ροή ειδήσεων

Φραγή στο ιντερνετικό στοίχημα. Χάνονται τα χρήματα των παικτών;

Χάνουν τα λεφτά τους όσοι διατηρούν λογαριασμούς σε παράνομες στοιχηματικές εταιρίες μετά την απόφαση της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (Ε.Ε.Ε.Π.) να προχωρήσει σε....
φραγή όλων των στοιχηματικών ιστότοπων που δεν έχουν άδεια «νόμιμης» λειτουργίας στην Ελλάδα;
Αυτό είναι το μείζον ερώτημα που προκύπτει μετά τις τελευταίες εξελίξεις, καθώς σταδιακά η Ε.Ε.Ε.Π. προχωρά στο μπλοκάρισμα διευθύνσεων και συναλλαγών. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.
Πριν από λίγο η Επιτροπή σε συνεργασία με τους ιντερνετικούς παρόχους, προχώρησε σε φραγή 402 διευθύνσεων ιστοσελίδων που σύμφωνα με την Επιτροπή λειτουργούν παράνομα στην ελληνική αγορά. Σύμφωνα με όσα ορίζει ο νόμος, απαγορεύεται στους παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου (ISPs) να επιτρέπουν την πρόσβαση σε παράνομους ιστοτόπους τυχερών παιγνίων μέσω του διαδικτύου και σε sites που βρίσκονται στη black list της ΕΕΕΠ.
Ανάμεσα τους μεγάλες εταιρείες του εξωτερικού όπως οι bwin και Bet victor, τις ιστοσελίδες των οποίων δεν μπορούν πλέον να επισκεφτούν χρήστες με IP από την Ελλάδα! Όταν κάποιος επιχειρήσει να μπει σε μία από αυτές τις ιστοσελίδες εμφανίζεται η ένδειξη: «ΜΗ ΕΠΙΤΡΕΠΤΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ» και παραπέμπεται για περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της ΕΕΕΠ.
Επίσης, σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται σε τράπεζες και ιδρύματα πληρωμών να πραγματοποιούν πληρωμές για συμμετοχή ή για απόδοση κερδών στους λογαριασμούς που τηρούν παράνομοι πάροχοι τυχερών παιγνίων μέσω του διαδικτύου, ενώ δεν θα επιτρέπεται και διαφήμιση των τελευταίων.


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος1/1/14 18:04

    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΥΝΕΤΑΙ . ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΖΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ BWIN.COM ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΤΜΗΜΑ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ "ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ" ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ, ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΑΛΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 50 € ΜΕΣΩ PAYPAL . ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΕΠΙΖΗΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΡΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ 1,5 € ΜΕΣΩ PAYPAL . Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΘΑ ΟΛΟΚΡΗΡΩΘΕΙ ΜΕΣΩ TEAMVIEWER ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ, ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΑΚΕΡΑΙΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΦΑΠΑΞ . ΛΟΓΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΥΤΗ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΕΣ "ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ" ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ BWIN.COM . ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ E-mail : aikdenaxa@hotmail.com .
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑ : http://youtu.be/dEXPlM5ICHI . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *