ροή ειδήσεων

Ρόδος: Ξυλοδαρμός φιλόζωης από τσιγγάνους

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε μία φιλόζωη από την Ρόδο χθες το απόγευμα (14/8/2013) όταν άρπαξε ένα σκυλάκι από μικρούς Ρομά.

Διαβάστε τι αναφέρει η....
κ. Μαζαράκου Ευαγγελία στην επιστολή της:

Σκέτη αηδία έχει καταντήσει πλέον η οδός των Ιπποτών!Ποιών Ιπποτών δηλαδή;που κανονικά θα έπρεπε να μετονομαστεί σε οδό των Αθίγγανων!!!!

Σήμερα το απόγευμα,γύρω στις 5 είδα ανήλικο τσιγγανάκι να επαιτεί έχοντας δίπλα του μισολιπόθυμο κουταβάκι! Λίγο παραπέρα, ένα άλλο τσιγγανάκι είχε γατάκι! ήταν σίγουρα υπνωτισμένο!

Τηλεφώνησα αμέσως στην αστυνομία,η οποία όταν έστειλε μοτοσυκλέτες από την ομάδα Δίας.

Μόλις άκουσαν το θόρυβο των μηχανών τα τσιγγανάκια…αυτό με το γατάκι εξαφανίστηκε. Φοβούμενη μην φύγει και το άλλο τσιγγανάκι με το σκυλάκι… πήγα και του το άρπαξα….

Για πότε εμφανίστηκαν ένα τσούρμο τσιγγάνοι….ούτε που κατάλαβα!!!!Με έβαλαν κάτω και με χτύπησαν!!! Η πλάτη μου είναι μελανιασμένη και έχει εκδορές!!!

Ευτυχώς που με προστάτεψαν οι φύλακες απο το παλάτι τους οποίους και ευχαριστώ θερμά!!!!

Αλλιώς ….θα κινδύνευε και η ίδια μου η ζωή!!! Στο μεταξύ τους συλλάβανε οι αστυνομικοί,πήγαμε όλοι μαζί στο τμήμα,δώσαμε κατάθεση.οι τσιγγάνοι έβριζαν, ότι θα με @@μήσουν, ότι θα μου κάψουν το αυτοκίνητο… κι άλλα τέτοια ωραία!!!!

Η φιλοζωική ομάδα Τυχερές πατούσες μέσω της νομικού κυρίας Διμελή θα τους κάνει μήνυση για κακοποίηση ζώων,ενώ θα παραπεμφθούν και για επαιτεία!!!!

Ποιό το αποτέλεσμα;;; σε καναδυό μέρες.. θα επανεμφανιστούν!!!!!

Βλέπετε το κράτος και η αστυνομία τους αντιμετωπίζει σαν ευπαθείς ομάδες και δεν παίρνει δραστικά μέτρα εναντίον τους….

Καίνε τα καλώδια, μολύνουν την ατμόσφαιρα, ανήλικα παιδιά ωθούνται στην επαιτεία και πορνεία, ζώα κακοποιούνται, πολίτες πέφτουν θύματα ξυλοδαρμού…. και η τσιγγάνικη μαφία …. καλά κρατά… 
allaksogolies.gr/newsnow.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος16/8/13 10:46

    Τυχερές πατούσες λέει χα0χα0χ0αχ

    μλκς σοβαρευτείτε λίγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/8/13 15:58

      Η ελλειψη σοβαροτητας που εγκειται, ρε μλκ; φιλοζωικο σωματειο ειναι. Πως να το λεγανε δηλαδη;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21/8/13 19:12

      στο οτι ο κοσμος πειναει κ εσεις ασχολειστε με τα κοπροσκυλα γιατι ειστε νεοπλουτοι και βλαχοι. γκεγκε ή να στο ζωγραφισω γιατι εισαι χαζος;

      Διαγραφή
  2. Den einai dunaton na bgazoune glossa...einai aparadekto...
    Prepei na ksanarxisoun oi epidromes me ta dikabala mixanakia kai opios tsiganos, albanos, pakistanos brethei na ton maurisoun sto ksulo na papsoun na kukloforoun...

    Min ta lupaste ta paidakia se liga xronia tha mpainoun kai tha kleboun to spiti sas!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/8/13 16:05

      Οχι στο ιδιο τσουβαλι αλβανοι με τους τσιγγανους και τους πακιστανούς. Οι αλβανοι πληρωνουν ενοικια, φορους, ενσημα ικα. τα παιδια τους συχνα ειναι αριστοι μαθητες. Ενω οι γυφτοι ειναι μονο ζημια για την κοινωνια. Και ατιμωρητοι...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21/8/13 19:13

      Πετάχτηκε κι ο Αλβανός.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος16/8/13 11:33

    ΓΥΦΤΟΥΣ!!!!ΡΟΜΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ............ΚΟΛΟΚΡΑΤΟΣ.......ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος16/8/13 12:22

    εχει γεμισει αυτη η ροδος πουθεναδες. πουθεναδες στην περιφερεια στο δημαρχειο στην εισαγγελεια και στην αστυνομια. πιστευω οτι θα ερθει η ωρα που οι παραπανω κυριοι θα δικαστουν και θα καταδικαστουν με συνοπτικες διαδικασιες για ολο αυτο το ρατσιστικο μενος που δειχνουν εναντια στους Ελληνες!! κανενας (Β)ρομα δεν εχει αδεια κυκλοφοριας η ασφαλεια αυτοκινητου και ομως κυκλοφορουν αναμεσα μας. οι αδειες παραμονης των αλβανοβουλγαρο,ρομανο ευπαθων ομαδων ισχυουν για μικρο χρονικο διαστημα.μαζεψτε τους επιτελους!!
    η ευνομια του κοντε δενδια υπαρχει μονον στης δηθεν ευπαθεις ομαδες.οι εκλογες πλησιαζουν και μονον εμεις με την ψηφο μας μπορουμε να δωσουμε λυση σε αυτο το προβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/8/13 15:28

      Έλληνα ήρωα - επαναστάτη! Άνθρωπε της δημοκρατίας, απόγονε του μεγάλου Αλεξάνδρου αυτά σου έμαθαν να λες ? βλάκα – ηλίθιε ντρέπομαι για λογαριασμό σου τεμπέλη της σκέψης και της λογικής βλάκα. Να πας να γ…… παλιό ηλίθιε που νομίζεις ότι είσαι μοναδικός.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος16/8/13 17:52

      Να ντρέπεσαι για την πάρτη σου και για τους λοιπούς στο ΣΥΡΙΖΑ ανώνυμε 3:28. Είστε αλεργικοί στην αλήθεια και εθισμένοι στη μαλακία.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος21/8/13 19:14

      "εγω ψηφιζω ΣΥΡΙΖΑ και ειμαι υπερ της ανθρωπινης ζωης και κατα του ρατσισμου. Ρατσιστη θα σε μαλωωωωσω"

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος16/8/13 12:24

    Παιδιά πάρτε το χαμπάρι,με τους τσιγγάνους δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα αφού προστατεύονται από το κράτος και τους νόμους .Όλοι γνωρίζουν για την δράση τους(Αστυνομία,Εισαγγελία,Δήμαρχος) αλλά δεν κάνουν τίποτα,περιμένουν τους απλούς πολίτες(αγανακτισμένους από την αδικία) να βγάλουν το φίδι από την τρύπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος16/8/13 12:58

    Μπορεί να κάνει κάποιος μια έρευνα για τα επιδόματα που παίρνουν και από που προέρχονται?Γιατί άκουσα κάτι τρελά ποσά και τρελάθηκα.Κάνουν φορολογικές δηλώσεις?,και αν όχι πως δικαιολογούν τα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν? Η τροχαία γιατί δεν κάνει κατασχέσεις τον οχημάτων τους από την στιγμή που είναι παντελώς παράνομοι(χωρίς άδεια οδήγησης,χωρίς ασφαλιστήριο συμβόλαιο,παράνομα φορτία, επικίνδυνα φορτωμένα αμάξια,επικίνδυνη οδήγηση συνήθως υπό την επήρεια αλκοόλ, να μην πω ότι οπλοφορούν κιόλας και φανώ υπερβολικός) ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/8/13 16:06

      Σοφα λογια

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/8/13 09:31

      ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΕΙ .ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΡΞΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ Δ.Ο.Υ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ. ΣΕ ΟΛΟΚ/ΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΔΡΟΜΕΣ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΓΙΑ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΚΑΨΙΜΟ ΚΑΛΛΩΔΙΩΝ ΤΟ ΟΤΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΕΔΩ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΗΝ ΑΓΓΙΖΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΒΙΟΛΙΑ !!!!!

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος16/8/13 14:12

    Και αυτοι ειναι ανθρωποι και εχουν κατοχυρωμενα δικαιωματα απο τα ευρωπαικα δικαστιρια,δεν λεω μπορει να υπαρχουν μικρες εξερεσεις εγκλιματικοτητας, αλλα να μην τους βαζουμε ολους σε ενα σακουλι, φταιει το κρατος που δεν τους στηριξε τοσα χρονια και δεν εφαρμοσε τις ευρωπαικες οδηγιες για τις ευπαθεις μειονοτητες της ευρωπης (ρομα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/8/13 16:00

      Μικρες εξαιρεσεις εγκληματικότητας;;;;;; που ζεις;;;;;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος16/8/13 17:58

      Είναι ελεεινά αποβράσματα που λόγω της αντικοινωνικής τους συμπεριφοράς έχουν εκδιωχθεί από παντού εκτός από την Ελλάδα (επειδή κάποιοι επαγγελματίες ηλίθιοι όπως εσύ θεωρούν οτι οι κάτοικοι του Καρακόνερου έχουν υποχρέωση να τους ανεχθούν).
      Είναι κοπρόγυφτοι, δεν έχουν καμία σχέση με τους Ρομά. Οι Ρομά παρά το νομαδικό τρόπο ζωής τους σέβονται τη χώρα που τους φιλοξενεί και έχουν αναπτύξει το δικό τους πολιτισμό. Οι κοπρόγυφτοι της Ελλάδας δεν ξέρουν από πολιτισμό, ξέρουν μόνο από ναρκωτικά, κλοπές, παλιοσίδερα και κάψιμο πλαστικών.
      Τράβα να πεις τις μαλακίες σου στους κατοίκους του Καρακόνερου που βλέπουν τα παιδιά τους να αρωσταίνουν από τις αναθυμιάσεις.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος17/8/13 09:34

      2;12 ΠΟΙΟΙ ΒΡΩΜΑ ΡΕ ΕΛΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΩΜΑ.ΠΑΡΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΕΞΥΠΝΕ ΔΗΜΟΛΡΑΤΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος21/8/13 19:17

      Είδαμε και τις ευρωπαικές χώρες που εφήρμοσαν τις οδηγίες τι κάνανε! Ψαξε το λιγο βρε βλακα πριν το ξεστομίσεις. Για θυμισου τι εκανε ο Σαρκοζη της "δημοκρατικης" και "ευρωπαικης" Γαλλίας.

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος16/8/13 14:55

    καλα ρε τι εχετε παθει εκει στην ροδο;καντε ομαδες και ορματε σε καθε κοπριτη που εμφανιζεται ειτε εχει μαζι του γατι-σκυλι ειτε δεν εχει,,την αστυνομια περιμενετε;αι στο διαολο που επιβαλουν τους δικους τους νομους οι γυφτοι και σεις σαν υπνωτισμενοι τους δεχεστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος16/8/13 16:10

    Μπραβο κα Μαζαρακη. Για το θαρρος και την αποτελεσματικότητα. Περαστικα και μην πτοειστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος16/8/13 16:12

    Η κα Μαζαρακη ειναι ηρωας. κανει μονη οσα επρεπε να κανει ο δημαρχος (υπαρχει;;;;;;;) και τα οργανα ταξης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος16/8/13 16:12

    Ο ροδιτης πλεων δεν εχει αρχιδια φροντισαν να του τα κοψουν τα κομματοσκυλλα. Βουλευτες ο νομος δεν εχει; στειλτε τους γυφτους στις πορτες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/8/13 16:15

      Οταν περσυ η χρυση αυγη (καθαρισε) την παλια πολη βγηκαν οι πουστρες που τους πηδανε οι πακιστανοι αλλα και καταστηματαρχες και ψωναζαν για ρατσισμο.. Καλα να παθουν και εις χειροτερα..

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος16/8/13 16:18

      Σωστος

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος16/8/13 16:21

      Εγω μια ζωη αριστερος θα ψηφισω χρυση αυγη για να παψει η ανομια των γυφτων. Κουραστηκα να πληρωνω φορους και να εχω μηδενικα δικαιωματα. Ενω οι γυφτοι στο απολυτο τζαπε να εχουν μονο δικαιωματα

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος16/8/13 16:17

    Αν υπηρχαν πολλοι σαν την κυρια Μαζαρακη ηΡοδος θα ηταν ελβετικο καντονι. Καποιοι την καταντησαν Καμπουλ: βρωμα, γυφτοι, επαιτες, κακοποιημενα ζωα, βρωμικα παρκα, αφυλαχτες γειτονιες στα νυχια των "κοινωνικα ευπαθων εθνικων μειονοτητων". Εμεις καταντησαμε μειονοτητα. Να βλεπουμε τα δαση μας να τα καινε καποιοι ατιμωρητοι και οι τσιγγανοι να εχουν κανει την Ροδο τσιφλικι. Και οι αρμοδιοι περιμενουν την καθε Μαζαρακη να κανει τα αυτονοητα: να μην ανεχεται την ανομια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος16/8/13 16:19

    Οι επιχηριματιες της παλιας πολης τι κανουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/8/13 16:24

      Τα ξυνουν κανονικα. και ταιζουν τους τσιγγανους τζαπα για να το παιξουν ανθρωπιστες. Δεν τους νοιαζει οτι συμμετεχουν στο εγκλημα εξωθησης ανηλικου σε επαιτεια

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος16/8/13 16:26

    Δημαρχε, δημαρχε, εισαι εκει;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος16/8/13 16:27

    Ρε μαλακες παλια τους λεγαμε Γυφτους τωρα πρεπει να τους λεμε ρομα επειδει ετσι θελουν οι ευρωπαιοι,δεν γαμιεστε λεω εγω ευρωπαιοι,αριστεροι,νεοφιλελευθεροι,σοσιαλιστες,ουμανιστες,συριζαιοι,κουκουεδες,μ.κ.ο κτλ κτλ...? Το δικο μου σπιτι εκλεψαν τον δικο μου αερα μολυνουν τον δικο μου τουρισμο γαμανε,στα τσακιδια τοπικοι αρχοντες κρατος και ευρωπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/8/13 17:03

      Η κυρία Μαζαράκη είναι κυρία με αρχίδια ενώ φίλε μου αυτοί που μας κυβερνούν είναι αρχίδια κυρίες . Εχει τα παπάρια ο δήμαρχος να ζητείσει από την Αθήνα 2 δημιρίες ΜΑΤ και να διώξει τους κολόγυφτους . Και επιπλέον να μπει μόνιμη φύλαξη στο λιμάνι και να διώχνει τους γυφτους που ερχονται

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος16/8/13 16:28

    Για αυτο η ουνεσκο αποχαρακτηριζει την παλια πολη της Ροδου απο μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς. Γιατι οι αρχες στη Ροδο ειναι ανυπαρκτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος16/8/13 17:01

    Δεν ειμαι Αθηναιος, δεν ειμαι Ελληνας. Ειμαι πολιτης του κοσμου. Σωκρατης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος16/8/13 17:03

    Αυτα σε εναν τελειο κοσμο οχι σε αυτον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος16/8/13 18:26

    εσυ 5:03 ξεχασες να γραψεις οτιεισαι και μαλακας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος16/8/13 20:12

    και ο 3:28 επισης ξεχασε να γραψει οτι ειναι μαλακας και ισως χρηστης των ουσιων που πουλανε οι φιλοι του οι ρομα.. ειναι αξιο αποριας που διαφοροι προοδευτικοι ασχολουνται με το ζητημα ενω ολοι γνωριζουμε οτι ολοι βρισκονται σε διακοπες με τα λεφτα συνηθως του επαναστατη και φοροφυγα πατερα τους... βρε ουστ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος16/8/13 22:13

    Ευκολη λυση: τους μπλοκαρουν στα λιμανια. να μην αποβιβαζεται ουτε ενας β-ρομα. Λυση β: ολοι οι παραβατες γυφτοι στη ψειρου ως το νοεμβρη. να μη βγαζουν ουτε ενα ευρω λογω σεζον. ΓΙΑ επαιτεια και κακοποιηση ζωου, για παραμεληση ανηλικου
    , εκθεση σε κινδυνο, οικονομικη εκμεταλλευση ανηλικου κτλ. Να δουμε αν θα ξαναπατησουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος16/8/13 22:15

    Εδω πλακωσανε τον μπατσο. Την γυναικα θα λυποντουσαν; οι βρωμολεχριτες;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ 80-100 ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ .ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΓΓΑΒΛΗ!! ΝΤΟΥΥΥΥΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος16/8/13 23:04

    Συγκεντρωση διαμαρτυριας κυριακη απογευμα να γινει της ποπης κανονιστε το!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/8/13 23:35

      ΒΕΒΑΙΩΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΦΡΑΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΑ ΒΥΣΜΑΤΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ, ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ. ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΡΟΔΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ.

      Διαγραφή
  25. Ανώνυμος17/8/13 14:07

    Μεσα!!!! Ολοι την κυριακη στις 7 εκει!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος18/8/13 23:12

    Ti egine telika?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/8/13 19:21

      τι εγινε; παρεμεινε ... forever alone.

      Διαγραφή
  27. Ανώνυμος21/8/13 23:34

    μπραβο στην κ μαζαρακου αλλα αν την ξαναπλακωσουν στο ξυλοοιγυφτοι ουτε οδημαρχος θα ενδιαφερθει ουτε η αστυνομια ουτε η φιλοζωικη τα πραγματα μπορειναταν χειροτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος4/1/15 18:58

    to nou sas remalia !!, eixe dikaioma na parei ta zoakia i kuria tade ? apogoreuetai stous exthrous na einai filozwi ? exetai dikio ala to xanetai .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *