ροή ειδήσεων

Αστυνομικοί σε Βούτση: "Μπάτσος" είστε και φαίνεστε κ. βουλευτά


Η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας αλλά και η ΠΟΑΣΥ εξέδωσαν ανακοινώσεις-απαντήσεις στο Γραμματέα της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ....

Διαβάστε την ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας:

"Έντονη δυσαρέσκεια, αγανάκτηση και αναβρασμό στις τάξεις των συναδέλφων προκάλεσαν οι δηλώσεις του βουλευτή και γ.γ. της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ κ.ΒΟΥΤΣΗ, ο οποίος εξομοίωσε τους αστυνομικούς, αποκαλώντας τους μάλιστα με τον απαξιωτικό χαρακτηρισμό «μπάτσος», με τους μπράβους και προφανώς με οποιονδήποτε άλλο παράνομο.

Να γνωρίζει λοιπόν ο βουλευτής ότι οι αστυνομικοί δίνουμε στη κυριολεξία το αίμα μας προασπιζόμενοι το ύψιστο κοινωνικό αγαθό της δημόσιας ασφάλειας, έχοντας ως αντάλλαγμα μισθούς πείνας με ποιο πρόσφατο παράδειγμα το συνάδελφο που η σφαίρα των ληστών σταμάτησε στο αλεξίσφαιρο του.

Επειδή κ. βουλευτά η εποχή που ο αστυνομικός, «μπάτσος» για εσάς, βίωνε την υποτίμηση και το κοινωνικό αποκλεισμό σκύβοντας το κεφάλι, χωρίς να βγάζει άχνα, έχει περάσει ανεπιστρεπτί.

Επειδή κ. βουλευτά για εμάς, ευτυχώς και για τη πλειοψηφία της κοινωνίας μας, αυτός που υπερασπίζεται το συνάνθρωπό του με την ίδια του τη ζωή είναι κοινωνικός αγωνιστής και όχι αυτός που υβρίζει, καταστρέφει και πλιατσικολογεί.

Επειδή κ. βουλευτά είμαστε πάρα πολύ υπερήφανοι για τη δουλειά μας και για τις οικογένειες μας.

Η απάντηση στην απαξίωση μας είναι ότι:

«Μπάτσος» είστε και φαίνεστε κ. βουλευτά"


Διαβάστε την ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων:

"Προκαλεί κατάπληξη το γεγονός ότι ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ κ. Νίκος ΒΟΥΤΣΗΣ, κληθείς από δημοσιογράφους να σχολιάσει το ανακύψαν, επ' εσχάτης, ζήτημα της οπλοφορίας ή μη των βουλευτών(!), θεώρησε σκόπιμο να εκφραστεί απαξιωτικά για τον Έλληνα Αστυνομικό, ισοπεδώνοντας με τα λεγόμενά του το ρόλο, την προσφορά και τους αγώνες μας για μια σύγχρονη και δημοκρατική Ελληνική Αστυνομία.

Θα αναμέναμε από ένα στέλεχος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να αντιμετώπιζε τα μείζονα ζητήματα της δημόσιας τάξης και ασφάλειας και βεβαίως τη λειτουργία της Ελληνικής Αστυνομίας, με ιδιαίτερη προσοχή, ιδίως σήμερα, που όλοι ανεξαιρέτως οφείλουμε να δαμάσουμε τις συνέπειες της πολύπλευρης κρίσης που πλήττει τη χώρα μας, απεξαρτημένοι από τα καταστροφικά στερεότυπα και τις παρωχημένες νοοτροπίες του παρελθόντος.

Δυστυχώς, όμως, διαπιστώνουμε ότι στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κάποιοι δεν αναγνωρίζουν την τεράστια απόσταση που έχει διανύσει η Ελληνική Αστυνομία και μάλιστα και με τη συμβολή του συνδικαλιστικού μας κινήματος, έτσι ώστε να καταστεί ο Έλληνας Αστυνομικός από παρίας του συστήματος και πειθήνιο όργανο της εκάστοτε εξουσίας, ένστολος πολίτης με πλήρη δικαιώματα και υποχρεώσεις. Επιμένουν να μην αναγνωρίζουν την ενσυνείδητη προσπάθεια που καταβάλλουμε, αγωνιζόμενοι και μη καμπτώμενοι, ώστε να μην επιστρέψει η Ελληνική Αστυνομία στις μαύρες περιόδους της ιστορίας μας.

Το συνδικαλιστικό μας κίνημα, παρά ταύτα, θα συνεχίσει ανεμπόδιστα τον αγώνα του, γνωρίζοντας ότι στη συνείδηση της πλειοψηφίας του λαού μας ο Έλληνας Αστυνομικός καταγράφεται πλέον ως φίλος και ως καθημερινός συμπαραστάτης στα προβλήματά του, παρά τα μεμονωμένα και καταδικαστέα από όλους μας κρούσματα επίορκων συμπεριφορών, για τις οποίες επίσης δεν ευθυνόμαστε εμείς, αλλά πρωτίστως εκείνοι που διαχειρίστηκαν τις τύχες μας, βάζοντας αρνητικά ή θετικά τη σφραγίδα τους, σε ό,τι μας λυπεί ή μας κάνει περήφανους σήμερα".

Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *