ροή ειδήσεων

Στη Ρόδο ο Ομπράντοβιτς!

Η TELEUNICOM Basketball Academy Club, η πρότυπη Ακαδημία μπάσκετ που ιδρύθηκε πριν από πέντε χρόνια, από τους Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.... Δημήτρη Ιτούδη, Κώστα Παταβούκα και Γιώργο Ρεγγίνα όπως κάθε καλοκαίρι, έτσι και φέτος, επιφυλάσσει εκπλήξεις και ξεχωριστές εμπειρίες για τα παιδιά που αγαπούν το μπάσκετ.

Το καλοκαιρινό camp της Ακαδημίας έχει γίνει πλέον θεσμός, καθώς φέτος διεξάγεται για 5η συνεχόμενη χρονιά. Το Teleunicom BAC CAMP 2013, για παιδιά 6-18 ετών, θα πραγματοποιηθεί από 17 έως και 22 Ιουνίου, στην έδρα της Ακαδημίας, στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων “Ελληνογερμανική Αγωγή”, στην Παλλήνη (ένα κλειστό γήπεδο, τέσσερα ανοικτά και κολυμβητήριο).

Οι συμμετέχοντες θα εξασκηθούν εντατικά υπό την καθοδήγηση έμπειρων προπονητών, ενώ θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τα μεγαλύτερα ονόματα του αθλήματος.

Επιπλέον, και το φετινό καλοκαίρι, ως συνέχεια του περσινού επιτυχημένου camp στη Ρόδο –ένα νησί με τη δική του παράδοση στο μπάσκετ- η Teleunicom BAC διοργανώνει από τις 23 ως και τις 30 Ιουνίου, το Teleunicom Rhodes Camp 2013, στο οποίο μπορούν να συμμετάσχουν αθλητές από την Αθήνα, τη Ρόδο, αλλά και άλλες πόλεις της Ελλάδας.



Το camp θα πραγματοποιηθεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Κολεγίου Ρόδου και παρόντες θα είναι όλοι οι ιδρυτές της Ακαδημίας και φυσικά ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, ο οποίος κάθε φορά που βρίσκεται στην Ελλάδα, αξιοποιεί την ευκαιρία να βρεθεί κοντά στους μικρούς αθλητές και να μεταδώσει τις γνώσεις του.



Στα τέσσερα χρόνια λειτουργίας της, η Ακαδημία έχει διοργανώσει με επιτυχία τουρνουά, αλλά και καλοκαιρινά camp στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, ενώ έχει συμμετάσχει με πολυμελείς αποστολές και σε εξειδικευμένα camp του εξωτερικού. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.basketballacademy.gr και στα τηλέφωνα 210 3800390 και 6977 551035.


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *