ροή ειδήσεων

ΕΡΧΟΝΤΑΙ "ΒΡΟΧΗ" ΤΑ ΛΟΥΚΕΤΑ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ! ΤΟ ΦΠΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕΙΩΘΗΚΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η μεγάλη κρίση τώρα αρχίζει!...
Η εικονιζόμενη, ήταν συμπαθής επιχείρηση, το ψητοπωλείο-ταβέρνα... "Γωνιά" στην 2η στάση Χολαργού, η οποία δεν υπάρχει πια. Έβαλε λουκέτο και όπως πληροφορούμαστε το κακό είναι μεγαλύτερο μια και ο επιχειρηματίας με την οικογένειά του μεταναστεύει στην Ελβετία. Απηυδησμένος, εγκαταλείπει την Πατρίδα. Η άθλια κυβέρνηση των δοσιλόγων και υπηρετών των τοκογλύφων, τσάκισαν τον επαγγελματία στους δυσβάσταχτους φόρους. Με τον ΦΠΑ εστίασης στο 23%, ο επαγγελματίας δεν άντεξε. Περίμενε τον Πρωθυπουργό-λαμόγιο (κοινώς ψεύτη) να υλοποιήσει την προεκλογική του υπόσχεση για μείωση στον ΦΠΑ εστίασης αλλά για μια ακόμη φορά κατάλαβε ότι η κυβέρνηση Σαμαρά τον ενέπαιξε. Η τρόικα το ξεκαθάρισε προ ημερών: "Γιοκ στη μείωση του ΦΠΑ εστίασης"! Έτσι, οι ελπίδες του για ανάκαμψη της δουλειάς της συγκεκριμένης επιχείρησης, θάφτηκαν στις πομφόλυγες του Σαμαρά και του Στουρνάρα.
Οι τροϊκανοί θέλουν να "θάψουν" τις επιχειρήσεις με μεθοδευμένο σχέδιο και οι πολιτικοί ολετήρες που καμώνονται τους οικονομολόγους, είναι στυγνοί υπηρέτες τους. Σκοτώνουν τις επιχειρήσεις.
Όταν μάλιστα, δίπλα στους Σαμαράδες και τους Στουρνάρηδες, έχεις δημάρχους να εκτελούν πειθήνια τις εντολές της τρόϊκας (κατέβασμα των επιγραφών των εκαταστημάτων) τότε, πώς να μην βάζουν λουκέτο οι επιχειρήσεις;
Ο συγκεκριμένος επαγγελματίας πήρε την οικογένειά του και τα μπογαλάκια του και μεταναστεύει για Ελβετία.
Η Ελλάδα χάνεται!!
Σύμφωνα δε με πληροφορίες, το επόμενο διάστημα αναμένονται και άλλα παρόμοια λουκέτα!
makeleio.gr

Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *