, δραχμολάγνοι εραστές του βρώμικου χρήματος .
    Το ομολογούν τα SITE της διαφθοράς και της διαπλοκής, αφού ΞΑΦΝΙΚΑ!!! άρχισαν να μην αναρτούν σχόλια και απόψεις που αποδεικνύουν την αλήθεια και ΑΘΩΩΝΟΥΝ τον Γιώργο Παπανδρέου από τις κατηγορίες εις βάρος του και εις βάρος του ΠΑΣΟΚ !
    Το ομολογούν τα πρόσωπα των Πασοκων που ένιωσαν την ντροπή και την προσβολή του..πέμπτου απο-κόμματος, από την προσπάθεια του φαταούλα της κενοδοξίας να γίνει πρόεδρος του Πασόκ. Πίστευε , ο άθλιος λογοπαίχτης, ότι το Πασοκ είναι ..σκεύος ηδονής του κάθε παραπολιτικού ..ερωτύλου
    Ντρέπονται και φοβούνται φανερά τον εαυτόν τους και την κοινωνία για όσα ψευδή, ανύπαρκτα ή και διαστρεβλωμένα έχουν γράψει . Τα γεγονότα τους διαψεύδουν και η τιμωρία έρχεται.
    Η ώρα έφτασε. Τώρα ξέρουμε ! Τώρα όλοι είμαστε δίπλα στο Γιώργο Παπανδρέου, στον ΜΟΝΑΔΙΚΟ πολιτικό που απέδειξε έμπρακτα ότι σέβεται και αγαπά τους έλληνες και την Ελλάδα. Δεν είναι πλέον μόνος του και υπονομευμένος. Δεν είναι το μαύρο πρόβατο του Αντώνη, του Βαγγέλη, του Αλέξη και των άλλων νοσταλγών της παραμεθόριας … διαπλοκής και πολιτικής ανυπαρξία και αιμομιξίας.
    Τον μοναδικό πολιτικό ,που μας είπε την αλήθεια για το μέγεθος του προβλήματος και την οικονομική λύση που έπρεπε να εφαρμόσουμε και αγωνίστηκε ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ενάντια σε όλες τις βρόμικες δυνάμεις και ιδιοτελείς επιδιώξεις..
    Τον ευγενή άνθρωπο, τον αγωνιστή που πάλεψε και παλεύει για μια Ελλάδα καλλίτερη. Για μια Ελλάδα με μέλλον , όραμα και ελπίδα !
    Τον πολιτικό που αγωνίζεται για ιδέες και οράματα με σεβασμό για όλους και αυτοσεβασμό πρωτόγνωρο για την Ελληνική πολιτική ιστορία.
    Γιώργο,
    η Ελλάδα χαμογελά,
    οι Έλληνες ελπίζουν ξανά.
    Η Ιστορία σε περιμένει να συνεχίσεις το έργο σου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/5/13 08:23

    Έτσι και αυτός ο πόλεμος λάσπης και βρωμιάς ‘’πέφτει στο κενό’’.
    Γράφει ο Ν Βράχος
    Τρεις Πρωθυπουργοί από την ίδια οικογένεια, ο Γεώργιος Παπανδρέου ή και ‘’ Γέρος της Δημοκρατίας’’ αγωνίστηκε με όλες του τις δυνάμεις για την απελευθέρωση της Ελλάδας μετά την αποχώρηση των Γερμανών , όταν στην Ελλάδα, κάθε σπίτι θρηνούσε και ένα ‘’εμφυλιακό νεκρό’’. Το 1963 ξεμπρόστιασε τη ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΟΘΕΙΑ της ΕΡΕ και του παρακράτους της δεξιάς και των Γκοτζαμάνηδων και απέδειξε την πλειοψηφία των δημοκρατικών δυνάμεων.
    Με το θάνατό του συγκλόνισε την Ελλάδα και απέδειξε πόσο ετοιμόρροπο καθεστώς ήταν η χούντα.
    2. Ο Γιός του, πρωθυπουργός Ανδρέας Γεωργίου Παπανδρέου, το 1981 έφερε τη Λευτεριά και τη Δημοκρατία στην Ελλάδα. Δημιούργησε τις υποδομές για μια Ελλάδα ενωμένη , συμφιλιωμένη, ειρηνική με προοπτική και ελπίδα. Αποκατέστησε πολλές; Αδικίες και αναγνώρισε την Εθνική Αντίσταση από ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες και αγωνίστηκε για Κοινωνική Δικαιοσύνη, Υγεία, Δωρεάν Παιδεία, ισότητα ανδρών και γυναικών, Εθνική συμφιλίωση, ΕΘΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ,ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΥΣ!
    3. Ο Γιός του, πρωθυπουργός Γεώργιος Αντρέα Παπανδρέου, αγωνίστηκε με όλες του τις δυνάμεις να σώσει την Ελλάδα από την χρεωκοπία, που την οδήγησε η ΑΛΟΓΙΣΤΗ! ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΗ πολιτική που εφαρμόστηκε στην Ελλάδα από το 2004 μέχρι και το 2009.
    Μόνος, προδομένος από αντιπάλους, εχθρούς και φίλους αγωνίστηκε χωρίς να υπολογίσει πολιτικό κόστος και..ΒΡΟΥΤΟΥΣ! και έθεσε τις βάσεις για μια ΝΕΑ Ελλάδα ψηφίζοντας νόμους με τις απαραίτητες διαρθρωτικές αλλαγές, για : Φοροδοτική ισότητα, ισονομία, ευνομία και καταπολέμηση της διακίνησης του ΜΑΥΡΟΥ χρήματος.
    Στη μακρόχρονη και λίαν εποικοδομητική ,για τους Έλληνες παρουσία τους, ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ότι η Πολιτική μπορεί να ασκηθεί με εντιμότητα και πατριωτισμό, ώστε ΟΥΔΕΙΣ να δύναται να ισχυρισθεί, ότι εκπρόσωποι της οικογένειας κατέστησαν, εφοπλιστές, βιομήχανοι, τραπεζίτες, τοκογλύφοι, μεγαλοεργολάβοι ή άλλης μορφής μεγαλοεπενδυτές, όπως πολλάκις συνέβη εις το παρελθόν.
    Αν κάποιος γνωρίζει κάτι περισσότερο, ας μας ενημερώσει….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/5/13 13:58

    Μα, Βαγγελάκη μου, Καρχιμάκης σημαίνει ΣΑΜΟΥΡΑΪ ! και στο Πασοκ του Γιώργου είμαστε όλοι Σαμουράϊ !
    Γράφει ο Ν Βράχος 1.5.13
    Μα Βαγγελάκη ..μου, με αυτά που κάνεις, αποδεικνύεις ότι πολιτικά βρίσκεσαι ακόμη στην εποχή των ...βόλων !
    Σου φταίει ο ..Καρχιμάκης και κτυπάς κάτω από τη μέση;
    Πρέπει να ξέρεις, ότι κάθε ένας από εμάς είναι ένας Καρχιμάκης.
    Καρχιμάκης σημαίνει ΣΑΜΟΥΡΑΪ ! και στο Πασοκ του Γιώργου είμαστε όλοι Σαμουράϊ !
    Κάνε μια..δοκιμή και θα μάθεις τι σημαίνει Πασοκ, αφού τόσα χρόνια με τις δεξιόστροφες τάσεις σου και αντιλήψεις σου, ήσουν σαν να μην..ήσουν!
    Βαγγελάκη , μη ρίχνεις ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ στη φωτιά, κινδυνεύεις να καείς!!!!
    Βαγγελάκη, η πολιτική είναι μαγκιά και όχι κουτσαβακισμός .Είναι αγώνας ζωής, τιμής επιβίωσης ενός έθνους, μιας ιστορίας.
    Πολιτική είναι η ΔΥΝΑΜΗ της ψυχή μας να προσελκύει συνοδοιπόρους προσφοράς και προασπιστές ορίων και αιθέρων.
    Τι να τα κάνουμε τα γλωσσικά σου ιδιώματα, όταν τα πολιτικά σου αντανακλαστικά είναι ακόμη σε νηπιακή κατάσταση και διαπνέονται από εμπάθεια και κόμπλεξ;
    Προκαλείς διαρκώς, λες και είσαι ιδιοκτήτης ή κληρονόμος και όχι άρπαγας και υπονομευτής.
    Περιβάλλεσαι από μωροφιλόδοξους και αιθεροβάμονες που θεωρούν τους εαυτούς τους..αναντικατάστατους.
    Μα Βαγγελάκη μου, ένα μικρό σκυλάκι με μυαλό, κάνει κουμάντο σε ολόκληρο κοπάδι ...προβάτων. Το σωματικό "μπούγιο" δεν ..επιβάλλεται, σε πολιτικά άτομα που έχουν ιδεολογικούς ορίζοντες για μια Ελλάδα καλλίτερη και όχι για μια πολυθρόνα..μεγαλύτερη.
    Τι πιστεύεις, ότι μπορείς να επιβληθείς σε ψηφοφόρους ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ;
    Σε ψηφοφόρους που δεν σε πιστεύουν; Σε ανθρώπους που σε απεχθάνονται;
    Σε πολίτες που εξαθλίωσες οικονομικά, εξευτέλισες πολιτικά, και προσέβαλες ανθρώπινα και ταυτόχρονα εξακολουθείς και προκαλείς;
    Είσαι πολιτικό κεφάλαιο ΝΕΚΡΟ!!! και αηδιαστικά-προκλητικά απεχθές.
    Εμείς, οι απλοί ψηφοφόροι, οι αιμοδότες, οι σαμουράϊ, θέλουμε ΑΡΧΗΓΟΥΣ και όχι καμαριέρες του κάθε...Αντωνάκη.
    Θέλουμε ιδεολογικό θερμόμετρο προσέλκυσης και πειθούς και όχι ανταγωνιστικής επιβολής και επικράτησης.
    Η πολιτική είναι παιχνίδι για μεγάλους και όχι για τους...άλλους !
    Οι πολιτικοί αρχηγοί πρέπει να διαθέτουν ευστροφία, ειλικρίνεια, καλοσύνη και διορατικότητα. Μα πάνω από όλα ανθρωπιά και όχι βρώμικα χτυπήματα στον κάθε αντίπαλο.
    Οι πολιτικοί πρέπει να είναι ευγενείς, να διακρίνονται για τη μεγαλοψυχία τους και ΟΧΙ για την ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΤΟΥΣ!
    Οι πολιτικοί πρέπει να είναι άνθρωποι με αισθήματα και συναισθήματα και ΟΧΙ ! κινητές κρεατομηχανές.
    Ο αρχηγός αναδεικνύεται και ΔΕΝ επιβάλλεται με άλλον τρόπο γιατί ΣΥΝΤΟΜΑ..απορρίπτεται ως ξένο σώμα!!!.
    Κατάλαβες Βαγγελάκη μου τι είναι το δικό μας ΠΑΣΟΚ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *