ροή ειδήσεων

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ: ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ 800 ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ. ΣΤΟΙΧΕΙΑ - ΣΟΚ

Τον τρόμο και τον πανικό προκαλούν τα στοιχεία της Ελληνικής Αστυνομίας για με την παιδεραστία, την παιδοφιλία και την παιδική πορνογραφία, καθώς περισσότεροι από 800 άνδρες που ...
συνελήφθησαν και κατηγορήθηκαν για τα παραπάνω αδικήματα κυκλοφορούν ελεύθεροι, εκμεταλλευόμενοι τα... παράθυρα του νόμου.
Αυτό καταγγέλλει ο υποδιοικητής της Οικονομικής Αστυνομίας και της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανώλης Σφακιανάκης, ρίχνοντας την ευθύνη στο νομικό πλαίσιο που ισχύει.
«Οι νομοθέτες σε όλον τον κόσμο τιμωρούν αυτόν που αγοράζει ή διακινεί υλικό παιδικής πορνογραφίας για να κόψουν τη φόρα στους ανθρώπους που κακοποιούν μικρά παιδιά. Και όταν λέμε κακοποιούν μικρά παιδιά εννοούμε από έξι μηνών βρέφη ως 8,9,10 και 12 ετών», τονίζει ο κ. Σφακιανάκης.
Τα στοιχεία σοκάρουν. Από το 2003 μέχρι σήμερα σε περίπου 7.500 υποθέσεις έχουν συνολικά κατηγορηθεί 823 άτομα εκ των οποίων οι 274 έχουν συλληφθεί και για τους υπόλοιπους 558 έχει σχηματιστεί δικογραφία.
Το απίστευτο είναι, ότι παρά τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν, μόνο 42 από αυτούς προφυλακίστηκαν, ενώ σήμερα πίσω από τα κάγκελα των φυλακών είναι μερικές δεκάδες.
Σύμφωνα με τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ, ένα στα δέκα παιδιά έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά. Κάθε μέρα γίνεται στην Ασφάλεια τουλάχιστον μία καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου, ενώ το 60% των παιδόφιλων στρέφεται σε αγόρια ηλικίας από 7 ως 16 ετών και το 40% σε κορίτσια ηλικίας από 8 ως 15 ετών.


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *