ροή ειδήσεων

Επίδoμα θέρμανσης 2013 - Τι αλλάζει φέτoς; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Επίδομα θέρμανσης 2013 προκαταβολικά και με αλλαγές στα κριτήρια. Αλλαγή των κριτηρίων και του τρόπου που θα δίνεται το...


επίδομα θέρμανσης 2013 προανήγγειλε ο υπουργός Οικονομικών σε δηλώσεις του προχθές. Οι αιτήσεις για το επίδομα θέρμανσης 2013 θα γίνονται στο taxisnet όπως και το 2012.

Σχετικά με το επίδομα θέρμανσης 2013 ο υπουργός Οικονομικών ανέφερε ότι «σκοπεύουμε να αλλάξουμε για να γίνουν ελαστικότερα τα κριτήρια για την χορήγηση του , να δούμε τι δεν πήγε καλά, μήπως δεν υπήρχε ενημέρωση. Διότι, όντως μου λένε ότι σε γειτονιές ένα νοικοκυριό πήρε το επίδομα, ένα άλλο όμως όχι. Θέλουμε να δούμε ακριβώς τι συνέβη και γιατί από τα περίπου 260 εκατ. ευρώ που είχαμε για επίδομα θέρμανσης η απορρόφηση ήταν πολύ μικρή, περίπου 80 εκατ. ευρώ.

Τι αλλάζει στο Επίδομα Θέρμανσης 2013

Υπάρχει σκέψη στο υπουργείο Οικονομικών να προπληρώνεται το επίδομα θέρμανσης 2013 πριν από την έναρξη της χειμερινής περιόδου (15 Οκτωβρίου 2013) ώστε τα νοικοκυριά να μπορέσουν να προμηθευτούν πετρέλαιο. Ταυτόχρονα εξετάζεται η απλοποίηση του συστήματος για το επίδομα θέρμανσης 2013 με λιγότερα κριτήρια . Με το νέο σύστημα οι δικαιούχοι θα πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν στο taxisnet ,αίτηση για να εγκριθεί το επίδομα θέρμανσης 2013.

Επίσης σχεδιάζεται η μείωση των ορίων για τα εισοδηματικά κριτήρια έτσι ώστε να χορηγηθεί το επίδομα σε περισσότερες οικογένειες. Πέρσι για να λάβει κάποιος το επίδομα θέρμανσης θα έπρεπε το ετήσιο συνολικό οικογενειακό εισόδημα να μην ξεπερνάει τις 25.000 ευρώ για τους άγαμους και τις 35.000 ευρώ για τους έγγαμους χωρίς τέκνα, το οποίο προσαυξάνεται κατά 3.000 ευρώ για κάθε τέκνο. Για τη μονογονεϊκή οικογένεια το εισόδημα ανέρχεται σε 38.000 ευρώ όταν υπάρχει ένα τέκνο, το οποίο προσαυξάνεται κατά 3.000 ευρώ ανά τέκνο.


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *