ροή ειδήσεων

Οταν οι βασιβουζούκοι δημοσιοκάφροι ανταμείβονται για την βρόμικη δουλειά που προσφέρουν στα αφεντικά τους

Του Γ.Γ.
Μόνο τυχαίος δεν είναι ο διορισμός του Παντελή Καψή σαν υφυπουργού Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης.
Ο καθεστωτικός αυτός δημοσιοκάφρος έχει «αποτελεσματικό» παρελθόν στις βρόμικες δουλειές που του αναθέτουν... οι κατά καιρούς εργοδότες του, πράγμα που του το αναγνωρίζουν και τον ανταμείβουν πλουσιοπάροχα.
Αρκεί να θυμηθούμε ότι πρωτοστάτησε σε ένα βίαιο πρόγραμμα «εξυγίανσης», του ΔΟΛ το οποίο περιλάμβανε απολύσεις, μειώσεις μισθών, αναδιάρθρωση των εργασιακών σχέσεων, απειλές κατά των εργαζομένων κ.α.
Αν θα κατορθώσει να καναλιζάρει και τώρα τις αντιδράσεις των απολυμένων της ΕΡΤ, που ατσαλωμένοι από την λαϊκή συμπαράσταση που έχουν συνεχίζουν τόσες μέρες τον αγώνα τους μένει να το δούμε.

Να θυμηθούμε τι γράφαμε όταν ο Π. Καψής αναλάμβανε υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος στην κυβέρνηση Παπαδήμου.

Είναι γνωστό ότι ο ίδιος ήταν προσωπική επιλογή του Λουκά Παπαδήμου που εξοφλούσε γραμμάτια απέναντι στον ΔΟΛ. Αλλωστε το συγκρότημα Λαμπράκη (με ισχυρό άντρα τον Σ. Ψυχάρη σήμερα) έχει πάντα ισχυρούς δεσμούς με όλες τις κυβερνήσεις.

Μην ξεχνάμε ότι ο Γιάννης Καψής ξεκίνησε ως φέρελπις δημοσιογράφος του Συγκροτήματος Λαμπράκη και κατέληξε υπουργός Εξωτερικών του ΠΑΣΟΚ, ενώ οι γιοί του, ο Μανώλης Καψής είναι το φερέφωνο κάθε μνημονιακής επιλογής, ενώ ο αδελφός του, ο Παντελής, για τον οποίο κάνουμε λόγο, πήρε κυβερνητικό πόστο σαν ανταμοιβή των υπηρεσιών του, αφού σαν διευθυντής των φυλλάδων του ΔΟΛ, «Τα Νέα» και «Το Βήμα» υποστήριξε τον διορισμό του Λ. Παπαδήμου σαν πρωθυπουργού απαξιώνοντας εντελώς το όνομα του Φ. Πετσάλνικου που είχε ακουστεί να διεκδικεί την ίδια θέση.

Δεν πρέπει να μας κάνει λοιπόν εντύπωση που οι λακέδες του συστήματος, ειδικά οι δημοσιοκαφρικοί είναι τόσο ακριβοπληρωμένοι από τα αφεντικά τους για τις υπηρεσίες που προσφέρουν. Αυτό όμως που πρέπει να μας εξοργίζει είναι το θράσος που έχουν κάτι τέτοιοι βασιβουζούκοι σαν τον Π. Καψή να βγαίνουν και να μας λένε ότι πρέπει να μειωθεί κι άλλο ο κατώτατος μισθός, να σφαγιαστούν ακόμα περαιτέρω τα εργασιακά δικαιώματα . «για να σωθεί η χώρα». Να σώσουν το παντεσπάνι τους και τα συμφέροντα των αφεντικών τους αγωνίζονται όλα αυτά τα θρασίμια του καθεστώτος.
tsak-giorgis.blogspot.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *