Συρρικνώνονται δραματικά οι δομές στο xώρο της εκπαίδευσης, ως απόρροια των μνημονιακών πολιτικών. Απόφαση του υπουργείου Παιδείας, που δόθηκε στη δημοσιότητα, προβλέπει...καταργήσεις και συγχωνεύσεις δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων.
Καταργούνται 32 δημοτικά σχολεία και 89 νηπιαγωγεία. Επίσης υποβιβάζονται 34 δημοτικά και 5 νηπιαγωγεία ενώ συγχωνεύονται 27 δημοτικά και 13 νηπιαγωγεία.
Να σημειωθεί ότι, σε συνάντησή του με την ΟΛΜΕ τον Μάιο ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος είχε γνωστοποιήσει, πως θα προχωρούσε σε "64 συγχωνεύσεις σχολείων εκ των οποίων οι 22 θα είναι στη Β/βάθμια και οι 42 στην Α/βάθμια εκπαίδευση".
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς να τις υιοθετούμε.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές και η ταυτότητα τους είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.