ροή ειδήσεων

Προσλήψεις προσωπικού σε λιμεναρχεία όλης της χώρας

Δείτε αναλυτικά στοιχεία για τη διαδικασία
Σαρανταοκτώ άτομα θα προσληφθούν σε λιμεναρχεία της χώρας μετά την έγκριση που έδωσε το υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου, ώστε να προχωρήσει η διαδικασία...

Συγκεκριμένα, σε 16 λιμάνια της χώρας θα τοποθετηθούν συνολικά 24 αρχιπλοηγοί πλοηγοί, 8 κυβερνήτες πλοηγίδων, 10 μηχανοδηγοί πλοηγίδων και 18 πρυμνοδέτες.

Το ναυτικό προσωπικό που θα προσληφθεί για οκτώ μήνες θα καλύψει έκτακτες ανάγκες πλοήγησης πλοίων στους Πλοηγικούς Σταθμούς ΥΝΑ.

Έτσι, τα Λιμεναρχεία Πειραιά, Λαυρίου, Θεσσαλονίκης, Μυκόνου, Καλαμάτας, Χαλκίδας και Ρόδου ανακοίνωσαν την πρόσληψη 48 ατόμων.
Πιο συγκεκριμένα:

-Στον Πειραιά θα αναλάβουν καθήκοντα 10 αρχιπλοηγοί πλοηγοί, 2 κυβερνήτες πλοηγίδων, 5 μηχανοδηγοί πλοηγίδων και 18 πρυμνοδέτες.

-Στο Λαύριο θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ένας αρχιπλοηγός πλοηγός και ένας κυβερνήτης πλοηγίδων και οι ενδιαφερόμενοι έχουν προθεσμία μέχρι την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου να καταθέσουν τις αιτήσεις τους στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Λαυρίου. Τηλ. 22923 20.414.

-Ένας πλοηγός θα προσληφθεί στο Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης, ενώ στη Μύκονο θα απασχοληθεί ένας αρχιπλοηγός πλοηγός. Η προθεσμία κατάθεσης αιτήσεων λήγει στις 6 Σεπτεμβρίου. Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθυνθούν στα κατά τόπους λιμεναρχεία (τηλ. 23133 25.899,22890 22.218 αντίστοιχα).

-Στο λιμάνι της Καλαμάτας θα προσληφθεί ένας πλοηγός όπως και στο λιμάνι της Πύλου. Όσοι επιθυμούν να καλύψουν τις θέσεις πρέπει μέχρι την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου να καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Καλαμάτας, Πλατεία Τελωνείου Παραλία Καλαμάτας. Τηλ. 27210 22.218.

-Στον Πλοηγικό Σταθμό Ρόδου θα αναλάβουν καθήκοντα 2 αρχιπλοηγοί πλοηγοί, ένας κυβερνήτης πλοηγίδων και ένας μηχανοδηγός πλοηγίδων. Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου και οι υποψήφιοι μπορούν να καταθέτουν τις αιτήσεις τους στη διεύθυνση: Πλατεία Ελευθερίας 1, Μανδράκι Ρόδος, ΤΚ 851 00 (Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου Πλοηγικός Σταθμός Ρόδου). Τηλ. 22410 28.666.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους έως και τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου και υποβάλλονται στη διεύθυνση: Ακτή Μιαούλη 50, Πειραιάς, ΤΚ 185 35. Τηλ. 210 4512.836.

-Τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου λήγει και η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τη μία θέση αρχιπλοηγών πλοηγών και τη μία θέση κεβερνητών πλοηγίδων που έχουν προκηρυχθεί για το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο 22210 28.888.

-Στο ίδιο πλαίσιο, εντός των προσεχών ημερών, τα Λιμεναρχεία Πάτρας, Ηρακλείου, Βόλου, Καβάλας, Ιτέας, Σύρου, Σαντορίνης και Κέρκυρας θα ανακοινώσουν την πρόσληψη 12 ατόμων ως ναυτικό προσωπικό.

Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος6/9/13 20:23

    Mε ασφάλεια ΙΚΑ??? Κύριε Λιμενάρχα,με όλο τον σεβασμό,ασ πάρουν τίποτε εργάτες του δήμου Ροδίων,για να κάνουν την δουλειά του πλοηγού και του κυβερνήτη!!!
    Και επίσης μισθός....αναλόγως των προσεγγίσεων πλοίων....και τον νοέμβριο,δεκέμβριο,ιανουάριο και φεβρουάριο ,που δεν πατάει κουνούπι στο λιμάνι,τι θα πληρώνεται το προσωπικό??? Μασωνικόεβραίικα κόλπα είναι αυτά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/9/13 08:39

    Συμφωνω απόλυτα.Δεν καταλαβαίνω μονο γιατι απευθυνεσαι στον Λιμεναρχη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/9/13 12:40

      Η προκύρηξη έχει την υπογραφή του κυρίου Λιμενάρχη!!!

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος7/9/13 12:49

    Και επίσης είναι δυνατόν....η προκύρηξη βγήκε 6-9-13 ημέρα παρασκευή,και λήγει 9-9-13 ημέρα Δευτέρα??? Κάποιοι υποτιμούν την νοημοσύνη μας σε υπέρτατο βαθμο....έλεος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος7/9/13 13:36

    ΩΡΑΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙς 8ΜΗΝΗ ΣΥΜΒΑΣΗ,ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ,ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΡΕΙΣ ΑΛΛΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ!!!! ΜΑΣΩΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μα είναι δυνατόν να μας κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια μας; Τόσο πολύ φοβούνται οι ημέτεροι και δίνουν ούτε δύο μέρες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *