ροή ειδήσεων

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΟΝΟΜΑΤΑ - ΦΩΤΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΤΣΗ!

Ο διορισμός του Χρήστου Παπουτσή ως εκπροσώπου της Ελλάδας στην Παγκοσμια τράπεζα, δεν είναι η μοναδική έκπληξη που ετοιμάζει ο Αντώνης Σαμαρας. Μιλάμε πάντα για διορισμούς σε ανώτατες θέσεις του εξωτερικού....
Σήμερα το Ολυμπία αποκαλύπτει τα δύο ονόματα - έκπληξη που είναι στην λίστα του Μαξίμου για δύο θέσεις κλειδιά: Αυτή του εκπροσώπου στα Ηνωμένα Έθνη και αυτή του αρμοδίου περιφερειών στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Είναι επτασφράγιστο μυστικό ότι ο διορισμός του Χρήστου Παπουτσή ήταν απαίτηση του Γιώργου Παπανδρέου και το πολιτικόκόστος για τον Αντώνη Σαμαρα είναι μεγάλο. Ίσως όμως τα δύο ονόματα που ακολουθούν, να αποτελέσουν μεγαλύτερο πονοκέφαλο για το Μαξίμου, αφού πρόκειται πάλι - όπως ο κύριος Παπουτσής- για ορκισμένους εχθρούς του Σαμαρά. Ο Έλληνας πρωθυπουργός όμως, απέδειξε πως μπορεί να κάνει υπερβάσεις για τη "Νέα Ελλάδα".
Τα δύο ονόματα έκπληξη, είναι:



1. Ο Μιχάλης Καρχιμάκης - που μάλιστα είναι και μπατζανάκης με τον Χρήστο Παπουτσή. Το όνομα του συζητήθηκε για εκπρόσωπος της χώρας στα Ηνωμένα Έθνη.



2. Ο Γιάννης Ραγκούσης. είναι μεταξύ των ονομάτων που παίζει για την θέση του εκπροσώπου περιφερειών στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Για την τυχόν επιλογή του, θα ευθύνεται το τεράστιο έργο που έκανε με τον Καλλικράτη.
Τρολοκρατης

Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *