ροή ειδήσεων

«Έλεος με την ΕΡΤ, το 1 εκατομμύριο ανέργων δεν το έκλαψε κανείς!»

Ο αθλητικογράφος Δήμος Μπουλούκος γράφει για το λουκέτο της ΕΡΤ σε συνάρτηση με όσα βιώνουμε τα τελευταία χρόνια...
Ακολουθεί αυτούσιο το κείμενό του στο aixmi.gr

Χείμαρρος τα κροκοδείλια δάκρυα εδώ και μία εβδομάδα για το λουκέτο στην ΕΡΤ, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι οι «ευαισθησίες» στην Ελλάδα είναι επιλεκτικές και πάντα υπέρ του δημόσιου τομέα, που σε πείσμα των καιρών αντιστέκεται!

Την ίδια ώρα που όλοι θρηνούν το κλείσιμο της κρατικής τηλεόρασης, κανείς δεν θυμάται το πάλαι ποτέ ισχυρό Alter που ξαφνικά πέταξε στο δρόμο σχεδόν 700 εργαζόμενους και κανείς δεν ασχολήθηκε μαζί τους, παρότι και αυτοί ήταν οικογενειάρχες, είχαν παιδιά, ήταν στην πλειοψηφία τους υπάλληλοι των 800 ευρώ και έμειναν για πολλούς μήνες απλήρωτοι!

Κι όχι αποζημίωση, ούτε καν συμπαράσταση είχαν, παρότι για εβδομάδες είχαν βάρδιες επιφυλακής κι έπαιζαν μέσα από τη συχνότητα το μήνυμα για το αιφνιδιαστικό λουκέτο, ζητώντας συμπαράσταση και κατηγορώντας Κουρή, τράπεζες και κυβέρνηση…

Όλοι ξέχασαν πως ξαφνικά σταμάτησε να κυκλοφορεί η ιστορική «Απογευματινή», η «Ελευθεροτυπία» (πριν ξαναβγεί μέχρι να… ξανακλείσει) των τουλάχιστον 800 εργαζομένων, ο «Φίλαθλος» που άλλαξε τον αθλητικό Τύπο, η πολύ μπροστά για την εποχή «Εξέδρα των Σπορ», ο «Αδέσμευτος» -και άλλα πολλά Μ.Μ.Ε. που κανείς δεν τα… έκλαψε.

Με τους εργαζόμενους μάλιστα όχι μόνο να «αδειάζονται» από τη μία μέρα στην άλλη, ούτε να ευελπιστούν σε αποζημιώσεις, αλλά να είναι και απλήρωτοι για πολλούς-πολλούς μήνες!

Όταν ο Πέτρος Κωστόπουλος ανακοίνωσε το τέλος της Imako όλοι ασχολήθηκαν με τα σπίτια στη Μύκονο και την Φιλοθέη, που του παίρνουν οι τράπεζες, και κανείς με τους επί μήνες απλήρωτους υπαλλήλους του, που από τη μία μέρα στην άλλη βρέθηκαν στο δρόμο.

Κι όταν έβαλε τίτλους τέλους και ο Λυμπέρης, διάβασα βαρυσήμαντα άρθρα για το τέλος του lifestyle, αλλά δεν είδα τίποτα για άλλους τόσους εργαζόμενους που αντιμετώπισαν ξαφνικά το φάσμα της ανεργίας!

Και η τηλεόραση του «902» έκλεισε και ο Ριζοσπάστης απολύει 3-4 άτομα κάθε μήνα και η Τυποεκδοτική φαλίρισε (αφήνοντας ξεκρέμαστους πολλούς εργαζόμενους), αλλά οι σημαίες του ΠΑΜΕ μόνο έξω από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ κυμάτισαν όλο υπερηφάνεια. Στον Περισσό ούτε δείγμα…

Στην ΕΡΤ, τουλάχιστον, θα πάρουν αποζημίωση (αν προχωρήσει η εκκαθάρισή της που δεν το πιστεύω) εν αντιθέσει με τα άλλα «μαγαζιά», όπως η «Απογευματινή» για παράδειγμα, που πέρα από τους χαμένους μισθούς, ούτε στο ταμείο ανεργίας δεν μπορούσαν να μπουν οι υπάλληλοι της, επειδή ο ιδιοκτήτης ποτέ δεν δήλωσε την παύση λειτουργίας της επιχείρησης! Αλλά όλα αυτά τα ξεχάσαμε…

Για όλους αυτούς η ΕΣΗΕΑ περιορίστηκε σε κάποιες ανακοινώσεις, αλλά ουδέποτε σε απεργίες ή άλλες σοβαρές κινητοποιήσεις, επισημαίνοντας ουσιαστικά ότι στη δημοσιογραφική πιάτσα, υπάρχουν παιδιά και αποπαίδια, όπως άλλωστε συμβαίνει στη ζωή! Αλλωστε, παιδιά και αποπαίδια υπήρχαν με τους 700 δημοσιογράφους της ΕΡΤ που κανείς ουσιαστικά δεν ξέρει, με ποια κριτήρια προσλήφθηκαν, πότε εργάζονταν, με ποιο αντικείμενο, πόσες ημέρες και πόσα έπαιρναν.

Και δεν είναι μόνο ο Τύπος που έχει την ίδια επιλεκτική αντιμετώπιση, αλλά η ίδια η κοινωνία! Με τις ανακοινώσεις για τους ανέργους να ανεβάζουν κάθε φορά συνεχώς το νούμερο κοντά στο 30% (δηλαδή το 1/3 των εργαζόμενων) μόνο για την ΕΡΤ αγανάκτησαν η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ, η ΕΣΗΕΑ, και υποτίθεται οι Έλληνες πολίτες.

Μετά από τουλάχιστον τρία χρόνια κρίσης, οι άνεργοι είναι μόνο από τον ιδιωτικό τομέα, άντε και καμιά 80αριά επίορκοι που υποτίθεται ότι διώχθηκαν προσφάτως! Το δημόσιο είναι το άγιο δισκοπότηρο που δεν το πειράζει κανείς.

Όταν κάθε σπίτι έχει τουλάχιστον έναν άνεργο από τον ιδιωτικό τομέα, μόνο οι 2.600 της ΕΡΤ μας πείραξαν και ξεσηκωθήκαμε. Μόνο η ΕΡΤ του βύσματος, του μέσου, της αδιαφάνειας, του πάρτι! Είμαι σίγουρός ότι στη θέση των 2.600 εργαζομένων της κρατικής Ραδιοτηλεόρασης θα ήθελαν να είναι οι περισσότεροι από 1.000.000 άνεργοι – τουλάχιστον τις παλιές καλές ημέρες – αλλά, δυστυχώς για αυτούς, δεν είχαν ποτέ την κατάλληλη γνωριμία με τον πολιτικό, δεν είχαν μπάρμπα στην Κορώνη, δεν είχαν στον ήλιο μοίρα!

Κανείς δεν ασχολείται με τους ανθρώπους που έμειναν ξαφνικά άνεργοι στην Ελλάδα της κρίσης, που πραγματικά πεινάνε, που έχουν πρόβλημα επιβίωσης, που δεν ξέρουν τι τους ξημερώνει! Ούτε καν η ΕΡΤ όταν εξέπεμπε… Λίγοι συζήτησαν το πρόβλημα τους κι ακόμα λιγότεροι τους συμπαραστάθηκαν -έστω και με μια απλή χειρονομία. Και τώρα ξεσηκωμός…

Ξαφνικά θυμήθηκαν όλοι την ΕΡΤ, παρότι μέχρι τώρα την κατηγορούσαν για τις αδιαφανείς προσλήψεις της, για το μεγάλο φαγοπότι, για το πάρτι που είχε στηθεί τόσα χρόνια. Μια ΕΡΤ που κανείς δεν την παρακολουθούσε (με εξαίρεση κάποιους αθλητικούς αγώνες) κι όσοι μιλούσαν για αυτήν, ανέφεραν ότι παίζει το παιχνίδι της εκάστοτε κυβέρνησης, έλεγαν για τα παράλογα χρήματα που εισπράττουν οι βεντέτες της ({θυμηθείτε τον Σπύρο Παπαδόπουλο} και την εκπομπή του), ή φώναζαν για τα αδικαιολόγητα ευρώ που της έδιναν κάθε μήνα μέσω της ΔΕΗ.

Και, φυσικά, η εύκολη λύση είναι να κατηγορήσουμε τους πολιτικούς που διόρισαν όλο αυτό τον κόσμο στην ΕΡΤ, λες και ο διορισμένοι δεν ήξεραν που πηγαίνουν ή με ποιο τρόπο πηγαίνουν εκεί, επιλέγοντας το ρόλο της αθώας περιστεράς! Πάντα φταίνε οι άλλοι, εμείς ποτέ!

Κι αυτή την ΕΡΤ, ξαφνικά την αγαπήσαμε τόσο πολύ που θα μας λείψει! Αλλά είπαμε η υποκρισία σε αυτό τον τόπο, συνεχώς περισσεύει…

Υ Γ: Για τον τρόπο λειτουργίας της ΕΡΤ και τα περιστατικά ασυδοσίας μπορώ να γράψω βιβλίο, όπως οι περισσότεροι δημοσιογράφοι. Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα…

πηγή: aixmi.gr

Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος18/6/13 18:25

    Φίλε το πρόβλημα δεν είναι οι άνεργοι της ΕΡΤ, και εγώ άνεργος είμαι και μάλιστα ούτε οι ίδιοι οι φίλοι μου τους νοιάζει ( να χαίρομαι τους φίλους μου ε;) , το πρόβλημα είναι ο τρόπος.Αν ξεκινάς έτσι και σε αυτούς που εσύ έβαζες, σε αυτούς που εσένα προστάτευαν , τότε τί θα κάνουν σε εμένα, τί θα κάνουν στο σπίτι μου, επειδή δεν έχω να πληρώσω το κ..χαράτσι; Το θέμα είναι πως σαν την ΕΡΤ πλέον πρέπει να κάνουμε σε όλα, να φύγουν τα λαμόγια, αυτό κανένας δεν θα το κατέκρινε, δεν μπορείς να βγάζεις διάταγμα και να κλείνεις έναν ολόκληρο οργανησμό ( όποιος και να είναι αυτοός) και δεν μπορείς να βγάλεις ένα διάταγμα να διώξεις 'η καλύτερα να μειώσεις τον μισθό σε ολα αυτά τα λαμόγια.....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος18/6/13 19:02

    Εγω προτεινω κατι πιο καλο.Να απολυθουν ολοι οι δημοσιοι υπαλληλοι.(λιμενικοι,στρατιωτικοι,αστυνομικοι,δασκαλοι,καθηγητες,ιατροι,νοσοκομοι,παπαδες,δικαστικοι).Ετσι θα συμπαρασταθουμε στους απολυμενους του ιδιωτικου τομεα,και επισης θα παει η Ελλαδα μπροστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/6/13 19:09

      ε ναι, γιατί ως γνωστό, ο ιδιοτικός τομέας δουλεύει για τον πολίτη και για την Ελλάδα!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/6/13 19:29

      ΟΙ ΕΙΡΩΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ,ΧΑΡΕΙΤΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΛΕΝΕ ΧΑΙΡΕΚΑΚΟ
      ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ (ΜΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΣΕ)
      ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΕΡΙΤΡΑΝΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ,ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ
      ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΗΝ ΧΑΣΕΤΕΕΕΕ,ΜΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕΕΕ.... Η΄ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΣΩΣΤΑ,ΠΟΛΥ,ΠΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΑ,ΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΑ,ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΠΑΣΤΟ ΕΞΑΗΜΕΡΟ (ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ ΚΑΡΙΟΛΙΑ) Η΄ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ,Ο ΛΟΓΟΣ ΑΠΛΟΣ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ ΟΛΑ
      καιροσκοπος

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος18/6/13 19:37

      καιροσκόπε, πραγματικά πρέπει να είσαι ο μεγαλύτερος βλάκας εδω μέσα, από το κέρατο δεν βλέπεις μπροστά σου , ρε αφού δουλεύεις τόσο πολύ έχεις χρόνο να μπαίνεις ίντερνετ ; και μάλιστα να ξαναμπαίνεις ρε κομπλεξικέρα να δεις τί σου γράψανε. Το ξέρει ο τσιπράκο σου ότι πας κόντρα στο κόμμα σου; Α ναι 18/6/13 7:29 θα γραφτεί στην ιστορία που πρώτη φορά δεν είπες κάτι για την χρυσή αυγή και ίσα ίσα είπες τις δικές της θέσεις για την ΕΡΤ!! κρυφοχρυσαυγουλάκι.............!!!

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος18/6/13 19:25

    Πολυ σωστη η τοποθετηση σου φιλε.
    Ο τροπος μετραει ο οποιος ειναι περα για περα χουντικος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος18/6/13 19:54

    ΖΗΛΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΈΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος18/6/13 19:57

    Να καταλάβω, δεν σας πείραξε που έκλεισε η ΕΡΤ, Αλλά ο τρόπος που έγινε???? Δηλαδή έπρεπε να κλείσει άλλα με πιο δημοκρατικό τρόπο ειδικά φτιαγμένο για τον δημόσιο τομέα???? Πως δηλαδή?? Να τους ρωτήσουμε πρώτα αν συμφωνούν?? Αν και πότε τους βολεύει???? Τι αποζημιώσεις θέλουν ώστε να μην στεναχωρηθούν??? Ξέρεται τι έχει γίνει τα τελευταία 30 χρόνια κάθε φορά που κάποιος πήγε να πειράξει έστω έναν δημόσιο υπάλληλο?? Δηλαδή το θλιβερό παγκόσμιο ρεκόρ σε συλληπτήρια, απεργίες και διαδηλώσεις ετησίως στην Ελλάδα από πού προέρχεται???? Τέλος πάντων…….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/6/13 20:10

      οχι φίλε, δεν είπαμε να κλείσει, αλλά απλά να διώξει όλα τα λαμόγια, απλά πράγματα..........!

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος18/6/13 21:40

    ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΕΝΩ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΤΡΙΕΤΙΑ ΟΛΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΝΑ ΟΤΥΣ ΧΩΣΟΥΝ ΚΑΠΟΥ!ΝΑΙ, ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΕΓΩ ΤΑ ΔΗΛΩΝΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ.ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΤΙΚΟ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΛΩΝΑΝ? ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΛΩΝΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΔΗΠΩΝΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ 4ΩΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Η ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΥΛΙΑ ΜΑΥΡΑ!!!!!ΑΣΕ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ ΤΟΥ Φ.Π.Α., ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΛΕΒΕΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΗΛΟΣ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΤΡΕΦΕΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ? ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΤΣΑΚΟΝΟΜΑΣΤΕ ΕΝΩ ΑΛΛΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΟ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΚΟΨΑΝ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ!ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΥΠΑΛΙΛΟΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΙΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΙΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ!ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΑΚΙ!!!ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΙΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΒΓΑΙΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΟΒΑΝ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!ΕΙΝΑΙ ΑΛΥΣΙΔΑ ΕΚΟΨΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΜΟΣΙΟΥΣ ΜΕΙΩΘΗΚΕ ΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ, ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΜΑΓΑΖΙΑ ΧΑΘΗΚΑΝ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΤΙΚΟ.....ΟΛΟΙ ΧΑΣΑΜΕ!ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΝΗΡΟΙ?????ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΟΨΑΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ?ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ 3.000.000 ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΑΝΑ ΜΙΚΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.....!ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΜΟΥ ΛΑΘΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος18/6/13 22:36

    Ο κάθε Μπουλούκος αναμασάει τη γραμμή της ΝΔ και της τρόικας και εμεις πρέπει να τον διαβάζουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος18/6/13 22:56

    Τελικά δεν ήταν παράνομο το κλείσιμο της ΕΡΤ όπως απεφάνθη το ΣτΕ. Γιατί λοιπόν τσακόνεστε? Οταν μια επιχείρηση ιδιωτική βάζει ξαφνικά λουκέτο δεν σας είδα να χύνετε κροκοδείλια δάκρυα. Αλλά την ουσία δεν την προσέξατε στην δήλωση Σαμαρά...."Θα αποζημιουθούν ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ" είπε!!!!!!! Μπηκατε κοροϊδα που τσακώνεστε??? Θα τους απολύσουν με γενέες αποζημιώσεις και θα τους ξαναπροσλάβουν στην νεα ΕΡΤ!!! Και συ λαέ μαλακισμένε πλήρωνε........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *