ροή ειδήσεων

Παράπονα Σωματείου Ξενοδοχοϋπάλληλων προς υπαλλήλους της ΣΕΠΕ Ρόδου.

Κύριε Επιθεωρητά, το Σωματείο μας κατά καιρούς έχει εκφράσει την αγανάκτηση του προς υπηρεσία σας, ΣΕΠΕ Ρόδου, και σε εσάς προσωπικά. Το μόνο που εισπράξαμε εμείς οι εργαζόμενοι, ως απάντηση από την υπηρεσία σας, ήταν άρνηση στο να εκτελείτε σωστά τα καθήκοντα σας..... Μια λαϊκή παροιμία λέει, <<Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βροντά>> κάτι αντίστοιχο λοιπόν ισχύει και για την υπηρεσία σας, <<Στις Επιθεώρησης την πόρτα όσο θέλεις βρόντα >>.

Κύριε επιθεωρητά, δεν ξέρω πως βρίσκεστε σε αυτήν την θέση και ούτε θέλω να μάθω, το μόνο που γνωρίζω είναι ότι δεν εξυπηρετείτε τα συμφέροντα των εργαζομένων, κάτι το οποίο απαιτεί η θέση σας. Η μαύρη εργασία οργιάζει στο νησί μας και ενώ η κατάσταση απαιτεί συστηματικούς ελέγχους, εσείς το μόνο που κάνετε είναι να κάθεστε στην καρέκλα σας και απολαμβάνεται τον παχουλό σας μισθό, ενώ κόσμος εκεί έξω υποφέρει. Αυτός ο κατήφορος της υπηρεσίας σας πρέπει να σταματήσει πριν είναι αργά για όλους μας. Μην επικαλείστε συνέχεια ότι έχετε φόρτο εργασίας, όπως προανέφερα η κατάσταση απαιτεί συστηματικούς και όχι επιλεκτικούς ελέγχους!!! Απ' όσο γνωρίζουμε στην υπηρεσία σας υπάρχει και δεύτερη επιθεωρήτρια η οποία μπορεί κάλλιστα να βγαίνει για ελέγχους, υποθέτουμε ότι δεν προσλήφθηκε με μοναδική αρμοδιότητα να κρατά το πρωτόκολλο άλλα για πραγματοποιεί και ελέγχους. Μην αποδυναμώνεται την υπηρεσία σας, εκτός και αν είναι αυτός ο σκοπός σας Κύριε Επιθεωρητά.

Σας έχουμε επισυνάψει τα ξενοδοχεία τα οποία χρεωστάνε στους εργαζόμενους και περιμένουμε να βάλλεται τον νόμιμο πρόστιμο που τους αναλογεί, αλλιώς το Σωματείο θα προβεί σε μηνύσεις κατά της υπηρεσίας σας για παράβαση καθηκόντων.

Τελειώνοντας θα σας έλεγα ότι πρέπει να σηκωθείτε πια από την καρέκλα σας και να αρχίσετε τους ελέγχους, ο κόσμος υποφέρει και περιμένει κάποιες κινήσεις από εσάς εφόσον η υπηρεσία σας είναι η αρμόδια. Η οργή και αγανάκτηση των εργαζομένων θα στραφεί εναντίον σας και τότε πιστέψτε με δεν θα υπάρχει ούτε λαγούμι για να κρυφτείτε.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΡΟΔΟΥ
Ταχ. Δ/νση: Στεφάνου Καζούλη 30
Ταχ. Κώδικας: 85100-Ρόδος
Τηλέφωνο: 2241032220
Fax: 2241031871

ΠΡΟΣ: ΣΕΠΕ Ρόδου
ΚΟΙΝ: 1.Γενικο Γραμματέα ΣΕΠΕ
2. Υπουργείο Εργασίας

Σχόλια

  1. Ανώνυμος18/6/13 06:38

    Τι έγινε παιδιά? Ο πρόεδρος δεν τα βρήκε πάλι η μήπως πιο σωστη έκφραση είναι δεν τα τσεπωσε ακόμα? Και ρίχνετε πάλι λάδι στην φωτια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *