ροή ειδήσεων

Δολοφονία αριστερού τραγουδιστή από ακροδεξιό - Ομολόγησε ο δράστης

Σοκ προκαλεί η εν ψυχρώ δολοφονία ενός 34χρονου μπροστά σε καφετέρια επί της οδού Παναγή Τσαλδάρη στο Κερατσίνι, λίγο μετά τα μεσάνυχτα...
Ο Παύλος Φύσσας περικυκλώθηκε από ομάδα ακροδεξιών και στην προσπάθειά του να ξεφύγει μαχαιρώθηκε από έναν από αυτούς που συνελήφθη.

Ο συλληφθείς το πρωί της Τετάρτης ομολόγησε στην αστυνομία ότι διέπραξε το έγκλημα και παραδέχτηκε ότι ανήκει στον χώρο της Χρυσής Αυγής.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο πατέρας του θύματος, Παναγιώτης Φύσσας, στους δημοσιογράφους, όλα ξεκίνησαν όταν ο γιος του μαζί με την παρέα του έβλεπαν ποδόσφαιρο στην καφετέρια και εις εξ αυτών έκανε ένα σχόλιο για τη Χρυσή Αυγή. Τότε κάποιος από την καφετέρια ειδοποίησε μία ομάδα ακροδεξιών, οι οποίοι εμφανίστηκαν στο σημείο λίγο αργότερα.

Ο 34χρονος βρισκόταν στην καφετέρια του Κερατσινίου μαζί με τη φίλη του και ένα φιλικό του ζευγάρι όπου παρακολουθούσε ποδόσφαιρο. Λίγο μετά τις 12 κινήθηκε προς το μέρος του ομάδα μαυροντυμένων ακροδεξιών κρανοφόρων. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ακολούθησε φραστικό επεισόδιο, με αντιπαράθεση πολιτικού περιεχομένου, ενώ ξαφνικά κινήθηκε προς το μέρος του θύματος ένας 45χρονος με μαχαίρι.

Συγκεκριμένα, η παρέα του θύματος προσπάθησε να ξεφύγει από τον κλοιό των ακροδεξιών όμως ένα αυτοκίνητο που εμφανίστηκε από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας τους έκλεισε το δρόμο. Ο οδηγός κατέβηκε από το αυτοκίνητο, μαχαίρωσε εν ψυχρώ τον 34χρονο και τον άφησε αιμόφυρτο στο πεζοδρόμιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το φονικό έγινε μπροστά στην ομάδα ΔΙΑΣ. Μάλιστα, μόνο μία κοπέλα αστυνομικός ήταν εκείνη που προέταξε το όπλο της στον 45χρονο δράστη καταφέρνοντας να τον ακινητοποιήσει και στη συνέχεια να τον συλλάβει.

Το θύμα μεταφέρθηκε άμεσα και σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, όπου και κατέληξε.

Το θύμα κατά πληροφορίες, μέλος του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ήταν γνωστό στην κοινότητα της Hip Hop μουσικής με το όνομα KillahP.

Στο σημείο συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου, ενώ υπάρχει και κάλεσμα για συγκέντρωση το απόγευμα της Τετάρτης.

Οι έρευνες για τα αίτια που οδήγησαν στο επεισόδιο βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Να σημειωθεί πάντως ότι η αστυνομία, η οποία μέχρι στιγμής δεν έχει προχωρήσει σε επίσημη ενημέρωση για το περιστατικό, ερευνά την εκδοχή των πολιτικών κινήτρων.

Διενεργείται προανάκριση για το συμβάν.

Διαψεύδει η Χρυσή Αυγή τα περί εμπλοκής μελών της στο φονικό στο Κερατσίνι

«Ουδεμία σχέση έχει η Χρυσή Αυγή με αυτό το θλιβερό συμβάν… Μέλη και οπαδοί μας δεν έχουν καμία σχέση με τη δολοφονία στο Κερατσίνι», δήλωσε στο ραδιόφωνο ΣΚΑΙ ο Ηλίας Κασιδιάρης διαψεύδοντας κατηγορηματικά τα περί εμπλοκής μελών του κόμματος στο φονικό στο Κερατσίνι.

«Πάνε κάποια υποκείμενα και μας κατηγορούν και δημιουργούν κλίμα πόλωσης και πολέμου», υποστήριξε ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής.

«Μας πετάνε λάσπη και εκμεταλλεύονται το αίμα ενός πολίτη για πολιτικές σκοπιμότητες. Θα υπερασπιστούμε τα συμφέροντά μας δεν είναι δυνατόν ο κάθε αλήτης να βγαίνει και να μας υβρίζει. Δεν μπορεί επειδή ειπώθηκαν κάποια πράγματα στο Μελιγαλά να μας εμπλέκουν με ένα έγκλημα» είπε ο Ηλίας Κασιδιάρης καταλήγοντας πως η Χρυσή Αυγή θα κινηθεί νομικά κατά όσων προσπαθούν να εμπλέξουν το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου με το έγκλημα στην Αμφιάλη, όπου ένας 45χρονος δολοφόνησε με μαχαίρι 34χρονο.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ έβγαλε δελτίο Τύπου για τη δολοφονική επίθεση:

Παύλος Φύσσας, 34 χρονών νεκρός. Μαχαιρώθηκε από χέρι φασίστα. Οι φασίστες τον στοχοποίησαν για την αντιφασιστική του δράση και όπως γνωρίζουν καλά, του επιτέθηκαν και τον δολοφόνησαν στο Κερατσίνι. Η συμμορία της Χρυσής Αυγής που προωθείται από οικονομικά συμφέροντα για συγκυβέρνηση με την ΝΔ, συνεχίζει τα μνημονιακά εγκλήματα. Δεν δέρνουν το κατεστημένο – χτυπούν και σκοτώνουν μετανάστες, αριστερούς και τη νεολαία. Οι φασίστες οπλίζονται από τους κυβερνώντες, ενώ στην ίδια κατεύθυνση τα μνημονιακά παπαγαλάκια προσπαθούν να υποβαθμίσουν το γεγονός ή να το παρουσιάσουν σαν σύγκρουση ακροκινούμενων ομάδων. Όμως στην πραγματικότητα αυτό είναι ο φασισμός και η φασιστική Χρυσή Αυγή. Δολοφονική συμμορία, όπλο του συστήματος ενάντια σους εργαζόμενους και τη νεολαία.

Μετά τις χιλιάδες αυτοκτονίες των τελευταίων χρόνων, τις κρατικές δολοφονίες, τη φτώχεια και την εξαθλίωση, το παρακράτος, με τη διαρκή ανοχή της αστυνομίας, μαχαιρώνει κάποιον απλά και μόνο επειδή ήταν αντιφασίστας. Σήμερα Τετάρτη, μαζί με τους απεργούς όλης της χώρας παλεύουμε για ψωμί παιδεία ελευθερία, παλεύουμε για ζωή, ενάντια σε αυτούς που μας την στερούν, λίγο λίγο ή κατευθείαν, με μία μαχαιριά.

Όλοι στους δρόμους, στις απεργιακές συγκεντρώσεις των εκπαιδευτικών, και ολόκληρη την μέρα, να πολιορκήσουμε τους φασίστες και την πολιτική που δολοφονεί.

Όλοι στην αντιφασιστική διαδήλωση, σήμερα Τετάρτη, στις 6.00 το απόγευμα στον τόπο δολοφονίας στο Κερατσίνι, και στις διαδηλώσεις σε κάθε πόλη.

Ο φασισμός θα τσακιστεί.



Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος18/9/13 16:50

    Ακομα και τωρα κρυβονται πισω απο το δαχτυλο τους... Αΐδιαστικοι υπανθρωποι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος18/9/13 17:17

    aste ta afta pite tin alithia na klisoune oi opadikoi sindesmoi pou sfazonte metaksi tous idi exoume polous nekrous me ta opadika!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/9/13 23:37

      Ποιά οπαδικά βρε ανεγκέφαλε; Δεν βλέπεις ότι οι Ναζί δολοφονούν; Ακόμα MEGA-SKAI-ANT1 βλέπεις;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/9/13 23:41

      Σε συμμορία τραμπούκων, πληρωμένων από την ΧΑ, ο Ρουπακιάς. Διαβάστε εδώ: http://tvxs.gr/news/ellada/se-symmoria-trampoykon-pliromenon-apo-tin-xa-anikei-o-groypakias

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος18/9/13 17:36

    Έβλεπαν μπάλα και τον σκότωσε για πολιτικούς λόγους!!Εσύ ρε μαλακα που εχεις το μπλόγκ γράφεις δολοφονία ακροαριστερου τραγουδιστή από ακροδεξιό και παρακάτω γράφεις ότι τα αιτια διερευνώνται από την αστυνομία!!Είσαι καραγκιόζης που αναδημοσιευεις με τέτοιο τρόπο την είδηση και το παίζεις και πατριώτης και κρατάς την Ελληνικη σημαία και φωνάζεις συνθήματα των αγωνιστών του 1821.Οι εθνικιστές ειναι τίμιοι ρε αλήτη δεν λένε ψέμματα.Χοντροκυλινδρε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/9/13 17:44

      Χαχαχαχαχα!!! Ναι, ναι! Είναι τίμιοι! Οπωσδήποτε! Χαχαχαχαχαχαχαχα

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος18/9/13 19:46

    ΜΗΔΕΝ ΔΙΚΗΝ ΔΙΚΑΣΕΙΣ ΑΝ ΔΕ ΔΙΚΗΝ ΑΚΟΥΣΗΣ.ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ .ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΕΝΟΣ ΟΠΑΔΟΥ ΤΗΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΗΣ [ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ]ΓΙΑΤΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ Η ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ .ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΡΕΜΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΙΚΗ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ ΟΧΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΣ.ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΗΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΑΛΩΣΤΕ ΣΤΟΥΣ 10 ΛΑΟΠΡΟΒΛΗΤΟΥΣ ΟΙ 8-9 ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.ΠΙΠΕΡΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΑΕΙ ΧΑΛΑΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΣΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΛΗΣΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΟΡΟΙΔΟ .ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΕΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΜΗΝΕΣ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΜΟΥΓΚΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΒΑΝΟ ΟΥΤΣΕΚΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ .ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΟΙ ΣΤΙΛΟΒΑΤΕΣ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΘΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΩΣ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ.ΤΑ ΕΧΩΜΕ ΜΙΣΟΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΟΜΩΣ ΘΕΛΕΙ ΛΙΓΗ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΑΚΟΜΗ ΤΙ, ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΣΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος18/9/13 20:04

    bre mystiria pragmata panta otan h aristera epiane pato ma panta to idio skiniko panta enas aristeros thima.tyheo gen nomizo.aloste sosta to ethese o7;46 gia to thema ths stohopiisis mias parataxis apo tis praxis enos opadutis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος18/9/13 20:16

    ελπιδα οπως βλεπω υπαρχει. μπραβο που ο κοσμος ξυπνα επιτελους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος18/9/13 20:22

    φασισταρια οπου οπωσ και αν εισαστε ηρθε η ωρα σας.τι σου εκανε εσενα ο αλβανος του παοκ ρε φασιστα .οσο για την αλη καλα της κανανε .εσεις εισαστε οι εχθροιμας φασισταρια οι αλοδαποι ειναι αδελφια μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος18/9/13 20:44

    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΚΑΝΑΛΙΩΝ Η ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΔΗΜΙΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ.ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/9/13 21:09

      Δεν είστε ρε πατριώτες εσείς ΝΕΟΝΑΖΙΔΕΣ είστε ΑΛΗΤΕΣ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/9/13 21:46

      @18/9/13 - 8:44 μ.μ. Σωστος.Πουλημενα τομαρια ειναι τα τελεβιζιονια.Κανει μπαπ.Αλλα οση λασπη ριχνουν στη ΧΑ αλλο τοσο την ενδυναμωνουν.

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος18/9/13 21:08

    ΚΩΛΟ-ΝΑΖΙΔΕΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΝΕΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ !

    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΨΥΧΩΤΙΚΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΝΕΟΝΑΖΙΔΕΣ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.. ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ !!!

    ΧΤΥΠΑΝΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΜΑΧΑΙΡΟΥΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΑΝΑΝΔΡΟΙ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΗΜΕΝΟΙ.. ΣΑΣ ΠΙΑΣΑΝ ΚΟΡΟΙΔΑ, ΚΟΤΣΟΥΣ ΟΙ ΝΑΖΙΔΕΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/9/13 23:42

      Πιστεύω ότι ξυπνήσανε γι' αυτό και δεν πήγε κανείς στη συγκέντρωση στης μαύρης νύχτας (συγνώμη χρυσής αυγής ήθελα να πω) στο δημαρχείο σήμερα. ΚΑΙ ΚΛΑΑΑΑΑΜΑ ΟΙ ΝΑΖΗΔΕΣ !!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/9/13 00:02

      ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ, ΝΟΥΜΕΡΟ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΙΧΕ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΑΠΟ ΑΛΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΦΡΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΕ ΚΟΠΡΕ ΕΓΩ ΕΙΜΟΥΝ ΚΑΤΩ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΒΛΑΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΝΕΙΡΑ ΞΥΠΝΙΟΣ ΑΜΕΣΩΣ ΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΤΩ ΗΤΑΝ Χ,Α.ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΒΛΑΜΕΝΕ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΝΕΡΟΥΛΙΑΣΕΙ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος19/9/13 00:11

      εαν εχει παρει φωτια το κωλαρακι σου αντε σε κανεναν προστατευομενο σας λαθρομεταναστη να στην σβησει ,και ασε τις προτροπες και τις συμβουλες λαθρολαγνε τσιριζεε.αιντε

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος18/9/13 21:21

    Θα φταίνε μετά αν οι αριστεροί και οι αναρχικοί πάρουν τα τουφέκια και σας κάνουν γραβιέρες ρε μπαγλαμάδες φασίστες !? Ντροπής σας κτήνη, μέχρι τώρα λέγατε ότι τους Έλληνες σκοτώνουν οι μετανάστες, τώρα όλοι ξέρουμε ότι τους Έλληνες τους σκοτώνετε και εσείς ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΝΕΑΡΟ τώρα ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/9/13 23:34

      ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ Η ΜΑΛΑΚΙΝΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ ,ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΚΤΡΟΠΩΝ.ΑΝΤΕ ΒΛΑΚΑ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/9/13 23:35

      Ετσι και αλλιώς το έχετε ξανακάνει.
      Μπορεί το επίσημο Ελληνικό κράτος να παραχάραξε την νεότερη ιστορία σχετικά με τα εγκλήματα των αριστερών οργανώσεων με την βοήθεια των εβραιομασώνων πολιτικών, αλλά με ένα απλό ψάξιμο στο Google της πιο απλής φράσης "εγκλήματα ΚΚΕ" μπορεί κανείς να δει τι πραγματικά έχει συμβεί από τους αριστερούς σε αυτή τη χώρα.
      Και να συμπληρώσω, ότι όποιος καθήσει και αφιερώσει χρόνο να διαβάσει τα ευρήματα στο Google, θα διαπιστώσει ότι δεν διαφέρετε και πολύ από τους τζιχαντιστές που δυστυχώς με τις πλάτες σας έχουν γεμίσει και την πατρίδα μας.
      Αλλοίμονο να μην έρθει η μέρα που θα ξανασφάξετε τους Έλληνες παρέα με αυτά τα τομάρια.

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος18/9/13 22:01

    ΑΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΝ ΠΗΓΑΤΕ ΠΟΤΕ ΣΧΟΛΕΙΟ(ΕΣΤΩ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 12 ΣΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΤΕΤΟΙΟΙ ΚΟΠΡΟΙ ΕΙΣΤΕ!!!!) ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΤΙ ΕΣΤΙ "ΝΕΜΕΣΙΣ". ΝΑΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΓΕΥΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΓΡΙΟ ΤΡΟΠΟ.


    ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΒΙΚΙΠΕΔΙΑ(ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΕΙ..) ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ!!! ΚΟΠΡΟΙ. ΟΛΙΓΟΕΛΑΧΙΣΤΟΙ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/9/13 00:27

      μην πιανεις στο στομα σου λεξεις που το αναρχοαριστερο συνοθυλευμα σου θεωρει οτι πρεπει να παψουν ακομα και να υπαρχουν.η ΝΕΜΕΣΗΣ οταν θα ερθειτοτε θα εχει μεγαλα γλεντια ο ΑΔΗΣ.και θα παρει ο καθενας την πληρωμη του .τωρα το ποσο αγριος τροπος θα ειναι ο καθενας θα το μαθει τοτε.και θα το νιωσει για αλη μια φορα η ανθελληνικη φαρα σας οπως τοτε στον ΓΡΑΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΤΣΙ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/9/13 01:05

      λεξεις των προγονων, που το αριστεροαπλυτο συνοθυλευμα σου θελει να παψει ακομη και την υπαρξη τους, οταν τις πιανεις στο στομα σου διαπρατεις ιεροσυλια ,οσο για τις απειλες και τον τροπο ,οταν θα ερθει η ΝΕΜΕΣΗΣ ο ΑΔΗΣ θα εχει μεγαλα γλεντια και ο καθενας θα παρει την αμοιβη που του πρεπει,τις απειλες αλου οσο καιεαν βασισεσθε στα 1.500.000 λαθροορκ που εχουν εισβαλει στην χωρα και τελουν υπο την προστασιασας ωστε να σας φανουν χρησιμα οταν ερθει η ωρα που θα λαβετε εντολη απο τους γνωστους κοικλους που σας πατροναρουν για να εφαρμοσετε τα συμφωνηθεντα σας,ομως πλανασθε πλανην οικτραν

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος19/9/13 02:19

      Τις λέξεις αυτές, οι τιμητές τους να μάθουν να τις γράφουν πρώτα. ΝΕΜΕΣΙΣ ή ΝΕΜΕΣΗ, όχι ΝΕΜΕΣΗΣ. Θέλετε να τις χρησιμοποιείτε κιόλας. Όταν τα μάθετε, μιλήστε για τα αναρχοάπλυτα, όπως τα λέτε! χαχαχαχαχα

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος19/9/13 17:22

      ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΖΩΑ, ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ!!!! ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΜΑΙΕΥΤΗΡΑ ΣΑΣ, ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ!

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος18/9/13 22:41

    http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A7%CF%81%CF%85%CF%83%CE%AE_%CE%91%CF%85%CE%B3%CE%AE_(%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C_%CE%BA%CF%8C%CE%BC%CE%BC%CE%B1)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/9/13 23:12

      ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΛΙΚ. ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΠΡΕ!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/9/13 05:39

      ναι ρε έμαθα να κάνω κλικ για να ενημερωνονται κάτι αγράμματοι σαν και εσένα ΟΥΓΚ,ΕΜΜΑ ΤΙΜΟΙ ΧΡΟΙΣΕΙ ΑΒΓΟΙ ΟΥΓΚ ΟΥΓΚ ΟΥΓΚ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος19/9/13 17:27

      ΕΧΩ ΤΡΙΑ ΠΤΥΧΙΑ, ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΕ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΙΣ "ΕΚΛΟΓΕΣ" ΣΑΣ. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ 2Α ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ, ΣΕ ΕΔΕΡΝΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΛΑΝΑ, ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΤΑ ΖΩΑ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΑΦΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΡΙΘΜΟ ΙΚΑ ΕΝΑ ΖΩΟ. ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΙΓΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΑΣ!!

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος18/9/13 22:43

    μπάτσοι tv χρυσή αυγή όλα τα καθάρματα δουλεύουνε μαζί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/9/13 23:42

      ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΕ ,ΤΟΥ ΤΣΙΡΙΖΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ- ΜΥΡΙΖΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΟΧΑ ΤΗΣ ΦΟΥΝΤΑΣ-ΓΥΡΙΖΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΡΠΑΞΩ-ΤΡΙΓΥΡΙΖΑ ΤΣΙΛΙΑΔΟΡΟΣ ΣΕ ΝΗΓΥΡΙΑΝΟ ΒΑΠΟΡΑΚΙ.ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΕ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/9/13 02:10

      Χρυσά Σκατά = ΝΕΟΝΑΖΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος18/9/13 23:36

    Δολοφονία ΑΚΡΟαριστερού τραγουδιστή από ακροδεξιό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/9/13 23:44

      ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΠΩ ΠΩ ΠΩ ,ΤΑ ΕΜΑΘΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΑΝΕΑ

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος19/9/13 02:06

    Το ιδι "επιχειρημα" που μονο παπαρα ειναι βλεπω απο ολους οσους πειραν τωρα φωτια τα μπαντζακια τους... Δεν ητανε ενας μαλακες, που δεν μπορειτε να στιριξε τις πραξεις σας και κρυβεστε πισω απο οτι βρειτε και πετατε μπαλακια εδω και εκει...
    Πρωτα απο ολα δεν ειναι ενα το γεγονος, ειναι πολλα, αρα αφορα το "κομμα" σας και οχι μεμονομενες περιπτωσεις, ιδικα οταν οι βολευταδες σας προκαλουν επεισοδια.
    Δευτερων, τον ειχαν παρει 30 ατομα στο κυνηγι και ο Ρουπακιας ηρθε με αμαξι, του εκλεισε τον δρομο και τον μαχαιρωσε. ΟΙ αλλοι 30 δηλαδη αν τον ειχαν προλαβει τι θα του εκαναν, θα τον επερναν αγγαλιτσα για τους αγαπησει;

    Ειστε θλιβερα ανθρωπακια που δεν εχετε καν το θαρος τις γνωμης σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος19/9/13 02:12

    ΝΕΟΝΑΖΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ
    ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΡΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος19/9/13 05:33

    poso malakas eisai re admin?akoma sinexizis na toys prostatevis?den katalaveneis oti ta xrisa avga einai DOLOFONOI?ti prepei na gini gia na to katalavis? to palikari toy tin ixan stimeni to katalavenete?efage 2 maxeries poy i mia itan sto kentro tis kardias kai i alloi stin kilia se sxima L,ti den katalavenete edw mesa?mexri kai i gineka toy to eipe 3eka8ara O ANTRAS MOY PIRE TIL NA PETA3O STA SKOYPIDIA OTI STIXEIA IPIRXAN TIS XRISIS AVGIS,3ERETE KOMATIKI TAFTOTITA AFISES KAI ALES MALAKIES,TI DEN KATALAVENETE EDW MESA?GAMO TO KERATO MOY RE ADMIN,GRAMATA EINAI?AKOMA VRIKAN STIXEIA TO TIL TOY OPIOY KALESE TON DOLOFONO GIA NA PAEI NA SKOTOSEI,GIATI DEN ANEVAZEIS TA LING NA ENIMERO8I O KOSMOS KAI NA 3ASTRAVO8OYN TA XRYSA AVGA?GIATI DEN ANEVAZEIS TO LING POY MILANE OI FILI TOY PAIDIOY META TO SIMVAN OTAN TOYS EIXAN MESA STA KRATITIRIA?NA MA8I O KOSMOS OTI TOYS EIXAN STO IDIO KELI ME TON DOLOFONO,OTAN TON ROTISAN TI KANEI EDO MESA TOYS APANTISE OTI PERNOYSE APO TO SIMVAN KAI TON SINELAVAN TIXEA,OLI TIN WRA POY MILOYSAN MESA STO KELI AFTOS TOYS AKOYGE KAI EPERNE TIL E3O NA ENIMEROSI TOYS ALOYS XRISAVGITES,TOYS ELEGE AKRIBOS TIS KATA8ESEIS TON PAIDION POY EDINAN AKOMA KAI TA PLIRES STIXIA TON PAIDION TA EDWSE SE KAPOIOYS MESA APO TO KELI,OTAN PLIROFORI8IKE OTI OTO PALIKARI PE8ANE TOTE ZITISE ALAGI KELIOY GIA ASFALIA,GIATI DEN TA GRAFEIS AFTA RE ADMIN?KSI MIN SVISIS KAI AFTO TO POST OPOS SINI8IZIS NA KANEIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/9/13 06:42

      http://www.iefimerida.gr/news/122442/%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CE%B4%CE%B5%CE%B4%CE%BF%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%B4%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CF%86%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%B1-%CF%86%CF%8D%CF%83%CF%83%CE%B1-%C2%AB%CE%BC%CE%B5-%CF%80%CE%AE%CF%81%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%AD%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%BF-%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%AC%CF%89-%CE%BD%CE%B1-%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%84%CF%8E%CF%83%CF%89%C2%BB-%CE%BB%CE%AD%CE%B5%CE%B9-%CE%BF-45%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CF%82 afoy den ta anevazeis esi as anevasoyme kati emeis mipos kai enimero8is ligo kirie dimosiografe

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος19/9/13 13:28

    Ναι o χρυσοχαραυγιτης σκότωσε τον ανταρσυα,Δεν αλλάζει αυτό είναι γεγονός.Μεγάλο έγκλημα.Μεγάλο έγκλημα όμως να χαλαστουμε και μεταξύ μας..ε;Αν το σύστημα το καταφέρει αυτό είμαστε άξιοι της μοίρας μας..χαμένοι από χέρι!!!Τότε θα μας την πέσουν οι μογγολοι και θα μας σβήσουν.Προσωπικά δεν βάφω τα χέρια μου με αίμα ελληνικό.Έχουμε νόμους στην Ελλάδα.Κανένας δεν είναι υπεράνω του νομού.Βέβαια αν κυνδυνευσει η Ζωή μου οι άνθρωποι και η πατρίδα τότε θα την πέσω σε ακροαριστερούς ακροδεξιούς και ότι και οποιος βρεθεί στο δρόμο μου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος20/9/13 21:35

    re paidia den htan melos ths ..ipostirizei xrush augh opws o kathenas upostirizei pasok nea dimokratia k paei legontas..... k otan kapoio koma kanei sugkentrwsh o kathenas mporei na paei na milisei h k na fwnaksei.....fusika k auto pou egine den eprepe na ginei......kaneis den prepei na exei tetoio telos ......alla an thn xrush augh thn upostirizoun k thn psifizoun kati xiliades polites k enas apo autous skwtwsei opws k dustixws egine, h xrysh augh pou kola se auto????o koumounisteis pou katasfakse thn giagia tou an eida kala sthn poulimenh thn thleorash
    giati asxolithikan elaxista k meta geia sas k twra me auto pou egine exoun ksesikwthei oloi oi poulimenoi sthn thleorash????? giati polu apla etsi tous sumferei k etsi lene....otan eisai latreis tou xrhmatos k upostirikteis allou komatos lasph na exeis na reixneis... an htan kapoios upostirikteis ths neas dhmokratias h tou siriza vazw stoixhma oti den tha ginitan auto pou ginete twra se tetoio vathmo...krima gia to palikari k makari na mhn pethenoun me tetoio tropo nea paidia opws k o kathenas.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *