ροή ειδήσεων

Η Αμερικανική Πρεσβεία βασικός χορηγός του Gay-Pride της Αθήνας...!!! Γιατί άραγε..;!

Το Σάββατο η άλλοτε κοσμοκράτειρα και φωτοδότης Αθήνα θα καταληφθεί από τα στίφη των κίναιδων, των τρανσέξουαλ και κάθε (παρα)φύση ατόμου που θα διαδηλώσει υπέρ της "ισονομίας" και των "ανθρωπίνων δικαιωμάτων"...
Η πρόκληση όμως των "απροσανατολισμένων" έχει εκτός από ισχυρούς επικοινωνιακούς υποστηρικτές (LIFO - MAD - Εφημερίδα των Συντακτών - Στο Κόκκινο 105,5 - 9,84 - E.Radio) και ισχυρότερους χορηγούς, υπό την αιγίδα των οποίων θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση.

Τι σημαίνει αυτό: Ότι από τις αφίσες, μέχρι τα ποτά - ναρκωτικά και τη διαμονή θα την πληρώσουν αυτοί αν χρειαστεί.

Οι δύο μεγάλοι υποστηρικτές λοιπόν είναι ο Δήμος Αθηναίων μέσω του Καμίνη που θα απευθύνει και χαιρετισμό και η Αμερικάνικη Πρεσβεία!!!!!

Σας φαίνεται περίεργο...Συνωμοσιολογικό; Ανήκουστο; Ψέμα;
Δεν έχετε παρά να....
δείτε τους χορηγούς στην επίσημη ιστοσελίδα του Gay-Pride και θα το διαπιστώσετε οι ίδιοι.

Εμείς θα αποπειραθούμε όμως να προχωρήσουμε λίγο περισσότερο το σενάριο της εμπλοκής της Αμερικάνικης Πρεσβείας στο φεστιβάλ της "διαφορετικότητας"..

Για πρώτη φορά η βασική διοργανώτρια είναι η Α. Gilbert, Πρόεδρος του Λεσβιακού Κινήματος στην Ελλάδα, γεννημένη στην Αμερική και με "περιούσια" καταγωγή. Αν πιστέψουμε τον Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Μπάιντεν που δηλώνει "Οι εβραίοι είναι πίσω από τον αγώνα για τον «γάμο» των ομοφυλοφίλων" και ταυτοχρόνως κατά δήλωση του οποίου "Οι ΗΠΑ δουλεύουν για τον Σιωνισμό και μια Νέα Τάξη Πραγμάτων" η εξίσωση λύθηκε.

Η Αμερικάνικη Πρεσβεία δεν είναι τίποτα άλλο παρά ο θεσμικός μπαμπούλας που καλύπτει ένα εκφυλιστικό φαινόμενο που εκπορεύεται από το "περιούσιο" ιερατείο και σκοπό έχει τον πλήρη εκμαυλισμό της κοινωνίας.




Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος6/6/13 21:04

    Πούστηδες και παληκάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/6/13 22:12

    ελαφοσυκάλα, μασκώτ της παρέλασης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος6/6/13 22:49

    σημαιοφορε περιμενω απαντηση κ στο αλλο ποστ,αργεις κουκλιτσα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος6/6/13 23:28

    Aλήτες Αμερικάνοι , θέλουν να μας πουστέψουν με το ύπουλο σχέδιο τους .
    Αλλά τα παλληκάρια μας δεν θα σκύψουν ποτέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος7/6/13 02:13

    Μα καλα ο αρθογραφος ειναι βαθια νυχτωμενος
    Οι ανθρωποι αυτοι δεν ειναι ανωμαλοι,αυτη ειναι η φυσιολογικη τους φυση
    Ανωμαλο ειναι να βλεπεις πισω απο ολα τους Εβραιους,αληθεια στην Ινδια,Ινδοκινα,Κινα,Ιαπωνια,Κορεα κτλ που δεν υπαρχουν Εβραιοι πως εξηγητε τον ιδιο ρυθμο ζωης με εμας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/6/13 11:08

      Εξαρτάται αν την προδιάθεση την ονομάζεις φύση ή όχι. Αν ναι, τότε είναι φύση.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/6/13 11:41

      Δεν ειναι επιλογη τους,εχω θεσει το ερωτημα σε ψυχολογο που μου ειπε οτι αυτη ειναι η επιλογη των ομοφυλοφιλων,της απαντησα καπως αναποδα "κατσε ρε δεν επελεξα να ειμαι ετεροφυλοφιλος ,δεν δοκιμασα τα παντα και διαλεξα,απλα αυτη ηταν η φυση μου και δεν το σκεφτηκα καν,γιατι να μην ισχυει και για τους ομό αυτό?"
      Ειναι κανονικοι ανθρωποι με διαφοροποιηση στην σεξουαλικη συμπεριφορα απο τον πατερα τους και την μανα τους τιποτα αλλο και ολα αυτα τα κανουν για να μπορεσουν να γινουν αποδεκτοι απο την υπολοιπη κοινωνια

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος7/6/13 18:18

    Πάντως από την αρχαιότητα οι Ελληνες είχαμε τάση για την ανωμαλία.... διαβάστε την Ιστορία να δείτε για ομοφυλοφιλία και παιδεραστεία.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/6/13 08:15

      ΤΑ «ΟΡΓΙΑ» ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΡΩΜΑΙΩΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ!

      Εδώ και δύο περίπου αιώνες, η ιουδαιοχριστιανική προπαγάνδα αναπαράγει ανεμπόδιστα τα αυθαίρετα στερεότυπά της για την ερωτική ζωή των «ειδωλολατρών» Ελλήνων και Ρωμαίων, τους οποίους παρουσιάζει ως χυδαίους ηδονοθήρες, ακόλαστους και οργιαστές, συνεχίζοντας με πιο έντεχνες μεθόδους την δυσφημιστική εκστρατεία που πρώτοι είχαν αρκετά πιο πρωτόγονα και ωμά εγκαινιάσει, για προφανείς λόγους, οι λεγόμενοι «Πατέρες» από τον 2ο έως τον 4ο μεταχριστιανικό αιώνα. Αυτή η επιστημονική πια προπαγάνδα, μέσα από κινηματογραφικές και τηλεοπτικές εικόνες και κείμενα μυθιστορημάτων ή στρατευμένων δοκιμίων, βάζει μέσα στα ανυπεράσπιστα μυαλά των ανθρώπων εικόνες που ελάχιστα έχουν να κάνουν με την ιστορική πραγματικότητα, ωστόσο είναι επαρκώς έντονες και πολλές, ικανές δηλαδή να «πείσουν» αισθαντικά τα θύματά της ότι ο Χριστιανισμός «εξημέρωσε» τρόπον τινά τα ήθη της ανθρωπότητας, τραβώντας την έξω από μια «ζωώδη» υποτιθέμενη ακολασία της.

      Όλη αυτή η ογκώδης επιχείρηση εμφύτευσης αρνητικών για την αρχαιότητα στερεοτύπων μέσα στα μυαλά των ανθρώπων του χριστιανικού κόσμου, επιχείρηση που ενισχύεται παραδόξως και από την ολιγομελή βεβαίως ακριβώς αντίθετη πλευρά, εκείνων δηλαδή που μέσα σε αυτόν τον χριστιανικό κόσμο έχουν διαφοροποιηθεί προς την ελευθεριότητα (με αρχή τους κάθε είδους ερωτικώς «αποκλίνοντες» της βικτωριανής Αγγλίας), δέχθηκε προσφάτως, τον Μάϊο που μας πέρασε, ένα ισχυρότατο πλήγμα, όταν ο Δρ Άλαστερ Μπλάνσαρντ (Dr Alastair J. L. Blanchard) του Πανεπιστημίου του Σύδνεϋ, εξέδωσε το τελευταίο βιβλίο του «Sex, Vice, and Love from Antiquity to Modernity», στο οποίο αναζητάει την πραγματική εικόνα της σεξουαλικότητας των εθνικών, πέρα από όλες τις σύγχρονες φαντασιώσεις, ονειροπολήσεις ή απλές προβολές των συγχρόνων μας.

      Για αυτό που έχει κάνει έως τώρα τους τελευταίους δύο αιώνες το χριστιανοτραφές τμήμα της ανθρωπότητας αναφορικά με την απεικόνιση της σεξουαλικότητας των αρχαίων εθνικών, Ελλήνων και Ρωμαίων, ο Μπλάνσαρντ χρησιμοποιεί στην αρχή ακριβώς του προλόγου του βιβλίου του την λεξικογραφική ερμηνεία του όρου «factoid» («γεγονοειδές»), ενός νεολογισμού του γνωστού αμερικανού συγγραφέα Νόρμαν Μαίηλερ σε ένα δοκίμιό του τού 1973 για την Μαίριλυν Μονρόε: «κάτι που γίνεται αποδεκτό σαν γεγονός παρά το ότι δεν είναι ή μπορεί να μην είναι, μία υπόθεση ή αυθαίρετος ισχυρισμός που αναφέρεται και επαναλαμβάνεται τόσο συχνά ώστε από τον πολύ λαό να εκλαμβάνεται ως αλήθεια».

      Ο Μπλάνσαρντ υπογραμμίζει ότι η κλασική αρχαιότητα, της οποίας η σεξουαλικότητα ερμηνεύθηκε αυθαίρετα από τις δύο πλευρές του χριστιανοτραφούς κόσμου, την πλειοψηφούσα σεμνότυφη και την μειοψηφούσα ελευθεριάζουσα, εξελήφθη πολύ λανθασμένα σαν «μητέρα» της σεξουαλικής υπερβολής, με αποκλειστική πρόθεση να δικαιολογηθούν οι όποιες σύγχρονες επιλογές, που κατά κανόνα τίποτε δεν έχουν να κάνουν με αυτό που επικρατούσε στον προχριστιανικό κόσμο. Και φυσικά ανενδοίαστα στηλιτεύει ως ανυπόστατα όλα τα «γεγονοειδή» που κυκλοφόρησαν και κυκλοφορούν περί δήθεν ομαδικών ερωτικών πράξεων, εξεζητημένων ακολασιών και «διονυσιακών» οργίων των εθνικών Ελλήνων και Ρωμαίων, των οποίων όμως στην πραγματικότητα η σεξουαλική ζωή ήταν μια εντελώς ιδιωτική υπόθεση.

      Για τον συγγραφέα, πρόκειται περί απλών μυθευμάτων, κατασκευών συγκεκριμένων χριστιανών συγγραφέων, παλαιών και νεοτέρων, που κοινό τους χαρακτηριστικό είναι η εχθρότητα προς την ιδέα της ανεμπόδιστης, δηλαδή φυσικής, ερωτικής εκδήλωσης που λίγο - πολύ κυριαρχούσε απανταχού της γης πριν την επικράτηση στα έθνη του μονοθεϊσμού και της ιδιόρρυθμης κοσμοαντίληψής του που «τσακώνεται με την ζωή» (όσο και με την χαρά): «όλοι αυτοί οι ηθικολόγοι παρουσίαζαν την εθνική Ρώμη σαν μια αυτοκρατορία που δήθεν κατέρρευσε επειδή είχε ελευθέρια ήθη, ενώ το ίδιο ακριβώς μύθευμα αναπαράχθηκε από νεότερους, οι οποίοι επικαλέσθηκαν τα υποτιθέμενα ελληνικά και ρωμαϊκά όργια για να δικαιολογήσουν την δική τους διεκδίκηση για ελεύθερο έρωτα»...
      http://www.ysee.gr/index.php?type=article&f=orgia
      ΤΕΛΧΙΝΙΣ ΡΟΔΙΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ
      http://telxinis.blogspot.gr/

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *