ροή ειδήσεων

Κοντά σε συμφωνία για τα κόκκινα δάνεια της Πειραιώς

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι διαπραγματεύσεις της Τρ. Πειραιώς με αμερικανικό fund, το οποίο θα αναλάβει να καθαρίσει το χαρτοφυλάκιο των κακών επιχειρηματικών δανείων...
Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι διαπραγματεύσεις της Τράπεζας Πειραιώς με μεγάλο αμερικανικό fund, το οποίο θα αναλάβει ένα πακέτοκόκκινων δανείων, με απώτερο σκοπό να τα εισπράξει.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές τα έχουν βρει και στις λεπτομέρειες και εκτός πολύ σοβαρού απροόπτου άμεσα θα γίνουν και οι ανακοινώσεις (αν βεβαίως, κάτι τέτοιο, κριθεί απαραίτητο).
Το ξένο fund σε πρώτη φάση θα αναλάβει να καθαρίσει το χαρτοφυλάκιο των κακών επιχειρηματικών δανείων του ομίλου, σε συνεργασία με την Γενική Τράπεζα, η οποία, ως γνωστόν, έχει περάσει και αυτή στη δικαιοδοσία της Πειραιώς.
Σε δεύτερη φάση και αν όλα πάνε καλά με την περίπτωση των επιχειρηματικών δανείων, δεν αποκλείεται το μέτρο να επεκταθεί και στα δάνεια των ιδιωτών. Σε αυτή την περίπτωση, βασική υποψηφιότητα θέτουν τα στεγαστικά. Προς το παρόν, όμως, κάτι τέτοιο θεωρείται και είναι εξαιρετικά πρόωρο.
Πρέπει πρώτα να δοκιμασθεί η συμφωνία στα επιχειρηματικά δάνεια, που προσφέρονται περισσότερο σε αυτές τις περιπτώσεις και κατόπιν, αναλόγως του αποτελέσματος, θα αποφασισθεί για το αν θα γίνει και πως το επόμενο κρίσιμο βήμα, που αφορά εκατοντάδες χιλιάδες δανειοληπτών.
Πηγή: voria.gr

Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *