ροή ειδήσεων

ΠΑΛΙ... ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ;;;

Αύριο 11/06/2013, τέσσερις μέρες!!! πριν κλείσουν τα σχολεία για τις καλοκαιρινές διακοπές, οι Δάσκαλοι έχουν πάλι εκλογές, και συνεπώς δεν θα γίνουν μαθήματα.
Τι εκλογές ακριβώς δεν γνωρίζω... αυτό που γνωρίζω είναι ότι πολλοί από τους γονείς ψάχνουμε για άλλη μια φορά που θα αφήσουμε τα παιδιά μας, κάποιοι θα πληρώσουμε για αυτό και κάποιοι θα υποχρεωθούμε.!!!
Θα ήθελα να ρωτήσω τους αγαπητούς μας Δασκάλους δεν μπορούσαν να κάνουν υπομονή και να κάνουν ότι είναι να κάνουν την επόμενη εβδομάδα που τελειώνουν επίσημα τα μαθήματα;;; γιατί μας βγάζουν άλλη μια φορά εκτός προγράμματος και μας ταλαιπωρούν.;
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος10/6/13 22:44

    Οι εκλογες των εκπαιδευτικων γινονται καθε χρονο και εχουν σκοπο να εκλεχθουν καποιοι αιρετοι που να μας εκπροσωπευουν και να αγωνιζονται για τα δικαιωματα μας. Ενας λογος για τον οποιο γινονται πριν ληξει η σχολικη χρονια ειναι οτι οι ωρομισθιοι και οι αναπληρωτες απολυονται αμεσως και επιστρεφουν στον τοπο τους. ισως υπαρουν και αλλοι λογοι που δεν τους γνωριζω. αν γνωριζει καποιος συναδελφος ας τοποθετηθει. Συνηθως γινονται πιο νωρις , οχι ιουνιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/6/13 22:49

      Με έχεις καλύψει απόλυτα φίλε. Βέβαια αν θέλουμε να τα λέμε όλα ίσως να είναι η μοναδική φορά που είστε δικαιολογημένοι. Σε λίγες μέρες ξεκινάτε τις διακοπές σας και γυρνάτε Σεπτέμβρη...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/6/13 22:58

      ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ;ΑΠΛΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΟΜΑΘΥΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ. ΛΙΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΠΕΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος11/6/13 00:04

      αληθεια τις ΔΙΚΕΣ σας εκλογες γιατι δεν τις κανετε μετα τις ωρες διδασκαλιας??? Το ιδιο και τις καθε ειδους συνεδριασεις που εχετε πυκνα συχνα??? μπορει να μου απαντησει ενας εκπαιδευτικος σε αυτην την απορια που ειχα παντα...?

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος11/6/13 08:03

      Οι συνεδριάσεις (π.χ. της ΕΛΜΕ) γίνονται πάντα απογευματινές ή βραδυνές ώρες. Οι εκλογές γίνονται τις εργάσιμες ημέρες όμως δε γνωρίζω γιατί.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος11/6/13 11:12

      ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΓΩ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΔΑΣΚΑΛΕΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΘΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΟΥΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ !!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος10/6/13 22:48

    Ρε φιλε που εγραψες το αρθρο τι προβλημα εχεις;
    Εχασες το παρκινγκ του παιδιου σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/6/13 22:51

      Εσυ γιατί τσαντίστηκες ρε μεγάλε? Κάνε υπομονή και σε λίγες μέρες την κάνεις για διακοπές...
      Με 6 μήνες δουλειά τον χρόνο, να πληρώνεσαι 12 μήνες ... μαγκιά είναι, δεν λεω... αλλά μην τσαντίζεσαι κιόλας...

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος10/6/13 23:00

    οκ 8α απολυθουν οι εκτακτοι, οι ωρομισθιοι κτλ. γιατι δεν το κανετε στις 2 το μεσημερι, ΑΦΟΥ σχολασουν τα παιδια? γιατι οχι ενα Σαββατο...? να σεβαστουμε τα δικαιωματα των δασκαλων...ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ κ αυτοι! αλλωστε...οι "δασκαλοι" δεν πρεπει να δινουν το καλο παραδειγμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος10/6/13 23:02

    Σας παρακλώ πολύ ρε παιδιά.. έλεος με την ορθογραφία εδω μέσα... τρελλή κατάντια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος10/6/13 23:13

    ... ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΝΑΝΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ........!!!!
    ΑΓΓΑΡΕΙΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΜΟΝΟ ΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ!!!! ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/6/13 08:06

      Και εσύ χρειαζόσουν ιδιαίτερα, δεν έμαθες ορθογραφία, χαχα

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος10/6/13 23:38

    ΠΡΟΤΕΙΝΩ Η ΣΧΟΛΙΚΗ ΣΕΖΟΝ ΕΔΩ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΝΙΦΑΔΑ ΧΙΟΝΙΟΥ (!!!) ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ (ΑΝΩ ΤΩΝ 20C).ΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος10/6/13 23:45

    25 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΚΟΥΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ;;;; ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/6/13 13:30

      Οι ώρες που αναφέρεις αγαπητέ είναι το ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ωράριο και όχι το ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ωράριο.

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος10/6/13 23:47

    άσχετο..........Κυρά δασκάλα που είναι το ipad;;;!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος11/6/13 01:00

    Όποιος ζηλεύει τόσο πολύ τους δασκάλους για τη λίγη δουλειά και τις πολλές διακοπές, θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει κι αυτός δάσκαλος. Γιατί λοιπόν δεν το έκανε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος11/6/13 01:05

    Μας αρέσει να κατακρίνουμε τους πάντες αλλά δεν κοιτάμε την δική μας καμπούρα. Αφήστε τους δασκάλους ήσυχους ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος11/6/13 01:11

    ελεος με τη μιζερια εναντιων των εκπαιδευτικων...αν είναι τόσο εύκολη η δουλειά τους γιατί δε πήγατε και εσείς να γίνεται δάσκαλοι; μήπως γιατί δεν αντέχετε 5 ωρες συνεχόμενες την ημέρα το ίδιο σας το παιδί πόσο μάλλον 25-30; Το λέει ξεκάθαρα ο κύριος, έχασε το πάρκινγκ δε μας είπε ομως ολοκληρο καλοκαίρι θα το παρκάρει το παιδί η μία μέρα που ο κλάδος των δασκάλων θα ασκήσει το νόμιμο δικαίωμά τους τον πείραξε; Ερώτησ..αν εσείς οι ίδιοι απαξιώνετε τόσο πολύ τους εκπαιδευτικούς από ζήλια για τα προνόμιά τους...πως περιμένετε να τους σέβονται τα παιδιά μας ώστε να μπορούν να τα διδάξουν;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος11/6/13 05:10

    για ποια μιζέρια και για ποιο σεβασμό μιλάτε ;;, έσεις που δεν κανετε το μαθημα που πρεπει, δεν δινεται την σημασια που πρεπει στα παιδια , και μέτα έρχεσται και λέτε " το παίδι σας θέλει ενίσχυση πλήρωσε απο 10 εως 15
    ευρώ την ώρα και θα την έχει"" !!!! α ρε σάνιδα που θέλετε!!!!
    και μην κόλατε στο θέμα έαν ο κύριος έχασε το πάρκινκ του δείτε του ουσία!!!!! αλλα ούτε αυτό δεν μπορείτε να καταλάβετε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/6/13 07:55

      Αυτό το "έγκλημα" που περιγράφεις χρειάζεται ΔΥΟ για να γίνει. Τον εκπαιδευτικό ΚΑΙ τον γονέα. Αυτό δεν το σχολιάζει κανείς. Δεν είδα ποτέ κανένα γονέα να καταγγέλει κάτι τέτοιο, σε τέτοιες εποχές γιατί άραγε; Μήπως ΔΕ συμβαίνουν πλέον τέτοια φαινόμενα; Μήπως το "έγκλημα" το ξεκινούν οι γονείς; Υπάρχουν τόσο πολλά νόμιμα φροντιστήρια, γιατί δεν πάνε τα παιδιά τους εκεί;

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος11/6/13 05:20

    ρε βλακεία που έκανα , δάσκαλος έπρεπε να γίνω, συνέχεια διακοπές, συνέχεια εκδρόμες, συνέχεια εκλογές, μάθημα μήδεν!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/6/13 07:56

      Δε θα το έλεγα βλακεία φίλτατε, αλλά ανικανότητα.

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος11/6/13 05:59

    11:47 για ποιό ipad μιλάς , γι' αυτό που πλήρωσαν οι μαθήτες και το χαίρετε.......... άλλη??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος11/6/13 07:44

    δυστυχως δεν υπαρχει σωτηρια γι αυτο τον τοπο οταν βλεπεις εκπαιδευτικους να αναζητουν τροπους να φευγουν απο το σχολειο περισσοτερο απο τους μαθητες !!! ΤΕΛΟΣ !!!,πως θα κτισεις το αυριο με αυτους τους ανθρωπους ? ηδη το γνωριζουν και οι ιδιοι γι αυτο βλεπουν το σχολειο σαν παρκινγκ!!!!!!!!!!!!!!!κριμα τι να πεις και τι να συζητησεις με ανθρωπους που σπουδασαν για να διαπαιδαγωγησουν τα παιδια να βλεπουν το χωρο εργασιας τους σαν παρκινγκ και τους εαυτους τους σαν ΠΑΡΚΑΔΟΡΟΥΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος11/6/13 12:52

    Είναι λυπηρό να βλέπεις μορφωμένους ανθρώπους, τοποθετημένους να εξασκήσουν ένα λειτούργημα, να ψάχνουν αφορμή για να λουφάρουν 3 μέρες πριν λήξει η σχολική χρονιά. Το ότι πολλοί από εσάς όντως είστε άξιοι λειτουργοί, δεν καθιστά τον κλάδο σας μη υποκείμενο κριτικής. Όταν ενώ η σχολική χρονιά για εσάς τελειώνει τέλος του μήνα (άσχετα αν ελάχιστοι από εσάς θα πατάνε στα σχολεία μετά τη λήξη των μαθημάτων), επιλέγετε να κάνετε εκλογές 3 μέρες πριν λήξουν τα μαθήματα για να λουφάρετε...μετά μη ζητάτε τη συμπαράσταση της κοινωνίας όταν θα έρθουν χαρτιά επιστράτευσης στο μέλλον και για σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος11/6/13 21:48

    Καλο θα ηταν αν δεν γνωριζετε πραγματα και καταστασεις να μην κατακρινετε. το σχολικο ετος για εμας τελειωνει τελος του μηνα , και σε αυτο το διαστημα δεν καθομαστε. γινονται εγγραφες για την επομενη χρονια, ετοιμαζουμε και παραδιδουμε την σχολικη μας αιθουσα και ετοιμαζουμε αναφορα για το εργο που υλοποιησαμε την τρεχουσα χρονια στον συμβουλο μας. το γεγονος οτι εγιναν 3 μερες πριν οι εκλογες δεν τον επιλεγουν οι εκπαιδευτικοι αλλα οσοι ειναι υπευθυνοι για τις εκλογες. αν γινοταν πριν 2 μηνες παλι δεν θα χανοταν 1 διδακτικη μερα ? μπορει να δουλευουμε 6 ωρες , αλλα υπολογιστε 2 ωρες ετοιμασια στο απιτι και τον χρονο να παει καποιος και να ρθει στο σχολειο που ειναι τοποθετημενος, το οποιο μπορει να βρισκεται μιση και μια ωρα μακρια! οι μηνες απασχολησης δεν ειναι 6 αλλα 10. οποτε δεν ειμαστε βολεμενοι και τα τσεπωνουμε. σκεφτειτε επισης οτι ενας εκπαιδευτικος ξοδευει δυο μηνιατικα για να πηγαινει στο μερος του , γιατι οι περισσοτεροι ερχονται απο μακρια. πριν λοιπον κρινετε τους εκπαιδευτικους οι οποιοι εκτελουν λειτουργημα, αναλογιστειτε αυτα τα πραγματακια και τις δυσκολιες που περναει ενας εκπαιδευτικος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος11/6/13 23:08

    Αφού το σχολικό έτος για εσάς τελειώνει τέλος του μήνα γιατί δεν κάνατε αργότερα τις εκλογές σας;


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος12/6/13 00:17

    Άσε μας ρε 9,48 που θα μας πεις τι θα γίνεται από Δευτέρα στα σχολεία. Από Δευτέρα στα σχολεία θα είναι μόνο οι δ/ντες και οι υπόλοιποι θα περνάτε για μια ωρίτσα για τους τύπους. Επίσης, ειδικά για τους λειτουργούς της 2βαθμιας εκπαίδευσης ξέχασες να αναφέρεις τον προγραμματισμό για τα ιδιαίτερα στους μαθητές τους ενόψει των εξετάσεων του Σεπτεμβρίου. Τέλος αν θεωρείς ότι είναι τόσο μεγάλες οι δυσκολίες στο λειτούργημα του εκπαιδευτικού, δεν είσαι υποχρεωμένος να συνεχίσεις..βγες στην ελεύθερη αγορά να δεις πόσα απίδια βάζει ο σάκος. Καλές τριμηνιαίες διακοπές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος12/6/13 22:13

    φιλε 9,48 εισαι εκπαιδευτικος και πρεπει να λες και να διδασκεις την αληθεια .Πρωτον,δεν δουλευεται 6 ωρες την ημερα, δεν προετοιμαζεσται 2 ωρες την ημερα,δουλευεται 21 ωρες την εβδομαδα και δεν αναπληρωνεται συναδελφους αμα λειπουν .Οι μηνες ειναι 2 μη πω 2,5 το καλοκαιρι ,1 χριστουγεννα πασχα και για καθε επισημη γιορτη σχολατε απο την προηγουμενη στις 10 και αστα αυτα για δεκα μηνες.Οκτω μηνακια των 20 ωρων καθε βδομαδα καταιδρωσατε !!!δεν ντρεπεστε...γιατι δεν κανετε τις εκλογες απο το πρωι ως τηνδυση του ηλιου οπως το κανουν πολλοι κλαδοι και να πατε να ψηφισετε μετα το περας των μαθηματων ?ωστε τα παιδια να μην χασουν το μαθημα τους? τι σας λεω τωρα .....ψιλα γραμματα .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/6/13 23:37

      Φίλε 10:13 είσαι τελείως λάθος.
      Μπορεί εσύ να έχεις γνωρίσει εκπαιδευτικούς σαν αυτούς που περιγράφεις. Είσαι όμως μεγάλο παιδί, μπορείς να καταλάβεις ότι δεν είναι όλοι έτσι.
      Πού είδες εσύ το 21 ώρες την εβδομάδα;
      Και πού ξέρεις ότι πράγματι ο άλλος δεν προετοιμάζεται 2 ώρες; Τους παρακολουθείς στο σπίτι τους. Μάλλον αυτοί που γνώρισες δεν το κάνουν.

      Όσο για τις καλοκαιρινές διακοπές δεν είναι ελληνική πατέντα. Έτσι είναι και σε άλλες χώρες.
      Ψάξε το λίγο παραπάνω. Ψάξε και το νόμο και μετά έλα να μου πεις.

      Α και τη φοβερή ρήση:
      "βγες στην ελεύθερη αγορά να δεις πόσα απίδια βάζει ο σάκος"
      Κανένας εκπαιδευτικός δεν αρνείται ότι έχουν δυσκολίες και τα άλλα επαγγέλματα. Απλά τονίζουμε ότι και το επάγγελμα του εκπαιδευτικού, έχει.
      Εσείς δεν το βλέπετε.
      Δεν είδα και πολλούς να τολμάνε να αφήσουν την ελεύθερη αγορά
      και να γίνουν εκπαιδευτικοί.
      Είδα λίγους που αν τους ρωτήσεις
      θα σου πουν ότι η διδασκαλία δεν είναι τόσο απλή δουλειά όσο λες.

      Αν τώρα πάλι θέλετε να διδάσκουμε περισσότερες ώρες,
      σκεφτείτε ότι τότε και τα παιδιά σας θα έχουν περισσότερες ώρες μάθημα.
      Το θέλετε πολύ αυτό;

      Τώρα για τις εκλογές... σας ενόχλησε πραγματικά ότι χάθηκε μάθημα μιας μέρας... ή απλά ψάχνατε αφορμή να κατηγορήσετε τους εκπαιδευτικούς;

      Διαγραφή
  21. Ανώνυμος14/6/13 22:25

    Μας ενοχλεί που ΧΑΝΟΥΝ τα παιδιά μας μάθημα για ψύλου πήδημα καταλάβατε;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *