ροή ειδήσεων

Ο τιμοκατάλογος της κολυμπήθρας και η ενόχληση του ιερέα!

Ο ιερέας όχι μόνο δεν έκρυψε τη δυσφορία για τα χρήματα που του έδωσαν οι νονές, αλλά άρχισε να εξηγεί τους λόγους που θα έπρεπε να του δώσουν περισσότερα...
Πρωταγωνιστής της υπόθεσης ένας ιερέας, ο οποίος μετά από βάπτιση προχθες το μεσημέρι (01-09-2013), δεν μπόρεσε να κρύψει την ενόχλησή του, για τα χρήματα που του έδωσαν. Σύμφωνα με το prismanews.gr, όταν του προσέφεραν 50 ευρώ για το... καλό, άντε και για τα έξοδα της εκκλησίας, εκείνος “στράβωσε” και για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα αναφέρθηκε μέχρι και στο νεοκόρο που κουβάλησε το νερό.

Μετά από ενδελεχή έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο νεοκόρος δεν είχε κουβαλήσει το νερό από το ποτάμι όπως ισχυριζόταν ο ιερέας. Ο παπάς όμως σκέφτηκε... δύο νονές, δύο πενηντάρικα.

Επειδή το “κακό” έχει παραγίνει, καλό θα ήταν η ιερά αρχιεπισκοπή Κρήτης να ξεκαθαρίσει ποιος είναι ο τιμοκατάλογος της... κολυμπήθρας. Γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι και τέτοιες συμπεριφορές χαρακτηρίζονται τουλάχιστον προκλητικές.

Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος3/9/13 23:37

    πυλωνα ηταν η παπαδια η θελε μερτικο απο το βαπτι,η

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/9/13 23:48

    Μαυρα τα ρουχα τους ,μαυρα τα λεφτα που παιρνουν,μαυρη και η ψυχη τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος4/9/13 00:30

    sto faliraki den paei pisw o allos.....pairnei tilefwna meta tis baptiseis tous goneis kai zitaei kai alla!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος4/9/13 04:23

    Βρωμοπαπαδες κλεφτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος4/9/13 08:39

    kariolodes!!!!! alla den fataiei kaneis , emeis ftaimai pou ta dinoume. sti baftisi tou giou mou eixa ksekatharisei stous nonous na min dwsoun fragko, einai ypoxrewsi tou papa na kanei to mistirio.den to agorazw!!!!! telika aytow zitise lefta k tou ta dwsane krifa mou. Tou eipa na dwsei apodiksei, stravose poly alla edwse telika gia olo to poso!!!! MPASTARDOI!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος4/9/13 11:12

    σα δε ντρέπονται!
    παίρνουν πολλά περισσότερα λεφτά απο ότι παίρνει ο μέσος 'Ελληνας και εκμεταλλεύονται καταστάσεις - γάμος- βαφτίσεις - κηδείες όπου όλοι οι ανθρώποι βρίσκονται υπό συναισθηματική φόρτιση.
    ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΜΑΣ.
    Ξυπνήστε επιτέλους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος4/9/13 11:25

    ΑΝΩΝΗΜΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΑΚΙ ΚΑΙ Ο ΙΕΡΕΑΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΤΗΝΑΠΤΙΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΑΛΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΑΦΗΣΑΜΕ 60 ΕΥΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΓΟΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ'ΕΠΕΙΔΗ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΙΕΡΕΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΡΕΣΕΙ Η ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΕΙΔΑΛΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΦΤΑΙΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/9/13 13:01

      Τώρα κάτι μας είπες.... δηλαδή και να το καταγγείλουμε θα τους κάνει ντα!!!!!! Ολος ο κόσμος δηλαδή είναι ψεύτης που τα καταγγέλει?

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος4/9/13 12:10

    κι εμας μας ζητησε στο φαληρακι αλλος παπας ομως. δεν ηταν αρκετα τα 50 ευρω ηθελε παραπανω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος4/9/13 13:59

    Ηταν κουμπαρα η γυναικα μου σε εναν πολυ κλειστο γαμο και ο παπας ζητησε 150 του εδωσε 50 λεγωντας του οτι ειναι ανεργη και αυτος δεν τα δεχτηκε και αρχισε να βριζει. Παντρευομαι εγω και ερχετε ο παπας και λεει "με στεναχωρησαν οι κουμπαροι σας δεν μου εδωσαν ολα τα λεφτα που ζητησα" (150). Βαφτιζω το γιο μου δινουν οι νονοι απο 50 και στραβωσαν. Οποτε ο τιμοκαταλογος που ζητησες φιλε μου ειναι 150ε το μυστηριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος4/9/13 16:07

    Έτσι είναι ο τιμοκατάλογος στις πιο πολλές εκκλησίες είναι 150. Φαληράκι έχω μπει νονά και ζήτησαν 150, Παστίδα σε εκκλησάκι που βαφτισα το γιο μου 150 ζήτησε και για να μην δωσουμε λιγοτερα είχε ετοιμη και μια απόδειξη
    ( όχι βέβαια που μπορεις να την δώσεις στην εφορία).Μόνο στα Ασγούρου δεν μας ζήτησαν τίποτα.Άλλα στις πιο πολλές με ελάχιστες εξαιρέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος4/9/13 20:06

    vaftisi stin tsampika(xamili) : 50 europoula k oute kouventa!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος4/9/13 22:42

    πολλεσ μαλακιεσ ακουω κ πολλα ψεματα σε δυο μυστηρια μπεικα νουνα τσαμπικα κ φαληρακι κ μου ειπαν οτι θεσ δωσε δεν μπορω να ακουω μαλακιεσ μονο στα μπαλονια κ στον στολισμο δωσαμε 500 ευρο στην εκλησια αφησαμε 3 νονεσ 100 ευρο ε και δεν αξιζουν ολοι να παρουν απο 20 ευρο΄?ΕΛΕΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑΚΟΥΩ μαλακιεσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος4/9/13 22:46

    και αν εκανε ενασ παπασ λαθος να καταγγελθει δεν φταινε ολοι μην λετε χαζομαρες υπαρχουν παπαδεσ κ παπαδεσ υπαρχουν και πολοι αξιολογοι με πνευμα θυσιας κ προσφορασ μεγαλησ μην τα ισοπεδωνουμε ολα μην τα κανουμε σουπα ενασ ποιοτικοσ ανθρωποσ ξερει να διακρινει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος5/9/13 22:58

    οτι και να πουμε που πολλα ειναι κ μαλακιες ορισμενων εχθρων τησ εκλησιας και πολλα ψεματα το συμπερασμα ειναι οτι πρεπει να σεβομαστε τον θεσμο που λεγετε εκλησια διοτι τον ιδρυσε ο ιδιος ο χριστος και οσοι πολεμουν την εκλησια δεν τους βγαζει σε καλο.τωρα αν καποιοι παπαδες σφαλουν να καταγγελθουν επωνυμα και οχι θρασιδηλα να τα λεμε σαν αγνωστοι εμεις τελικα φταιμε.διοτι κατα καιρους ξηλωθηκαν ορισμενοι παπαδες που αποδειχθηκαν επιορκοι αλλα μην ξεχναμε οτι πρωτος ο χριστος μας σθκοφαντηθηκε επακολουθω ειναι να συκοφαντουντε και αυτοι δεν λεγω οτι ειναι αγιοι ειναι ανθρωποι με αδυναμιες και οχι αγγελοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος5/9/13 23:01

    την ευχη τους να χουμε κ να μας συχωρηση ο θεος κ εμας κ αυτους κ να προσευχομαστε κ για αυτους διοτι ολοι το εχουμε αναγκοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος5/9/13 23:04

    πολλα ψεματα ακουστηκαν καλη νυχτα εγω παντος δεν αλαζο την πιστι μου στον θεο και στιν εκλισια .κωστας λουλουδακης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/9/13 10:08

      ΣΩΣΤΟΣ ΦΙΛΑΡΑΚΙ!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/9/13 12:16

      Ισως θα έπρεπε να αλλάξεις κόσμο !

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *