ροή ειδήσεων

Χαρίζεται κουτάβι Δαλματίας με πολύ ιδιαίτερη ικανότητα

υιοθετήθηκεΘα θέλαμε τη βοήθεια σας για να βρει φιλοξενία αλλά κυρίως υιοθεσία η Δαφνούλα.
Έχει ιδιαίτερη ικανότητα, είναι κουφή, όπως συμβαίνει συχνά με τα σκυλάκια Δαλματίας....

Είναι μία ιδιαίτερη περίπτωση που δεν θα πρέπει να δει κανείς ως ''κατώτερη'' αλλά σας διαβεβαιώ, καθώς είμαι ιδιοκτήτρια κουφού σκύλου εδώ και 2 χρόνια, ως υπέροχη ευκαιρία να γνωρίσετε διπλή αγάπη: αυτή ενός σκύλου και αυτή ενός πλάσματος που δεν ξέρει να λυπάται τον εαυτό του για το πρόβλημα του.
Το κουτάβι βρέθηκε στις Καλλυθιές, υποθέτουμε παρατημένο λόγω του προβλήματος του, καθώς δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ικανοί να δεχτούν το διαφορετικό, ειδικά αν θέλουν μόνο να είναι ράτσα ο σκύλος τους και τίποτα παραπάνω.

Η φιλόζωη εθελόντρια Σαμπρίνα από το Lucky Paws με ενημέρωσε και κάνουμε προσπάθεια να βρούμε σπίτι, είτε για φιλοξενία, είτε -κυρίως- για μόνιμη υιοθεσία, για τη μικρούλα. Φιλοξενείται σε σπίτι φιλόζωου αλλά δεν έχει παρέα λόγω πολλών ωρών εργασίας του ανθρώπου.

Σε όποιον αποφασίσει να την υιοθετήσει στη Ρόδο και είμαι σίγουρη ότι θα βρεθεί ευαίσθητος άνθρωπος, δεσμεύομαι να προσφέρω συμβουλές και καθοδήγηση για την εκπαίδευση και το χειρισμό της, καθώς απέκτησα εμπειρια με το δικό μου κουφό σκυλάκι, μετά από διάβασμα, έρευνα κλπ (δεν τα γνώριζα πριν).

Ζητάμε για ακόμα μία φορά τη δημοσίευση της ιστορίας αυτής, οπως κάνετε με κάθε ζωάκι και μας βοηθάτε πάντα.

Στο τέλος δίνω και κάποια links για να δει ο κόσμος ότι δεν είναι κάτι εξωπραγματικό η εκπαίδευση ενός κουφού σκυλιού,που μαθαίνει μέρα με τη μέρα και μαθαίνουμε κ εμείς μαζί του καθώς και την αιτία της κώφωσης στα ζώα, ειδικά τα λευκά/δαλματίας αλλά και την ιστορία της δικής μας κουφής σκυλίτσας που υιοθετήσαμε από φιλοζωική και καθόλου δεν το μετανιώσαμε. για όποιον επιθυμεί να ενημερωθεί ή διστάζει να υιοθετήσρι την Δάφνη.

Η αγγελία της συνοπτικά:
Η μικρούλα Δάφνη είναι Δαλματίας και όπως συμβαίνει συχνά με τη ράτσα τους, γεννήθηκε κουφή. Δυστυχώς μάλλον ήταν αυτός ο λόγος που την πέταξαν αφού βρέθηκε να περιφέρεται μοναχούλα στις Καλλυθιές.
Είναι 2 μηνών και θα δοθεί σε ανθρώπους που είναι σύμφωνοι με τη στείρωση της στην κατάλληλη ηλικία και που είναι έτοιμοι να εκπαιδεύσουν ένα σκυλάκι με σήματα, καθώς δεν ακούει. Δεν υστερεί σε τίποτα από τα άλλα σκυλάκια πέραν ότι θα σας ''ακούει'' με τα μάτια και την ψυχή της και όχι με τα αυτιά της.

Βρίσκεται στη Ρόδο, και προσφέρονται σε όποιον την υιοθετήσει, δωρεάν συμβουλές εκπαίδευσης, χειρισμού κλπ. από ιδιοκτήτρια κουφού σκυλιού δύο ετών. Θα δείτε πόσο απλό είναι!

Δίνεται με microchip.
Τηλ.6944519706

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *