ροή ειδήσεων

Τρέλα: Η αστυνομία καταδίωκε την αντιτρομοκρατική;

Όλα μπορούν να συμβούν στην Ελλάδα!!!
Όπως φαίνεται στο πλαίσιο των μυστικών κινήσεων της αντιτρομοκρατικής για τη σύλληψη του 30χρονου,χθες στη Θεσσαλονίκη μία ομάδα αστυνομικών...
καταδίωξε ,αυτοκίνητο της αντιτρομοκρατικής ,έπειτα από καταγγελία για απαγωγή ατόμου.Τι ακριβώς έχει συμβεί;

Όλα ξεκίνησαν από μία καταγγελία που έγινε στο τηλεφωνικό κέντρο της ΕΛ.ΑΣ. που έκανε λόγο για «τέσσερις ένοπλους κουκουλοφόρους που έβαλαν με τη βία ένα άτομο στο μαύρο αυτοκίνητο τους». Το περιστατικό εκτυλίχθηκε στην περιοχή της Σταυρούπολης και αμέσως στήθηκε επιχείρηση για τον εντοπισμό των δραστών.

Άρχισε έτσι ένα ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας που αναζητούσε ένα μαύρο αυτοκίνητο το οποίο κινούνταν στην περιοχή της Ευκαρπίας. Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στο Ι.Χ. επέβαιναν τέσσερα άτομα τα οποία στην περιοχή του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης φορώντας φουλ φέις κουκούλες και με την απειλή όπλου ανάγκασαν ένα άτομο να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή.

Οι αστυνομικοί που δεν γνώριζαν το παραμικρό για την επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής αρχικά κινητοποιήθηκαν στη συνέχεια όμως τους δόθηκε εντολή να σταματήσουν κάθε αναζήτηση σχετική με το περιστατικό.

Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *