ροή ειδήσεων

Τα νησιά μας επισκέπτονται Έλληνες και ξένοι δημοσιογράφοι...

Η διεύθυνση τουρισμού της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου συνεχίζει δυναμικά την προβολή των νησιών, με Έλληνες και ξένους δημοσιογράφους να πραγματοποιούν press trips και fam trips στα Δωδεκάνησα και στις Κυκλάδες....
Συγκεκριμένα έχουν ήδη συγκροτηθεί ομάδες δημοσιογράφων από τη Ρωσία οι οποίες θα επισκεφθούν νησιά της Περιφέρειας και συγκεκριμένα τη Ρόδο, τη Χάλκη, τη Τήλο, τη Σύμη, την Κάρπαθο και την Κάσο με σκοπό την γνωριμία με τα νησιά μας και τη δημιουργία δημοσιευμάτων σε ποικίλα κεντρικά ρωσικά μέσα ενημέρωσης.
Οι δημοσιογράφοι αυτοί προέρχονται από μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία της Ρωσίας (ΡΙΑ- Νόβοστι, Ιντερφαξ, ΙΤΑΡ-ΤΑΣΣ0), κεντρικές εφημερίδες επιρροής (Ροσίσκαγια Γκαζιέτα, Κομσομόλσκαγια Πράβντα, Ιζβέστια κλπ), οικονομικές εφημερίδες (RBK Daily, Kommersant), ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς.

Τα μέσα αυτά επιλέχθηκαν καθώς έχουν επιρροή σε εκατομμύρια αναγνωστών, ακροατών και τηλεθεατών στη ρωσική αγορά.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι υπό εξέλιξη βρίσκεται η επίσκεψη Ρώσων ταξιδιωτικών συντακτών στην Κάλυμνο και στην Πάτμο. Επιπλέον, έχουν ήδη ολοκληρωθεί οι επισκέψεις Πολωνών και Ουκρανών τουριστικών πρακτόρων στην Πάρο, Νάξο, Σαντορίνη, Μήλο, Τήνο, Άνδρο, Σύρο και Μύκονο ενώ Έλληνες ταξιδιωτικοί συντάκτες βρέθηκαν το Πάσχα σε νησιά της Περιφέρειας με στόχο την δημοσίευση άρθρων σε έντυπα όπως η Καθημερινή, η Ελευθεροτυπία, το Αθηνόραμα, ο Ελεύθερος Τύπος, η Real News, το Βήμα της Κυριακής και ο Αγγελιοφόρος. Επίσης, στον προγραμματισμό της Περιφέρειας έχει συμπεριληφθεί η επίσκεψη ξένων δημοσιογράφων για wind και kite surf στη Μύκονο, την Πάρο και τη Νάξο από την 1/6 έως 8/6 έχοντας ως στόχο την ανάδειξη των εναλλακτικών μορφών τουρισμού, ενώ δημοσιογράφοι από την Guardian και τη Wiener θα επισκεφτούν και τα μικρότερα νησιά της Περιφέρειας.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η αντιπεριφερειάρχης Ν. Αιγαίου Ελ. Φτακλάκη «οι επισκέψεις έγκριτων ελλήνων και ξένων δημοσιογράφων θα πραγματοποιούνται καθ’όλη τη διάρκεια του έτους σε μια προσπάθεια διαρκής προβολής των νησιών μας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό» Η υποδοχή και η φιλοξενία δημοσιογράφων θα συνεχιστεί και για όλο το προσεχές έτος σε όλα τα νησιά μας, καθώς έχουν ήδη δρομολογηθεί αρκετές δράσεις, στοχεύοντας στην αναβάθμιση και τη προώθηση του τουριστικού μας προϊόντος.
money-tourism.blogspot.gr

Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος10/5/13 02:24

    Να τους πάρει χερακι ο Δημαρχος μια βόλτα απο τις ΔΡΟΜΑΡΕΣ μας και να δουνε και τα αξιοθεατα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ παντου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *