ροή ειδήσεων

Διεθνές αεροδρόμιο Ρόδου: ρεκόρ στις αφίξεις... αλλά και στην ξεφτίλα! - φωτος

Αναγνώστης:
εργάζομαι στο αεροδρόμιο Διαγόρας στην Ρόδο!!!! ως γνωστόν γνωρίζετε οτι κλιματισμός στο αεροδρόμιο δεν υπάρχει... σκάμε κυριολεκτικά απο την ζεστη, υπάρχουν βεβαια και πολλες λιποθυμίες απο τους ξενους και δεν είναι λιγες.... το αλλο θέμα που μας απασχολεί εδω και κατι μήνες ειναι τα νερα που τρεχουν απο τα ταβάνια, και δεν υπάρχει κανενας αρμόδιος να τα φτιαξει.... παμε στην τουαλέτα και βρεχει πανω στο κεφαλι μας...τι περιμένουν δηλαδή??? να πεσει το ταβανι σε κάποιο επιβατη η σε κάποιο άτομο απο το προσωπικό για να το φτιάξουν??? μιλαω παντα για τις αναχωρήσεις που δυστυχώς δεν εχει πρόσβαση ο φωτογραφικός φακος για να τους ξεφτιλίσει...ετσι πηρα την πρωτοβουλία και εβγαλα μερικές φωτογραφίες απο τις τουαλέτες του προσωπικού, που εχουν και πρόσβαση ταξιδιώτες..... μουχλιασμένα ταβανια ,πετσέτες και μπωλ που εβαλαν οι κοπέλες απο τον καθαρισμό....ελεοςςςςς..... η κατάσταση ειναι τραγικη!!!!










Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος17/8/13 23:21

    Κοντος ψαλμος αληλουια.
    Σε λιγο το αεροδρομιο θα παει σε ιδιωτη και θα τα φτιαξει ολα με την τσεπη του Ελληνικου λαου για αλλη μια φορα.Οσο για την ΥΠΑ ασχολειται με την αναδιαρθρωση και πως θα σωσει ο καθενας τον εαυτο του.
    Live and let die!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος17/8/13 23:28

    Φιλε μου είμαι και εγώ ένας από τους εργαζομενους του αεροδρομίου, και πραγματικά νιώθω ότι δουλεύω σε λεβητοστάσιο. Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει σε ένα από τα δημοφιλέστερα αεροδρόμια της Ελλάδας, και ακόμα ποιο τραγικό είναι ότι γινόμαστε συνεχώς διεθνώς ρεζίλι. Ασε που τα χοιροστάσια μυρίζουν ποιο ωραία από τις τουαλέτες. Πάντως σε αυτούς που βγάζω το καπέλο είναι οι σεκιουριτάδες και τα παιδιά του διαχωρισμού, για τον λόγο ότι είναι οι μονοι που τραβάνε το μεγαλύτερο λούκι από τον οποιονδήποτε άλλο εργαζόμενο του αεροδρομίου και με μισθούς τραγικούς, και να έχουν τον κάθε παπάρα ανώτερο τους να τους πρήζει τον ερωτα. Οι κύριοι της ΥΠΑ δεν τους καίγεται καρφάκι διότι αυτοί καλά κάθονται στα κλιματιζούμενα γραφειάκια τους, και γενικά όλοι οι γραφιάδες στον δεύτερο όροφο με τους τραγικά υψηλούς μισθούς.
    Συμπέρασμα....να πουληθεί επιτέλους για να σωθεί το αεροδρόμιο, αλλιώς θα το καταντήσουν όπως το παλιό νοσοκομείο τα δημοσια υπαλληλάκια της συμφοράς!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος18/8/13 00:02

    συμφωνω ότι είναι χάλια Αλλα σήμερα που ήμουν εκεί προς έκπληξη μου ο κλιματισμός δούλευε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος18/8/13 00:05

    Πολυ καλα τα λες φιλε μου,συμφωνω και επαυξανω.
    Οχι μονο ΤΡΑΓΙΚΑ ΥΨΗΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ!!!
    Εαν δουλευαν σε ιδωτη συμφωνα με την δουλεια που βγαζουνε δεν θα επρεπε να παιρνουν πανω απο 500 Ευρω το μηνα και αυτοι παιρνουν ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ οι οποιες ειναι ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΕΣ!!! 300 ευρω το μηνα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος18/8/13 08:05

    Έχετε ξεφύγει όλοι σας, να φύγετε να πάτε αλλού, ξέρετε πόσοι περιμένουν από έξω; Έχετε μπερδέψει κλιματισμό, μισθούς τώρα που θα σας πουλήσουν θα δούμε αν θα είστε εκεί να λέτε αυτά πού λέτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/8/13 09:06

      Εσύ φιλε μου αν θέλεις να δουλεύεις στο τζάμπα και με άθλιες εργατικές συνθήκες είναι δικαίωμα σου, αλλα οι υπόλοιποι εργαζόμενοι δεν είναι υποχρεωμένοι να ακούνε την κάθε κυρα κατίνα όπως του λόγου σου. Στο τέλος θα γυρίσετε να μας πείτε ότι δεν φτάνει που δουλεύετε, θέλετε μισθούς και ανθρώπινες συνθήκες εργασίας?? Ναι υπάρχει κόσμος που περιμένει, κουβαλήστε καμια 200 λαθρομετανάστες και θα σας δουλεύουν για 50 ευρώ τον μηνα....τσουτσεκια!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/8/13 09:19

      Εγώ φίλε μου είμαι εργαζόμενος με κλιματισμό και πληρώνομαι στην ώρα μου και φυσικά περισσότερα από ότι πέρνεις εσύ. Καλημέρα μαυρακια.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος18/8/13 11:55

      18/8/13 - 9:19 Αν νομίζεις ότι εισαι κάτι, είσαι γελασμένος. Ουδείς αναντικατάστατος και είστε όλοι αναλώσιμοι....γκεγκε κύριε κηφήνα?

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος18/8/13 11:48

    Ιδιωτικοποίηση άμεσα και να απολυθούν όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος18/8/13 13:03

    18/8/13 - 9:19 Φιλαρακο εαν δουλευεις στην ΥΠΑ good luck!
    Σε λιγο θα σκοτωνεστε μεταξυ σας κανονικη ανθωποφαγια μιλαμε για να σωσετε τα
    τομαρια σας,το ξερετε αυτο ετσι;
    Ειδικα στο δευτερο οροφο θα γινει η σφαγη του Δραμαλη και οχι μονο.
    Εμεις θα ειμαστε απο αποσταση και θα απολαμβανουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος18/8/13 14:31

    Εγω που πηγα εχτες και ο κληματισμος δουλευε και μια χαρα ηταν η τουαλετες παρολο που ειχε χιλιαδες κοσμο. σταματιστε την γκρινια και την μιζερια ελεος ολλα μαυρα τα βλεπετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/8/13 23:11

      Ρε φιλε μας δουλεύεις τώρα??? μήπως τα μπέρδεψες με κάποιο άλλο αεροδρόμιο???

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος18/8/13 18:14

    ki ego douleua prin tria xronia ekei kai h alhthia einai oti den uparxei kindunos mono gia tous epibates alla kai gia tous ergazomenous mporei na pathoun hlektropliksia giati ta nera polles fores kukloforousan anamesa sta kalodia distixos . alla mallon opos panta perimenoun na ginei prota to kako kai meta na riksoun euthines oxi na ta ftiaksoun auta mas efagan distixos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος18/8/13 23:25

    Η αλήθεια είναι ότι 2 φορες μέσα στον αύγουστο τα κλιματιστικά δεν δούλευαν για αρκετές ημερες, σε σημείο να έχουμε κρούσματα λιποθυμιών από τους επιβάτες, μέχρι και καρδιοαναπνευστικά προβλήματα παρουσιάστηκαν κατά τις μέρες του καύσωνα που δεν λειτουργούσαν. Οι δε τουαλέτες είναι λες και βρισκόμαστε όντως σε χοιροστάσιο, οπτικά φαίνονται καθαρές αλλα απο οσφρηση είναι για να μπαίνεις με μανταλάκι στη μύτη, λες και βρισκόμαστε σε μπαρ με άγγλους και να έχουν ξεράσει παντού. Και σαν δεν έφταναν όλα αυτά, υποχρεώνουν τους επιβάτες να ανεβαίνουν με τις χειραποσκευές τις σκάλες λόγο ότι τις κυλιόμενες τις έχουν κλειστές για αγνωστους λόγους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος20/8/13 21:28

    ntroph kai aisxos ,an den ginoume oloi ena den 8a paei pote auth h xwra mprosta .mono ayta ta tomaria pou voleuthkan sta grafeiakia tous 8a phgainoun panta ...xupnhte ellhnes ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *