ροή ειδήσεων

Συνελήφθη 35χρονος που είχε ρημάξει τη Ρόδο

Είχε «χτυπήσει» επτά σπίτια και αυτοκίνητα στην ευρύτερη περιοχή του Ιαλυσού, της Κρεμαστής και του Παραδεισίου...
Η εξιχνίαση μιας κλοπής από εκκλησία στην περιοχή Φαληράκι στην Ρόδο, οδήγησε τους αστυνομικούς του τμήματος Ιαλυσού στη διαλεύκανση της δράσης ενός 35χρονου Έλληνα «επαγγελματία» διαρρήκτη ο οποίος είχε «χτυπήσει» επτά σπίτια και αυτοκίνητα στην ευρύτερη περιοχή του Ιαλυσού, της Κρεμαστής και του Παραδεισίου.

Ο δράστης, που συνελήφθη βάσει εντάλματος το οποίο είχε εκδοθεί από τον ανακριτή Ρόδου, περιόδευε με μοτοποδήλατο στις περιοχές όπου δρούσε και αναζητούσε τους στόχους τους. Ανάλογα με την περίπτωση, είτε τρύπωνε στα σπίτια από ανασφάλιστες μπαλκονόπορτες ή έσπαζε τα τζάμια, όπως έκανε και στα αυτοκίνητα όταν έβλεπε κάτι αξίας στο εσωτερικό τους. Κρατούσε τα χρήματα που άρπαζε και πουλούσε τα κοσμήματα, τα κινητά και άλλα πολύτιμα αντικείμενα.

Στο σπίτι του 35χρονου βρέθηκαν διάφορα κλοπιμαία τα οποία αναγνωρίστηκαν από τους ιδιοκτήτες τους και τους αποδόθηκαν, ενώ αρκετά ακόμη δεν έχουν αναγνωριστεί και ερευνάται από πού προέρχονται.

Οι διαρρήξεις που εξιχνιάστηκαν έγιναν την τελευταία εβδομάδα και οι αστυνομικοί συνεχίζουν την προανάκριση καθώς εκτιμούν ότι θα εξιχνιάσουν και άλλες διαρρήξεις που έγιναν παλιότερα στην ευρύτερη περιοχή.


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *