ροή ειδήσεων

Κρουαζιέρες από Ελλάδα για όλη την οικογένεια!

Το Costa Mediterranea, σας προσκαλεί να ζήσετε μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία για όλη την οικογένεια με δυο κρουαζιέρες, με αφετηρία το Ηράκλειο Κρήτης και το νησί της Ρόδου....




Η εταιρεία Orange Cruises, αποκλειστική αντιπρόσωπος της εταιρείας Costa στην Ελλάδα, σας προσφέρει ένα ασυναγώνιστο πακέτο προσφοράς. Με μια τιμή, που ξεκινά από 529 ευρώ το άτομο και για την 7ήμερη κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και από 339 ευρώ για την 7ήμερη κρουαζιέρα στους Αγίους Τόπους, ζήστε μοναδικές στιγμές χωρίς επιπλέον έξοδα.

Στο ταξίδι “Επτά παραλίες σε 7 ημέρες”, οι επιβάτες ξεκινούν από το Ηράκλειο, με ενδιάμεσους σταθμούς τη Σαντορίνη, τη Μύκονο, τη Σμύρνη, τη Σάμο, την Κω και τη Ρόδο.

Σε όλες τις κρουαζιέρες της εταιρείας Costa, τα παιδιά έως 18 ετών, ταξιδεύουν δωρεάν, εφόσον μείνουν στην ίδια καμπίνα με 2 ενήλικες. Αυτό σημαίνει ότι οι μικροί ταξιδιώτες έχουν την τιμητική τους, με τα τμήματα virtual world και squok club, να είναι αφιερωμένα ειδικά σε εκείνους.



Εναλλακτικά, υπάρχει και η επιλογή της κρουαζιέρας “Άγιοι Τόποι και ελληνικά νησιά”, που από το Ηράκλειο το κρουαζιερόπλοιο μεταβαίνει στη Σαντορίνη, την Χάιφα στο Ισραήλ, τη Λεμεσσό, την Αλανυα στην Τουρκία και τη Ρόδο.
Το κρουαζιερόπλοιο

Αποτυπώνοντας το στυλ των ιστορικών παλατιών της Ιταλίας του 17ου και 18ου αιώνα, το κρουαζιερόπλοιο Costa Mediterranea, αντιπροσωπεύει την ιταλική κομψότητα, με τα περίτεχνα και πολυτελή στοιχεία της.



Μπαίνοντας στο δεκαόροφο αίθριο Maschera d'Argento, θα εντυπωσιαστείτε από το επιβλητικό γλυπτό του Gigi Rigamonti, με τις ελικοειδείς χορευτικές φιγούρες, που αιωρούνται ακριβώς από πάνω σας.



Οι κοινόχρηστοι χώροι είναι διακοσμημένοι με τέτοιο τρόπο, ώστε να αντικατοπτρίζεται το σύνθημα του πλοίου “Mai visto niente di simile”, δηλαδή, δεν έχω δει ποτέ κάτι παρόμοιο.

Τα δώδεκα επίπεδα του Costa Mediterranea, έχουν το όνομα ενός μυθικού ή ιστορικού προσώπου. Συγκεκριμένα, ονομάζονται: Κίρκη, Τερψιχόρη, Βάκχος, Θησέας, Ορφέας, Νάρκισσος, Προμηθέας, Πήγασος, Αρμονία, Κλεοπάτρα, Πανδώρα και Μήδεια.



Μοναδικά πορτέτα, νέο-κλασική επίπλωση, με στυλ μπαρόκ και ιδιαίτερες τοιχογραφίες σας μεταφέρουν το εκλεπτισμένο και αριστοκρατικό πνεύμα, που κυριαρχεί στο πλοίο.



Η ιταλική, αλλά και η διεθνής κουζίνα έχουν την τιμητική τους στα 4 εστιατόρια του πλοίου, ενώ τα 12 μπαρ και η ντίσκο, θα ικανοποιήσουν κάθε μουσικό γουστό.



Παράλληλα, το θέατρο τριών επιπέδων, το καζίνο και η βιβλιοθήκη είναι μερικές ακόμα από τις επιλογές σας για διακέδαση.



Επιλέξτε για τη διαμονή σας μια από τις 1.057 καμπίνες, με επιλογή μεταξύ εσωτερικής, εξωτερικής με παράθυρο, εξωτερικής με ιδιωτικό μπαλκόνι και σουίτας.

Στο Ischia spa θα χαλαρώσετε σε ένα κέντρο ευεξίας δυο επιπέδων, που περιλαμβάνει γυμναστήριο, αίθουσες θεραπείας, σάουνα, χαμάμ και σολάριουμ. Ακόμα, 4 τζακούζι, 4 πισίνες και μια νεροτσουλίθρα σας περιμένουν για στιγμές διασκέδασης και ξεγνοιασιάς.



Υπάρχει δυνατότητα αναχώρησης και από το νησί της Ρόδου και για τις δυο κρουαζιέρες.

• Στις τιμές δεν περιλαμβάνονται τα λιμενικά έξοδα

• Τα παιδιά έως 18 ετών επιβαρύνονται μόνο με τα λιμενικά έξοδα και ταξιδεύουν δωρεάν εφόσον μένουν στην ίδια καμπίνα με τους γονείς τους

Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *