ροή ειδήσεων

Εξιχνιάστηκε απάτη μέσω διαδικτύου

30χρονος Έλληνας έστησε «μαϊμού» ιστοσελίδα με την οποία πουλούσε ανταλλακτικά αυτοκινήτων τα οποία τα θυματα δεν παραλάμβαναν ποτέ ...
Της μόδας έχουν γίνει οι διαδικτυακές απάτες με αγγελίες «μαϊμού» για διάφορα προϊόντα που οι ενδιαφερόμενοι προπληρώνουν, αλλά δεν τα... βλέπουν ποτέ! Άλλη μια περίπτωση εξιχνιάστηκε στην Κοζάνη, με θύμα έναν ηλικιωμένο ο οποίος πίστεψε ότι βρήκε τη... χρυσή ευκαιρία για να αντικαταστήσει τη μηχανή του οχήματός του.

Ο 63χρονος ανακάλυψε σε ιστοσελίδα του ίντερνετ μια αγγελία για την πώληση ενός κινητήρα αυτοκινήτου όμοιου με αυτόν που αναζητούσε και ήρθε σε επαφή με τον πωλητή, ο οποίος του ζήτησε να καταθέσει 300 ευρώ σε έναν τραπεζικό λογαριασμό που του έδωσε. Η κατάθεση έγινε στις 10 Σεπτεμβρίου, αλλά ο 63χρονος δεν παρέλαβε ποτέ τον κινητήρα.

Έτσι, κατήγγειλε στην Ασφάλεια ότι τον είχαν εξαπατήσει και οι αστυνομικοί που ερεύνησαν την υπόθεση ανακάλυψαν τα στοιχεία του δράστη. Πρόκειται για έναν 30χρονο Έλληνα, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη μέσω διαδικτύου που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.



Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *