ροή ειδήσεων

ΒΟΜΒΑ!!! ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΚΟ ΞΕΦΟΡΤΩΣΕ 48 ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΟ - ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ

Αναγνώστης:
Ξέφραγο αμπέλι τα σύνορα του κράτους μας,, δουλέμποροι ανενόχλητοι ξεφορτώνουν το ανθρώπινο εμπόρευμα και εξαφανίζονται ,χωρίς καμιά παρενόχληση... από τα λιμενικά σκάφη, που προφανώς δεν έχουν πετρέλαιο να κινηθούν !!!

Νέο κύμα λαθρομεταναστών στο νησί μας,, χαμός στην κυριολεξία με τους κατοίκους να προσπαθούν να βοηθήσουν την κατάσταση ,,λόγο πως δεν υπάρχουν τρόφιμα και στέγη για 48 άτομα !!! η ξεφτίλα δεν περιρράπτεται!!

Αk: Αυτό είναι το κράτος των Χατζηπαπαδορωμηών,των ευτελών δουλοπάροικων της τρόικας και των Γερμανών
Α ΝΑ ΧΑΘΗΤΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ - ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΆΛΛΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΕΛΛΗΝΑΣ
eleusisdiagoridon.blogspot.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος13/10/13 13:24

    Τους θελουμε τους θελουμε τους θελουμε τους θελουμε
    Ελατε Ελατε Ελατε...δεν ειμαστε ρατσιστες....μακακες να,ι ηλιθιοι ναι..Ελάτε Ελατε Ελατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/10/13 22:45

      Δεν τους θέλουμε, αλλά δεν είμαστε φασίστες, ούτε ναζί, ούτε ρατσιστές σαν κι εσένα. Θα τους αντιμετωπίσουμε σαν ανθρώπους που έχουν ανάγκη και θα τους στείλουμε στο καλό. Αν διαφωνείς, πήγαινε να κάνεις παρέα στο Μιχαλολιάκο.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος13/10/13 13:28

    Γελοιε αρθρογραφε με φανφαρωνικους τιτλους τους στυλ ''ΒΟΜΒΑ'' - ''ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ'' .. γραψε καμια εκκληση να στειλει ο καθενας οτι μπορει, γραψε κατι που να μπορει να βοηθησει..τα μικρα παιδια δεν φταινε σε τιποτα. Στα μερη τους σφαζονται και φευγουν οι ανθρωποι νηστικοι οπως μπορουν με μωρα στην αγκαλια τους..Κοιτα μην γινουμε και εμεις ετσι γιατι ο λογος του μισους σου μονο εκει μπορει να μας φτασει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/10/13 14:16

      Εσυ αγαπητε λαθρολαγνε δωσε πρωτος το καλο παραδειγμα και στειλε την γυναικα και την κορη σου .Σιγουρα θα εχουν αναγκες ολοι αυτοι που βλεπουν γυναικες μονο στα ονειρα τους.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος13/10/13 19:35

      1.28Ναι να βοηθήσουμε άνθρωποι είμαστε,,,αλλά ποιον να πρώτο βοηθήσεις;;; Όλο το ΙΣΛΑΜ έρχεται,,και που θα πάμε ρε αδερφέ; Εδώ ο λαός μας είναι στα πρόθυρα αυτοκτονίας και εξαθλίωσης!! Εμείς είμαστε αυτοί που χρειαζόμαστε βοήθεια!!! Πάει στα ανάθεμα μεγάλε!!! Είμαστε τελειωμένοι!!!!καληνύχτα!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος14/10/13 02:13

      Εσύ που τα ξέρεις όλα σε παρακαλώ λύσε μου μιά απορία.όπως είναι γνωστό το κόμιστρο για κάθε μετανάστη στούς δουλεμπόρους είναι 7 ~8 χιλιάδες ευρώ. Οπως είναι επίσης γνωστό οι μετανάστες προέρχονται απο χώρες πολύ φτωχιές που συνήθως ζούν μια ανθρωπιστική καταστροφή. Αν π.χ. στο πακιστάν έχεις οκτώ χιλιάδες ευρώ είσαι κροίσοςκαι οχι εξαθλιομένος και αποφασισμένος να παίξεις κορώνα γράματα την ζωή σου στα σαπιοκάραβα των άθλιων δουλεμπόρων. Αν είναι εξαθλιομένοι τότε πώς έδωσαν αυτό το τεράστιο για αυτούς ποσό σ αυτά τα άθλια υποκείμενα? Αν οχι γιατί έρχονται? Ποιός τους δίνει τα λευτά? Τελικά μήπως δεν είναι τόσο αθώει οπως παρουσιάζονται?εσυ όλα αυτά τα θεωρείς λογικά και αθώα?

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος14/10/13 02:46


      Σίγουρα τα παιδιά που θαλασσοπνίγονται ειναι αθώες ψυχούλες, αλλα μήπως αυτές τις αθώες ψυχούλες τις εκμεταλεύονται αιμοσταγείς ισλαμιστές , εχθροι της Ελλάδας και υπερατλαντικά συμφέροντα για να οργανώσουν στην χώρα μας μια πολύ χρήσιμη γι αυτούς πεμπτη φάλαγγα για να ενεργοποιηθεί όταν αυτοί κρίνουν? Μήπως η δημογραφική αλοίωση είναι ο στόχος? Μήπως όλλα μαζί.? Οποιο σενάριο και να πάρουμε είναι εφιαλτικο για την πατρίδα μας. Καλλά λοιπόν θα κάνουμε να αντιμετοπίσουμε τα σοβαρά προβλήματα, και να σταματήσουμε το εθνικό μας σπόρ της διχόνιας που προοθούν οι αργυρόνιτοι πολιτικοί μας εξυπηρετωντας σκοτεινά συνφέροντα. Ακούω απόψεις.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος13/10/13 16:49

    Για διάβασε εδώ ρε ηλίθιε πονοψυχάκια 1¨:24, ε ηλίθιε http://parapona-rodou.blogspot.com/2013/10/blog-post_4447.html έτσι και αυτοί τους λυπήθηκαν σαν και εσένα ,και προσπάθησαν να τους κάνουν ανθρώπους , και να το ευχαριστώ ,25 φορές ηλίθιε !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος13/10/13 19:26

    Κράτος και υπηρεσίες συντελούν και εκτελούν το μέλλον μας!!! Λιμενικοί στην αφασία !!!λόγο προφανώς ότι τους έκοψαν τους μισθούς!!!!στα παπάρια τους κανονικά!!!!! Όλοι στο κόλπο!!!!!!ΝΤΡΟΠΉ ΣΑΣ ΚΑΘΆΡΜΑΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *