ροή ειδήσεων

Γνωστός μαιευτήρας- τέρας ασελγούσε στη 15χρονη ανιψιά του - Στο δρόμο για τις φυλακές

Σοκ έχει προκληθεί στους ιατρικούς κύκλους των Αθηνών μετά την αποκάλυψη πως γνωστός μαιευτήρας ο οποίος εργάζεται σε ένα από τα μεγαλύτερα μαιευτήρια της χώρας κατηγορείται.... πως ασελγούσε κατ' επανάληψη σε βάρος της 15χρονης ανιψιάς του.

Ο γιατρός- τέρας ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος και πήρε ήδη τον δρόμο για τις φυλακές Τρικάλων, άρχισε εδώ και έναν χρόνο να ασελγεί πάνω στην ανήλικη ανιψιά του, όταν όπως καταγγέλλει η ίδια η μητέρα της και αδελφή του διεστραμμένου μαιευτήρα αναγκάστηκε να απουσιάζει αρκετά συχνά εκτός Αθηνών λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, μεταδίδει η Espresso.

Ο 44χρονος γιατρός, ανέλαβε να προσέχει την 15χρονη ανιψιά του, ωστόσο αποφάσισε να εφαρμόσει τις διεστραμμένες ορέξεις του πάνω της, ασελγόντας εις βάρος της τουλάχιστον τρεις φορές.

Πριν από περίπου δέκα ημέρες, η 15χρονη παρά τις απειλές του θείου της εκμυστηρεύτηκε τον εφιάλτη που ζούσε στην μητέρα της, η οποία κατήγγειλε αμέσως το περιστατικό στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Σε βάρος του 44χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ασέλγεια ανηλίκου κατ' εξακολούθηση, για ασέλγεια εις βάρος συγγενικού προσώπου κατ εξακολούθηση, για αιμομιξία και αποπλάνηση ανηλίκου. Μάλιστα μετά από έρευνα το DNA του 44χρονου ανιχνεύθηκε σε ένα σεντόνι και στο αγαπημένο αρκουδάκι της 15χρονης.

Ο ίδιος πάντως, ισχυρίστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών πως ό,τι έκανε έγινε με την συγκατάθεση της μικρής ανήλικης ανιψιάς του.


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *