ροή ειδήσεων

Άρωμα Ελλάδας και αύρα Αιγαίου στη γερμανική τηλεόραση

- Τηλεοπτικές σειρές με "πρωταγωνιστές' τα ελληνικά νησιά
- Στην "πρώτη γραμμή" η Ρόδος ...
Την παραγωγή δύο μεγάλων και απαιτητικών γερμανικών τηλεοπτικών παραγωγών για την ανάδειξη και προβολή της ελκυστικότητας των ελληνικών νησιών υποστηρίζει το Γραφείο ΕΟΤ Φραγκφούρτης. Ήλιος, θάλασσα, ζέστη, μαγευτικές παραλίες και ειδυλλιακά τοπία: ιδανικό σκηνικό για φλερτ και ενδιαφέρουσες συναντήσεις για νέους και νέες που, περνώντας από πρωτότυπες διαδικασίες, οδηγούνται σε μια δεσμευτική απόφαση... Ανάμεσα σε πολλούς μεσογειακούς προορισμούς που έδειξαν ενδιαφέρον να φιλοξενήσουν την παραγωγή, και μετά από επίπονες προσπάθειες του Διευθυντή ΕΟΤ Γερμανίας, κ. Παναγιώτη Σκορδά, επελέγη τελικά η Ρόδος, ως το ιδανικό μέρος για τα γυρίσματα σειράς 15 επεισοδίων διάρκειας 46΄ με τον τίτλο „Holidate, τα οποία θα προβληθούν από τον τηλεοπτικό σταθμό RTL 2 τον ερχόμενο Αύγουστο και Σεπτέμβριο.
Περίπου 100 άτομα, μέλη του τηλεοπτικού συνεργείου και νεαρά ζευγάρια από όλη τη Γερμανία, θα βρίσκονται για 3 εβδομάδες τον Ιούνιο στη Ρόδο για τα γυρίσματα των επεισοδίων, ανακαλύπτοντας και αναδεικνύοντας τις πιο όμορφες γωνιές του νησιού και προβάλλοντας την ελκυστικότητα της Ρόδου, ως τον ιδανικό τουριστικό προορισμό για νέους ανθρώπους.

Σε 10 ωριαία αφιερώματα, από 29 Ιουλίου έως 9 Αυγούστου 2013, ο τηλεοπτικός σταθμός Pro7Sat1, θα προβάλλει τα αξιοθέατα, τις πιο ωραίες παραλίες, την εκλεκτή ελληνική κουζίνα, τα κοσμοπολίτικα στέκια, τις απεριόριστες δυνατότητες για ξεκούραση και διασκέδαση, που προσφέρουν τα ελληνικά νησιά. Τα γυρίσματα, διάρκειας 3 εβδομάδων, θα πραγματοποιηθούν από 5 έως 19 Ιουλίου στη Μύκονο, Πάρο και Κρήτη. Το Γραφείο ΕΟΤ Φραγκφούρτης βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους συντελεστές των δύο τηλεοπτικών παραγωγών, εποπτεύει και συντονίζει τις απαραίτητες διαδικασίες και, σε συνεργασία με τους κατά τόπους τουριστικούς φορείς, φροντίζει για την παροχή των απαραίτητων επαγγελματικών διευκολύνσεων για την απρόσκοπτη διεξαγωγή των γυρισμάτων και την επίτευξη του άριστου δυνατού αποτελέσματος.
Το ενδιαφέρον δύο εκ των δημοφιλέστερων τηλεοπτικών σταθμών της Γερμανίας για την πραγματοποίηση σειράς εκπομπών με φόντο τα ελληνικά νησιά αντικατοπτρίζει την επικρατούσα αλλαγή κλίματος στη γερμανική τουριστική αγορά έναντι της Ελλάδας, γεγονός που επιβεβαιώνεται από τα αισιόδοξα μηνύματα των Τ.Ο. αναφορικά με τα ποσοστά κρατήσεων από τη Γερμανία για διακοπές στην Ελλάδα.
Είναι αξιοσημείωτο ότι και τα δύο κανάλια απευθύνονται κυρίως σε νεαρές ηλικίες και οι συγκεκριμένες εκπομπές θα προβληθούν σε ώρες υψηλής τηλεθέασης, στο πλαίσιο του ψυχαγωγικού και ενημερωτικού προγράμματος των σταθμών.
money-tourism.blogspot.gr

Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *