ροή ειδήσεων

Ολυμπιακοί αγώνες Αθήνα 2024! Θα το αντέχατε;

Μετά την ανάληψη της 32ης Ολυμπιάδας του 2020 από το Τόκιο άρχισαν και οι πρώτοι ψίθυροι για την Ολυμπιάδα του 2024 ...
με τις πρώτες Χώρες να πέφτουν στο κυνήγι της διεκδίκησης. Μέχρι τώρα έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους Τουρκία, Ιταλία και Αυστραλία.

Κάνοντας μια γύρα στο διαδίκτυο εντοπίσαμε μία σελίδα η οποία ισχυρίζεται πως η μόνη λύση για ανάκαμψη της οικονομίας στην Ελλάδα είναι η ανάληψη των Ολυμπιακών αγώνων του 2024.

Η Ολυμπιάδα του 2004 εκτός του ότι μέχρι τότε ήταν η καλύτερη της σύγχρονης εποχής μας κόστισε και «ο κούκος αηδόνι» και έχει σημαντικό βάρος της οικονομικής κρίσης που μαστίζει τη χώρα μας. Σύμφωνα με το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ.net η ανάληψη των αγώνων για τρίτη φορά στην ιστορία της Ελλάδας μετά το 1896 και το 2004 φαντάζει σαν σωτήρια λύση που θα φέρει την οικονομική άνθηση που αποζητάει η χώρα, μιας και δεν θα κοστίσει πολλά εφόσον οι εγκαταστάσεις είναι ήδη έτοιμες.

Διαβάστε το κείμενο!
Μοιάζει τρελό, αλλά ίσως να είναι η κίνηση-ματ του αιώνα! Καθώς η Ελλάδα έχει τα πάντα έτοιμα και δυστυχώς εγκαταλειμμένα, να τα τρώει η σκόνη, η σκουριά και η απόγνωση, τη στιγμή που μπορεί να τα αξιοποιήσει δυναμικά και με ελάχιστο κόστος να αναλάβει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024! Κάνοντας τη «μεγάλη επιστροφή» που θα αιφνιδιάσει τους πάντες και θα αλλάξει την ψυχολογία! Θα εμψυχώσει ξανά τους Έλληνες και θα ενεργοποιήσει την Ομογένεια, σε μια μεγάλη, νέα, κοινή προσπάθεια όλων για έναν ακόμη άθλο, που θα τραβήξει την Ελλάδα μπροστά, προσανατολίζοντας παράλληλα τους νέους στον Αθλητισμό, την επιμονή, την προσπάθεια!
ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ

Τα περίφημα Ολυμπιακά Έργα υπάρχουν όλα, αλλά μένουν ανεκμετάλλευτα, ενώ θα μπορούσαν να αποδώσουν πολλαπλό κέρδος για άλλη μια φορά, εάν η Αθήνα επιχειρήσει να αναλάβει τους Ολυμπιακούς του 2024, έχοντας την προηγούμενη επιτυχία και τον φάκελο πλήρη και πανέτοιμο, την εμπειρία και την τεχνογνωσία δεδομένη και έναν ατέλειωτο στόλο Ελλήνων Εθελοντών και Φιλελλήνων θαυμαστών!
Την ώρα που η ανεργία καλπάζει, η οικονομία πέφτει ψυχολογικά και η ελπίδα αργεί να φανεί στην κοινωνία, τονωτική ένεση-βόμβα θα ήταν η ανάληψη της Ολυμπιάδας του 2024, που θα εξασφάλιζε Διεθνή Αναβάθμιση της Ελλάδας, της Οικονομίας, του Τουρισμού και τους κύρους της, με πολλαπλά οφέλη και κατακόρυφη Ανάπτυξη!
Οι προηγούμενοι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2004, με τα τεράστια έργα και τους απαγορευτικούς προϋπολογισμούς, εξασθένησαν το ταμείο, το οποίο τώρα πρέπει να επωφεληθεί από τις ήδη έτοιμες υποδομές μας!
Η Ελλάδα αν κερδίσει αυτή την προοπτική του 2024, θα κερδίσει και το σίγουρο νέο και βαθύ κούρεμα του Χρέους της σε ποσοστό πολύ κάτω του ΑΕΠ, διασφαλίζοντας έτσι οριστικά το ευοίωνο μέλλον, καθώς αμέσως θα ελαφρυνθούν οι απαιτήσεις του Προϋπολογισμού και θα δοθεί ανάσα στους δοκιμαζόμενους! Ενώ η χώρα θα επανέλθει στις αγορές απογειώνοντας τη διεθνή εμπιστοσύνη!
Ταυτόχρονα η προοπτική του 2024, θα φέρει πολλές επενδύσεις και θέσεις εργασίας!


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος18/9/13 21:47

    Ε ρε πάρτι που θα κάνουν πάλι τα λαμόγια και οι παρατρεχάμενοι εργολάβοι κολλητοί των πολιτικάντιδών μας.... αυτοί είναι ικανοί να παρουσιάσουν ξανά τιμολόγια ότι ξανάχτισαν τα Ολυμπιακά έργα!!!! Στην χώρα των θαυμάτων βρισκόμαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *