ροή ειδήσεων

ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΝΑΦΛΕΞΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΡΣΙΚΟ ΚΟΛΠΟ - Αποκάλυψη Al Safir: "Ο Β.Πούτιν είχε προβλέψει την κατάρρευση των Ισλαμιστών στην Αίγυπτο"

Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν είχε προβλέψει την κατάρρευση των ισλαμιστών στην Αίγυπτο και τη Μέση Ανατολή στη Σύνοδο Κορυφής των G8 που πραγματοποιήθηκε στη Βόρειο Ιρλανδία....
Τότε που ασκήσει και κριτική στις ΗΠΑ και τις Ευρωπαικές χώρες που εξοπλίζουν στη Συρία «ανθρωποφάγους».
Την αποκάλυψη αυτή κάνει ο γνωστός Λιβανέζος διανοούμενος Ντάουντ Ραμάλχο στην εφημερίδα «al Safir», επικαλούμενος διπλωματική έκθεση. Σύμφωνα με την έκθεση αυτή στη σύνοδο ο Βλαντίμιρ Πούτιν είχε επισημάνει τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν με την «Αραβική Άνοιξη» στη Μέση Ανατολή, όπου οι λαοί των χωρών αυτών απορρίπτουν τους Ισλαμιστές.
Ανέφερε τις αντιδράσεις κατά του Μοχάμεντ Μόρσι στην Αίγυπτο, τις διαδηλώσεις κατά του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Τουρκία, τις συγκρούσεις που λαμβάνουν χώρα στην Τυνησία, το χάος που δημιουργήθηκε στη Λιβύη. Και τόνισε ότι η Ευρώπη δεν θα ανεχθεί αυτή τη βία στα δικά της εδάφη.
Επισήμανε ακόμη ότι οι χώρες του Περσικού Κόλπου κάθονται επάνω σε ένα ηφαίστειο.
Ο Ρώσος πρόεδρος, σύμφωνα με το δημοσίευμα, επεσήμανε ότι η Δύση (εννοώντας κυρίως τις ΗΠΑ) επί 10 χρόνια διεξάγει πόλεμο με το πρόσχημα της τρομοκρατίας στο Αφγανιστάν και τώρα ξεκίνησε πόλεμο στη Συρία για τον κατακερματισμό της, υποστηρίζοντας αυτούς τους τρομοκράτες.
Ποια είναι η δημοκρατία που με αυτήν θα αντικαταστήσετε το καθεστώς του Άσαντ;
Ο συντάκτης του δημοσιεύματος σημειώνει αναφορές του Πούτιν προς τον Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα. «Ο Στρατός σας εισέβαλε στο Αφγανιστάν το 2001 με το πρόσχημα του πολέμου κατά της Αλ Κάιντα και τους Ταλιμπάν, τους οποίους κατηγορήσατε ότι διέπραξαν τις τρομοκρατικές επιθέσεις στη Νέα Υόρκη και την Ουάσιγκτον. Σήμερα αυτοί είναι σύμμαχοί σας στη Συρία και στο κράτος που έχετε στρατιωτική παρουσία (στον Κόλπο) οι Ταλιμπάν ανοίγουν γραφείο που τους εκπροσωπεί», είπε ο Πούτιν.
Οι Αμερικανοί και οι Ευρωπαίοι φέρουν τεράστιες ευθύνες για το αιματοκύλισμα στην Αίγυπτο και τη Μέση Ανατολή βοηθώντας καθεστώτα που νόμιζαν ότι θα προωθούσαν τα συμφέροντα τους.
defencenet.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *