ροή ειδήσεων

Ρόδος: Προσπάθησε να σκοτώσει τον διαιτητή

Συνελήφθη την Τρίτη από τις αστυνομικές αρχές Ιαλυσσού Ρόδου ένας υπήκοος Πακιστάν, 27 ετών, ο οποίος χτύπησε έναν ομοεθνή του διαιτητή τον Απρίλιο του 2012 κατά τη διάρκεια ενός αγώνα βόλεϊ...
Ειδικότερα, τα πολλά σφυρίγματα κατά την διάρκεια του αγώνα στον οποίο συμμετείχαν μετανάστες από το Πακιστάν, ήταν η αφορμή για την παρ’ ολίγον φονική πράξη. Το συμβάν είχε συμβεί πέρυσι τον Απρίλιο του 2012 στην περιοχή του Θεολόγου, όταν τρεις δυσαρεστημένοι χτύπησαν με τσεκούρι και γροθιές τον διαιτητή. Εκείνος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες καθώς είχε τραύματα στο κεφάλι και την πλάτη.

Την ίδια μέρα είχε συλληφθεί ένας 25χρόνος στην περιοχή της Σορώνης για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράνομη διαμονή στην χώρα. Ο 27 ετών μετανάστης που συνελήφθη χτες, μεταφέρθηκε σήμερα, στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου για να γίνει εκτελεστό το ένταλμα και πήρε προθεσμία από τον ανακριτή για να απολογηθεί.

Για τους τρεις ομοεθνείς είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας από τον ανακριτή πλημμελειοδικών Ρόδου. Ο ένας εκ των τριών δραστών αναζητείται.
Star.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *