ροή ειδήσεων

Καλή ψυχή!

Με ένα διήμερο μνημόσυνο, στις 3 και 4 Σεπτεμβρίου, θα τιμήσει φέτος το ΠΑΣΟΚ την επέτειο της ιδρυσής του. Το φετινό μνημόσυνο.... αναμένεται να είναι το τελευταίο, αφού το ΠΑΣΟΚ δεν θα μπει στη Βουλή στις επόμενες εκλογές αλλά θα μείνει για πάντα στις καρδιές μας και στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας.

Στο τελευταίο μνημόσυνο του ΠΑΣΟΚ, θα παρευρεθούν -εκτός του Ευάγγελου Βενιζέλου- ο Κώστας Σημίτης και ο Γιώργος Παπανδρέου που κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι.

Παράλληλα, γίνονται προσπάθειες να πάρει άδεια από τη φυλακή ο Άκης Τσοχατζόπουλος -ώστε να μπορέσει να παρευρεθεί στο τελευταίο μνημόσυνο του ΠΑΣΟΚ-, ενώ η σκέψη να τον επισκεφτούν όλοι μαζί στη φυλακή απορρίφτηκε γιατί φοβούνται πως μπορεί να τους κρατήσουν κι αυτούς.

Η Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ παρακαλεί όσους το επιθυμούν, αντί για στεφάνια, να καταθέσουν τα χρήματα στο ΠΑΣΟΚ, γιατί δεν τους φτάνουν όσα έχουν φάει τόσα χρόνια.
pitsirikos.net



Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος3/9/13 18:38

    ΑΝΟΗΤΕ ΤΣΙΠΡΑ, ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΑ ΕΧΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ!!!
    ===============================
    Άρθρο του Αλέξη Τσίπρα στην Εφημερίδα των Συντακτών έχει τίτλο: «Δώστε μας τα κλειδιά». «Ο πρωθυπουργός θα αναγκαστεί να παραδώσει τα κλειδιά στον ΣΥΡΙΖΑ για να βγάλει το φίδι από την τρύπα»!!!
    Προφανώς ο Τσίπρας τα βρήκε όλα έτοιμα στη ζωή του.
    Έτσι και τώρα για να κυβερνήσει ζητάει από τους άλλους να παραμερίσουν και να του παραδώσουν την εξουσία!
    Δεν έχΕΙ καταλάβει ότι πρέπει να φάει πολλά καρβέλια για να ζητάει κάτι τέτοιο.
    Με αγώνες κερδίζεται η εξουσία νεαρέ Τσίπρα και σε τελευταία ανάλυση, τα κλειδιά δεν τα έχει ο Σαμαράς ή ο Βενιζέλος ή ο Κουβέλης, αλλά ο κυρίαρχος λαός.
    Εάν λοιπόν πεισθεί ο λαός ότι ο Τσίπρας είναι σε θέση να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο, τότε θα του δώσει κλειδιά, αλλά κάτι τέτοιο φαίνεται ότι είναι όνειρο ανοιξιάτικης νυκτός.
    Ας μάθει επιτέλους ο Τσίπρας ότι η κατάκτηση της εξουσίας δεν είναι ... σχολική κατάληψη από μαθητές, αλλά συνεχής αγώνας μέσα στα πλαίσια που ορίζουν οι δημοκρατικοί θεσμοί.
    Έχεις πρόγραμμα, και τα φόντα να μας εξηγήσεις πώς θα ανακάμψουμε;
    Τότε προχώρα...
    Αν δεν έχεις όμως, πού πας ξεβράκωτος;;;
    Εκτός -λέω- εκτός κι αν πιστεύει ότι το δεκανίκι του Καμμένου θα του εξασφαλίσει τη νίκη και την πρωθυπουργία, οπότε τότε θα είναι πρωθυπουργός με την ανοχή ενός ακροδεξιού φαφλατά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/9/13 18:40

    Μικροί και ευτελείς, καμένη ακροδεξιοσαβούρα
    Κι όμως άνθρωποι ανώριμοι οι παλιοί μας… γνώριμοι χαφιέδες,
    Έπιασαν ‘’δουλειά’’ οι καφενόβιοι ρακοσυλλέκτες της διαπλοκής.
    Νομίζουν, ότι βρίσκονται στο..2010, οι έμποροι της άσπρης σκόνης και ψάχνουν πάλι για πελάτες. Νομίζουν ότι και αυτή τη φορά θα κάνουν ..μεγαλύτερη τρύπα στο νερό !
    Πήραν και αυξήσεις. Πληρώνει αβέρτα ο χαζομα@@@@κας παρλαπίπας της ηγεσίας των ανελεύθερων πολιορκημένων ηλιθίων.
    Οι ίδιοι πάντα υπόνομοι του διαδικτύου και τα ίδια ΠΑΝΤΑ τρωκτικά της λασπολογίας και της διαπλοκής των ολυμπιακών διαστάσεων .
    Μικροί και ευτελείς, καμένη ακροδεξιοσαβούρα, εκτελώντας ‘’συμβόλαια’’ πολιτικής δολοφονίας ,προσπαθούν να αποκτήσουν..δόξα γράφοντας σχόλια, που ούτε οι μεγαλύτεροι εχθροί της Ελλάδας δεν θα τολμούσαν. Πληρώνονται για να υβρίζουν, να συκοφαντούν και πουλάνε βρώμικες ..επιθυμίες διαφθοράς.
    Πληρώνονται για να ‘’αλλάζουν θέμα ‘’ της επικαιρότητας και του οικονομικού ελέγχου που διεξάγεται για τον ανεπρόκοπο ηλιθιομεταφορέα. Κουράστηκε να ‘’κουβαλάει’’ την πολιτική ανικανότητα και το άχρηστο κουφάρι του, και κάλεσε βοήθεια τις ύαινες και τους γύπες της ..εκλεκτικής του παρέας. Υπόσχεται και..πληρώνει(μήπως και ίδρωσε για να τα αποκτήσει;) από την πολιτική προίκα του προσωπικού του χοιροστασίου.
    Είναι περίεργο, υπάρχουν τόσο πωρωμένοι ανθέλληνες ή τόσο ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ χαφιέδες; Προσπαθούν, εμφανώς τόσο μάταια, να μειώσουν κάθε ένα επειδή υπερασπίζεται την Ελλάδα μας; ή, η αγραμματοσύνη τους και η οικογενειακή τους ‘’δομή’’ τους έχει αναθρέψει με αυτά τα ανθελληνικά συναισθήματα; Είναι πουλημένοι χαφιέδες, ή είναι προδότες ξενόδουλοι;
    Μήπως όλοι αυτοί που ‘’σχολιάζουν’’ τόσο βρώμικα, είναι ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ντόπιοι ή και ξένοι , επιδιώκοντας την καταστροφή της πατρίδας μας;
    Διαφορετικά δεν εξηγείται η βρόμικη συμπεριφορά τους, μετά τη καταιγίδα των αθωωτικών αποκαλύψεων για το Γιώργο Παπανδρέου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος3/9/13 18:45

    Ο Τσίπρας δεσμεύεται ότι θα πατάξει τη διαφθορά ενώ καταψήφισε το Δι@ύγεια;

    Η κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας που θα συγκροτήσει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είναι μία απλή εναλλαγή στη διακυβέρνηση, αλλά «αλλαγή καθεστώτος», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας σε δηλώσεις του μετά την τρίωρη συνάντηση που είχε στην Ηγουμενίτσα με φορείς του νομού. «Το καθεστώς της διαφθοράς, της λαμογιάς, της αδικίας θα αποτελέσει παρελθόν», δεσμεύθηκε ο κ. Τσίπρας και επανέλαβε πως η λύση για να σταματήσει «η καταστροφική πορεία της χώρας» είναι η ακύρωση του μνημονίου και η επαναδιαπραγμάτευση της δανειακής σύμβασης [naftemporiki]

    ΣΧΟΛΙΟ: Στις 30 Ιουνίου του 2010 έγινε η συζήτηση και ψήφιση του νομοσχεδίου του υπουργείου Εσωτερικών για το πρόγραμμα Δι@ύγεια. ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑΟΣ στήριξαν το Δι@ύγεια, ενώ καταψήφισαν ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ. Σύσσωμη η αριστερά ψήφισε υπέρ της συνέχισης της διαφθοράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος3/9/13 20:19

    Οποιος δεν έχει καταλάβει ακόμα πως οι Αμερικάνοι αποφασίζουν ποιός θα κυβερνήσει στην Ελλάδα, είναι βαθυά νυχτωμένος!! Αντε και μην ξοδεύετε την φαιά σας ουσία σε μακακίες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *