επικαιρότητα

Νέα σούπερ Πανσέληνος - Τρίτη για το τρέχον έτος (22 Ιουλίου 2013)

Η πιο εντυπωσιακή σούπερ Πανσέληνος για το 2013 ήταν στις 23 Ιουνίου του 2013.
Εκείνη την ημέρα το φεγγάρι ήταν στο πλησιέστερο σημείο... στη Γη για το έτος, και εμφανίστηκε ως η μεγαλύτερη πανσέληνος για το 2013, ενώ ήταν επίσης και 30% πιο φωτεινή από ότι κατά μέσο όρο σε μία πανσέληνο.

Αλλά για όλους αυτούς που έχασαν αυτή την περίπτωση, υπάρχει η δυνατότητα τον Ιούλιο να παρακολουθήσετε άλλη μία καταπληκτική σούπερ Πανσέληνο.

Μόλις μια ημέρα μετά το σεληνιακό περίγειο αυτού του μήνα (το πλησιέστερο σημείο της Σελήνης στη Γη για το μήνα) θα είναι στης 22 Ιουλίου του 2013 στις 18:16 UTC όπου το Full Moon θα εμφανιστεί.

Η σούπερ Πανσέληνος τον Ιούλιο του 2013 θα είναι η τρίτη για φέτος, ενώ υπάρχουν περίπου 4-6 κατά μέσο όρο ετησίως.
Αποκάλυψη


Parapona-Rodou

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Καλησπέρα εδώ κ δύο μέρες αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα απευθύνθηκα παντού Αλλά κανένας δεν μπορεί να με βοηθήσει...θα παρακαλούσα πολύ να με ενημερώσετε κ να με ακούσετε κ να βρούμε μια λύση σχετικά με το κλείσιμο του δρόμου κ πιο συγκεκριμένα το γεφύρι Μακκαρη... έχουμε την επιχειρήσει (πρατήριο υγρών καυσίμων) κατανοώ την επικινδυνότητα κ βέβαια αποδέχομαι όλα Αλλά το μόνο που δεν μπορώ να δεχτώ είναι το γεγονός ότι μου κλείσατε απ τον κόμβο Λίνδου προς Ροδο κ πιο συγκεκριμένα στην διασταύρωση κατασκήνωση Μασσαρι Γιατί εκεί η επιχείρηση απ το γεφύρι είναι ένα χιλιόμετρο δρόμος θα σας παρακαλέσω να κλείσετε το δρόμο πιο πάνω κ συγκεκριμένα έξω απ την επιχειρήσει μου ...Υπάρχουν δύο χωριά που τους εφοδιαζω με καύσιμα κ πέρα απ αυτό έχουμε σύμβασης με το ΚΤΕΛ κ δεν μπορούν να έρθουν όπως επίσης κ με τουριστικά γραφεία για την καλοκαιρινή σεζόν... σας παρακαλώ πολύ ακούσετε την διαμαρτυρία μου κ βοηθήστε να βρεθεί μια λύση προσωρινή

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά