ροή ειδήσεων

Η Τράπεζα Δωδεκανήσου αλλάζει ξανά το καταστατικό της...

Αγαπητοί συμπολίτες, η "δική μας τράπεζα" είναι έτοιμη να χτυπήσει ξανά. Αυτό είναι το δελτίο τύπου με το οποίο μας λέει ότι ένα από τα θέματα που θα συζητηθούν στη επερχόμενη τακτική γενική συνέλευση θα είναι...
και η αλλαγή (ξανά!!!) του καταστατικού και συγκεκριμένα των άρθρων που αφορούν τα δικαιώματα των εξερχομένων μελών (αρθ.11), τις αρμοδιότητες του Δ.Σ. (αρθ.47), την συνεταιριστική μερίδα (αρθ.49) και την αποζημίωση των εξερχομένων μελών και την εξαγορά της συνεταιριστικής μερίδας (αρθ.64).
Το έχουμε ξαναδεί το έργο. Κάθε φορά που αλλάζει το καταστατικό είναι για το καλό της τράπεζας και για το κακό των μεριδιούχων. Υπάρχει πολύς κόσμος που θέλει να ρευστοποιήσει τις μερίδες του εδώ και ένα χρόνο τώρα γιατί έχει ανάγκη και δεν μπορεί να το κάνει γιατί η τράπεζα κάθε τόσο με τις αλλαγές στο καταστατικό της παίρνει αναβολές. Αυτή τη φορά θα τους αφήσουμε έτσι; Η ψήφος κάθε συνεταίρου έχει την ίδια αξία ανεξάρτητα από των αριθμό των μερίδων που κατέχει. Ας πάμε όλοι το Σάββατο στη γενική συνέλευση. Ας καθορίσουμε εμείς πιο είναι το καλό για εμάς τους συνεταίρους και όχι η κλίκα του Δ.Σ. που απαλλάσσεται (!!!) από κάθε ευθύνη για την διαχείριση των δικών μας χρημάτων. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να δεσμεύει τα χρήματά μας για το "καλό" μας.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Ρόδος, 10/06/2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 20ης ΤΑΚΤΙΚΗΣ Γ.Σ.
Καλούνται τα μέλη της ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΣΥΝ.ΠΕ. να λάβουν μέρος, στην 20η Τακτική Γενική Συνέλευση (τελική επαναληπτική) που θα πραγματοποιηθεί οριστικά, το Σάββατο 15 Ιουνίου 2013 και ώρα 9:30 το πρωί, στην Ρόδο, στην αίθουσα «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ» του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, Γρ. Λαμπράκη 8 (2ος όροφος), με τα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης :
Θέμα 1ο:Έγκριση εισόδου στην Συνεταιριστική Τράπεζα Δωδεκανήσου όλων των Συνεταίρων που εγγράφησαν από τις 9/6/2012 μέχρι τις 31/5/2013, μετά από σχετικές αποφάσεις του Δ.Σ. της Τράπεζας.
Θέμα 2ο:Απολογισμός Δ.Σ. της διαχειριστικής περιόδου 01/01/2012 - 31/12/2012.
Θέμα 3ο:Έγκριση των Οικονομικών Καταστάσεων και της Διανομής των Αποτελεσμάτων της Τράπεζας της διαχειριστικής περιόδου 01/01/2012 - 31/12/2012.
Θέμα 4ο:Απαλλαγή των μελών των Δ.Σ. της Τράπεζας και των Ελεγκτών της περιόδου 01/01/2012 - 31/12/2012, από την ευθύνη της διαχείρισης για την διαχειριστική περίοδο 01/01/2012 - 31/12/2012.
Θέμα 5ο:Έγκριση προϋπολογισμού εσόδων - εξόδων της χρήσης 2013.
Θέμα 6ο:Έγκριση σχεδίου αύξησης Συνεταιριστικών Κεφαλαίων της Τράπεζας και εξουσιοδότηση στο Δ.Σ. για την υλοποίησή του.
Θέμα 7ο:Τροποποιήσεις άρθρων 11, 47, 49, 64, 74 του Καταστατικού.
Θέμα 8ο:Ορισμός Ορκωτού Ελεγκτή για την χρήση 2013.
ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.
                                                                                                                                                                                                  

Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος11/6/13 00:42

    να δωσει και τα μεριδια που χρειαζεται ο κοσμος ,αυτα που ειχε αγορασει καποτε για να γινεις μελος, και τωρα που οι καιροι ειναι δυσκολοι και χρειαζονται να τα εξαργυρωσουν, και οχι να τους κοροιδευει συνεχει στο περιμενε και ελατε του χρονου, και μετα να κανετε τους καμποσους.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/6/13 19:11

    Τα λαμόγια πάλι παράταση θέλουν να πάρουν; Αν δεν μου εξοφλήσουν τις μερίδες τον Ιούλιο, θα τους @#μήσω τη μάνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11/6/13 19:34

    Το 2008 έγινε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, διαφημίζοντας (εξαπατώντας μας) ότι όσοι αγοράσουν μερίδες, είναι υποχρεωμένοι (όπως προβλέπεται και από το καταστατικό, στο άρθρο 8) να τις διατηρήσουν για τρία χρόνια και με το πέρας της 3ετίας θα μπορούν να τις εξαργυρώνουν, στην Συνεταιριστική Τράπεζα. Τα λαμόγια μας εξαπάτησαν θα τους …………..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος12/6/13 10:35

    Άμα πάμε καμιά τριανταριά άτομα και ψηφίσουμε κόντρα στην αλλαγή, θα το φυσάνε και δε θα κρυώνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος12/6/13 10:48

    Η άλλη πάλι η μαλακία τι είναι; Απαλλάσσονται τα μέλη του Δ.Σ. και οι ορκωτοί λογιστές για τη διαχείριση ο ένας και τον έλεγχο ο άλλος; Ε, να μπω κι εγώ ρε παιδιά στο Δ.Σ. να δώσω επισφαλή δάνεια χωρίς εγγυήσεις σε όλους μου τους συγγενείς φεσώνωντας την τράπεζα και μετά να απαλλαγώ από κάθε ευθύνη. Άμα χρειαστεί να λαδώσω και κανένα ορκωτό (ή δεν λαδώνονται αυτοί νομίζετε;)να το "μακιγιάρει" λιγάκι κι έγινε η δουλειά. Αφού απαλλάσσονται όλοι ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος12/6/13 17:32

    Το Σάββατο όλοι στη Γενική Συνέλευση αρχίζει στης 9:30 για να καταλάβουν ότι δεν παίζουμε και ότι αν δεν προγραμματίσουν την εξαργύρωση των μερίδων τη γ@μησ@ν!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος13/6/13 18:17

    paparia oloi logia eiste reeeeee anti na tous mynisete to pezete magkes sta logia k sas to lew egw pou esteila eksodiko akomh k sti trapeza elados k h apantisi einai pws.... den sas lew na pate k eseis na mpeite sti diadikasia k na to mathete thelete tin pita oloklhrh k to skulo xortato e den ginete kotes e kotes

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *