ροή ειδήσεων

Διέρρηξαν κοσμηματοπωλείο on camera στη Ρόδο

Οι κακοποιοί διέφυγαν με κλεμμένο αυτοκίνητο
Τα πρόσωπα των τεσσάρων διαρρηκτών που «σήκωσαν» κοσμήματα αξίας άνω των 50.000 ευρώ έχουν καταγραφεί από τις κάμερες του χρυσοχοείου...
Στη διάθεση των αστυνομικών υπηρεσιών της Ρόδου βρίσκονται τα πρόσωπα των τεσσάρων δραστών της διάρρηξης ενός κοσμηματοπωλείου στα Κολύμπια, αφού οι τέσσερις κάμερες του κλειστού κυκλώματος ασφαλείας που υπήρχαν στην είσοδο τους κατέγραψαν πεντακάθαρα!

Οι δράστες έσπασαν με βαριοπούλα την κλειδαριά από την πόρτα ασφαλείας του κοσμηματοπωλείου, σήκωσαν το ρολό και γκρέμισαν με πέτρα τη βιτρίνα για να εισβάλλουν στο εσωτερικό. Ο συναγερμός τέθηκε αμέσως σε λειτουργία μαζί με το σύστημα που έβγαζε μαύρο καπνό, αλλά οι κακοποιοί άρπαξαν στα... τυφλά από τις προθήκες 80 δαχτυλίδια, 15 βραχιόλια, 20 βέρες, 20 σετ αλυσίδων, τρία κολιέ, σκουλαρίκια και μενταγιόν.

Σύμφωνα με τον 44χρονο ιδιοκτήτη του χρυσοχοείου, όλα τα κλοπιμαία ήταν χρυσά και η συνολική τους αξία φτάνει τα 50.000 ευρώ. Οι κακοποιοί, που αναζητούνται με βάση το αποδεικτικό υλικό από τις κάμερες, διέφυγαν με ένα αυτοκίνητο μάρκας AUDI, το οποίο διαπιστώθηκε ότι ήταν κλεμμένο αλλά δεν έχει εντοπιστεί ακόμη.


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *