ροή ειδήσεων

Κόβουν την κρατική χρηματοδότηση στη Χρυσή Αυγή

Mε σειρά άμεσων πρωτοβουλιών μέσα στα όρια του Συντάγματος και των νόμων, όπως είναι και η εντολή που έχει δώσει ο πρωθυπουργός ,επιχειρείται η διακοπή της χρηματοδότησης στη Χρυσή Αυγή από τον κρατικό προϋπολογισμό.
Μέσω του...
προσωπικού λογαριασμού του στο twitter, ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης προανήγγειλε τη διακοπή της χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής, καθώς όπως αναφέρει, σε συνεργασία με τον Νίκο Δένδια προωθείται σχετική πρόταση για τα κόμματα τα οποία ερευνώνται για εγκληματική δράση.
Μάλιστα, όπως διευκρινίζει ο κ. Μιχελάκης η συγκεκριμένη νομοθετική πράξη θα κατατεθεί άμεσα.

Γιάννης Μιχελάκης @jmichelakis

"Σε συνεργασία με το Υπ. Προστασίας του Πολίτη πρόταση για διακοπή της χρηματοδότησης κομμάτων στα οποία γίνεται έρευνα γιά εγκληματική δράση"
Πριν από λίγο μάλιστα έβγαλε και σχετική ανακοίνωση το γραφείο τύπου του υπουργού δημόσιας τάξης Νίκου Δένδια στην οποία αναφέρει:

"Πρόταση αναστολής κομματικής χρηματοδότησης απέστειλε ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκος Δένδιας στον Υπουργό Εσωτερικών κ. Γιάννη Μιχελάκη σε κόμματα των οποίων οι αρχηγοί ή κρίσιμος αριθμός βουλευτών ή μελών του κεντρικού οργάνου διοίκησής του παραπέμπονται για αδικήματα των άρθρων 187 ή 187Α ή 187Γ ή για κακούργημα που επισύρει ποινή κάθειρξης τουλάχιστον δέκα ετών

Απεστάλη από τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκο Δένδια στον Υπουργό Εσωτερικών κ. Γιάννη Μιχελάκη, ύστερα από επικοινωνία και συνεννόηση των δύο Υπουργών, νομοθετική πρόταση τροποποίησης του άρθρου 7 του Νόμου 3023/2002, σχετικά με την κρατική χρηματοδότηση των κομμάτων.

Σύμφωνα με την πρόταση αναστέλλεται η κρατική χρηματοδότηση ενός κόμματος σε περίπτωση αμετάκλητης παραπομπής ενώπιον του αρμόδιου δικαστηρίου του αρχηγού του ή κρίσιμου αριθμού (περισσοτέρων του ενός δεκάτου του συνολικού αριθμού) βουλευτών ή μελών του κεντρικού οργάνου διοίκησής του, για τα αδικήματα των άρθρων 187 ή 187Α ή 187Γ του Ποινικού Κώδικα ή για κακούργημα που επισύρει ποινή κάθειρξης τουλάχιστον δέκα ετών. "

Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος22/9/13 12:07

    ας κοπει σε ολα τα κομματα..γι αυτο δανειζομαστε τοσα δις??αυτοι τα τρωνε και εμεις τα κοροιδα πληρωνουμε την λυπητερη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/9/13 12:49

    Θα ερθει η ωρα σας.Αληταραδες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/9/13 13:32


      Φερτε τα κλεμμενα απο τα ταμεια και απο τις ελβετιες κι αστε τις δικαιολογιες για τη ΧΑ. Ολα τα κανετε για τη ανοδο ΤΗΣ Χ.Α. και εχετε τρομοκρατηθει. Ποιος σκοτωσε το παλληκαρι η Χ.Α.? Σαμαρα εσυ και η παρεα εχετε τη ευθυνη και αστε τα σαπια

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος22/9/13 16:45

    ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.ΝΑ ΠΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.PS:ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ Η ΒΙΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΦΥΛΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Η ΤΗΣ ΝΔ ΑΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.ΕΕΕ ΡΕΕΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/9/13 21:58

      ΞΥΡΙΣΕ ΚΕΦΑΛΙ ΚΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΑ ΕΣΥ...

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος22/9/13 17:23

    Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΠΟΛΛΥ ΠΑΛΙ ΣΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ.ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.Η ΡΟΔΟΣ ΜΑΣ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΕΙΑΣ,ΣΠΙΤΙΑ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ.....ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/9/13 21:56

      ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΚΟ, ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ Η ΛΥΣΗ!! ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΣΤΑΒΛΟ ΣΟΥ!!

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος22/9/13 19:18

    Αστέ λίγο να δούμε τι θα προκύψει απο το απόρρητο του τηλεφώνου, και μετά μιλάτε αν τον σκότωσε ο Ρούπακιας η πήρε εντολές απο ανώτερα στελέχη του κόμματος σας.
    Το θέμα δεν ειναι το πόσο κλέφτες ειναι οι άλλοι, αλλά ότι έχετε κάνει συμμορία που ακροβατεί στα όρια της παρανομίας
    ΣΚΟΤΩΣΑΤΕ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ
    Γιατι απλά η αρρωστημένη φασιστική σκέψη σας δεν μπορούσε να τον ανέχεται

    ΠΑΥΛΟ ΖΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΟΥΣ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/9/13 00:59

      ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΕΜΠΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑRFIN ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΧΩΡΟΥ,ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΠΗΡΑΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΘΩΟΥΣ ΥΠΑΛΗΛΟΥΣ .ΓΙΑΤΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟΣΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΜΟΙΒΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΩΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΛΑΘΡΟΟΡΚ.ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΩΣ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΕΠ ΑΜΟΙΒΗ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΩΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος22/9/13 22:37

    ΔΕΝΔΙΑ ΤΑ 110.000.000.00 ΠΟΥ ΞΟΔΕΨΕ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΙΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΕΛΕΚΧΟ. ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗ Χ.Α. ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ 4000 ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΗΣΘΕΙ? ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕ? ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ? . Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΥΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΤΟ ΦΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΝΟΜΟΥΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΦΟΡΟΥΣ. ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΑΡΧΕΣ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ. ΣΤΟ ΚΚΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΟ ΣΔΟΕ. ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *