ροή ειδήσεων

ΓΕΜΙΣΑΝ ΜΕ ΠΑΝΟ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑΛΗ ΤΕΡΖΗ ΤΗ ΡΟΔΟ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ:
Ο ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΤΕΡΖΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΤΡΑΝΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ.... ΞΑΝΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΑΥΡΙΟΙ ΣΑΒΒΑΤΟ......ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ..... ΑΛΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗΣ ΝΑ ΜΟΥ ΓΕΜΙΖΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΡΟΔΟ ΜΕ ΠΑΝΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΡΕΜΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΟΛΩΝΕΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΑΚΟΜΑ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΜΕΤΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΚΡΕΜΑΣΑΤΕ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΗΔΗ ΣΚΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΚΡΕΜΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΞΕΝΙΑΣΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΣΕ ΤΡΥΦΕΡΟ ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΣΧΑΛΗ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ........ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙ ...ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΝΟ??? ΥΠΑΡΧΕΙ???? Η΄ ΘΑ ΤΑ ΦΑΜΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ??? ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ (ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΖΩΑ ΑΜΥΑΛΑ) ΕΝΕΡΓΟΥΣΑΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΓΑΑΝΩΤΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ?? ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ!!!


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος5/7/13 13:27

    dikio exei o anthropos. Einai poly eknevristiko olo to theama. Yparxoun polles synavlies, an arxisoume na kremame tosa pano gia tous pantes, tote edo tha ginei ena baxalo. Kai opos leei, synithos, meta tis synavlies DEN pane na ta ksekremasoun amesa.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/7/13 14:06

    Ειναι πολυ απλο. Ο Δημος να χρεωσει 100€ για καθε πανο που θα μαζεψει στον τραγουδιαρη. Μετα αν θελει ας το ξανακανει. Και βεβαια η περισυλλογη πρεπει να εχει ολοκληρωθει πριν την φασαρια - συναυλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/7/13 15:59

    ....ΠΡΟΣΟΧΗ....Στο καινουργιο Μαρινοπουλο καθως παμε για Τριαντα στα δεξια μας...υπαρχει μια κολωνα φωτισμου...στην οποια κρεμετε ενα πανο , το οποιο κρεμετε κυριολεκτικα απο μια κλωστη...μολις σπασει κ αυτη...εεεεε σιγουρα καποιος οδηγος θα ρθει σε τρυφερο Τετ Τατ Τετ μαζι του, κ μετα παρεουλα στο Νοσοκομειο...Καποιος να μεριμνησει να το κατεβασου
    ν προτου προκληθει ΑΤΥΧΗΜΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος5/7/13 16:50

    Θα ήθελα να μας απαντήσει κάποιος ανευθυνουπεύθυνος του δήμου... έχει πάρει άδεια αφισοκόλησης ο τραγουδιστής? Η να τοο πω διαφορετικά, πόσα εισιτήρια τζάμπα σας μίζαρε για να τον αφήσετε να το κάνει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος5/7/13 16:52

    Μήπως πρέπει να τον μποϋκοτάρουμε προς γνώση και συμμόρφωση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος5/7/13 16:54

    ΠΑΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΝΟ ΘΑ ΤΑ ΦΑΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ...ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ....ΣΤΟ Κ---ΧΑΝΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΤΑΞΗ....ΕΔΩ ΒΑΛΑΜΕ ΝΤ.........ΕΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΟ....ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΦΟΡΟ.....ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ 199 ΧΡΟΝΙΑ................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος5/7/13 17:19

    Αντί να αφαιρείται τα σχόλια που δεν σας συμφέρουν καλύτερα να αφαιρείται τις καταγγελλειες των Η-----Ν αν δεν διατυπώνονται σωστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/7/13 17:25

      Σωστά αν θέλετε να θεωρείται ότι είστε σοβαροί.Εκτός αν τα γράφετε οι ίδιοι γιατί το πρωί υπήρχαν και άλλα σχόλια που σβήστηκαν.Η συγκεκριμένη "καταγγελία" είναι ποιο ΥΒΡΙΣΤΙΚΗ για κάποια ομάδα ανθρώπων (και δεν ανήκω σε αυτήν) από τα σχόλια που σβήσατε.ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ.

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος5/7/13 18:34

    ΤΕΡΖΗΣ= ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΑΛΛΑ Κ ΠΑΧΙΑ ΑΓΕΛΑΔΑ ,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΗΝΑΕΙ Κ ΑΥΤΟΣ ΑΚΟΜΑ ΣΤΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΟΠΩΣ Κ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος5/7/13 20:55

    ο τερζης αν δεν κανω λαθος ηταν αρρωστος και απειχε απο το τραγουδι...δεν ξερω αν αληθευει αλλα εχει αλτσχαιμερ...αληθεια θα θυμαται να τραγουδησει?ή θα ειναι μπλει μπακ???
    βεβαια ο ανθρωπος πρεπει να βγαλει και τα νοσήλεια που εδωσε..γι αυτο να μαζευτουμε να πατε παιδια να ον ενισχυσετε..
    περα απο την πλακα ομως ηταν πολυ δυνατος καποτε...εχω καταθεσει και εγω ουκ ολιγες φορες στα πολιτιστικα κεντρα που συχναζε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος5/7/13 21:56

    ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΚΟΣΤΑΜΑΤΙΟΥ
    ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ
    ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ. ΠΟΥ ΝΑ ΤΣΕΕΤΕ Ο ΦΑΝΤΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος6/7/13 11:28

    ΠΟΥ ΝΑ ΤΣΕΕΤΕ ΤΣΕ ΝΑ ΤΣΟΥΙΖΕΤΕ Ο ΚΟΤΣΙΝΟΣΚΑΡΟΣ Ο ΠΡΙΣΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος8/7/13 03:29

    ολα τα ζωα εδω μαζευτηκαν να πουν για τον τερζη... ζωα ο ανθρωπος τι σχεση εχει με αυτους που εβαλαν τις αφισες και τα πανο? ζωα κολοτσαμπικοι κακομοιριδες αν δεν σας αρεσει μην κραζετε ζωα ε ζωα βοσκοι αν θελετε να τα πειτε στους υπευθηνους που το διοργανωσαν ολο αυτο ζωα.. οκ καταλαβατε ζωα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος8/7/13 19:07

    ante kai pidiksou karavlaxe maepsimi 3.29

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος21/7/13 22:24

    σημερα 21/7 και τα πανω στεκουν!τι ξεφτιλα !θεεεε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *