Αν έχει «ξεμένει» ψωμί από προηγούμενες ημέρες και δεν θέλουμε να το πετάξουμε...
εκτός από το να το βάλουμε στην τοστιέρα, υπάρχει άλλος ένας τρόπος να το κάνουμε και πάλι μαλακό και νόστιμο.
Για να το μαλακώσουμε, το τυλίγουμε σε μια υγρή πετσέτα, το βάζουμε στο φούρνο στους 120 βαθμούς, για περίπου 10 λεπτά.
Ετσι έχουμε και πάλι ζεστό και μαλακό ψωμί!
Parapona-Rodou
εκτός από το να το βάλουμε στην τοστιέρα, υπάρχει άλλος ένας τρόπος να το κάνουμε και πάλι μαλακό και νόστιμο.
Για να το μαλακώσουμε, το τυλίγουμε σε μια υγρή πετσέτα, το βάζουμε στο φούρνο στους 120 βαθμούς, για περίπου 10 λεπτά.
Ετσι έχουμε και πάλι ζεστό και μαλακό ψωμί!
Parapona-Rodou
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.