ροή ειδήσεων

19χρονος συνελήφθη με πλαστές ταυτότητες της ΕΥΠ και του ΣΔΟΕ

Απύθμενο θράσος!

Πλαστές ταυτότητες της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών και του ΣΔΟΕ μέχρι και πλαστή κάρτα απεριόριστων διαδρομών του ΟΑΣΘ, κατείχε 19χρονος στη Θεσσαλονίκη ο οποίος συνελήφθη από την Ασφάλεια...
Συγκεκριμένα, 44χρονος υπάλληλος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, κατήγγειλε ότι ο 19χρονος πήγε στο μαγαζί και προσποιούμενος υπάλληλο του ΣΔΟΕ, επιδεικνύοντας πλαστή ταυτότητα, διενήργησε έλεγχο, κατά τον οποίο διαπίστωσε υποτιθέμενες παραβάσεις.

Προκειμένου λοιπόν να μην επιβληθεί πρόστιμο, απαίτησε 100 ευρώ, όμως ο υπάλληλος αρνήθηκε να συνεργαστεί και τον έδιωξε αλλά λίγο αργότερα αυτός επέστρεψε ζητώντας εξηγήσεις για το περιστατικό.

Συνελήφθη ωστόσο από αστυνομικούς που είχαν ειδοποιηθεί στους οποίους, κατά τη μεταφορά του στο Τμήμα, δήλωσε υπάλληλος της ΕΥΠ επιδεικνύοντας πλαστό έγγραφο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη και τους απείλησε.

Ο 19χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για εκβίαση, πλαστογραφία, απειλή και αντιποίηση θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.



Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *