ροή ειδήσεων

Ζητούν άρση ασυλίας του Γιώργου Παπανδρέου για το «λεφτά υπάρχουν»

Το σύνθημα «λεφτά υπάρχουν» που χρησιμοποιούσε ο τέως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου κατά την προεκλογική περίοδο το 2009 ήταν αφορμή ώστε ένας πολίτης να του κάνει μήνυση...

Αίτημα για άρση ασυλίας του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, έφτασε στη Βουλή και ενώ τα αιτήματα για άρση ασυλίας βουλευτών της Χρυσής Αυγής έρχονται το ένα μετά το άλλο.

Το σύνθημα «λεφτά υπάρχουν» που χρησιμοποιούσε ο τέως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου κατά την προεκλογική περίοδο το 2009 ήταν αφορμή ώστε ένας πολίτης να του κάνει μήνυση.

Πιο συγκεκριμένα, στη δικογραφία που έφτασε στο Κοινοβούλιο και αναφέρεται η μήνυση ενός κατοίκου Αθηναίων κατά του κ.Παπανδρέου και παντός υπευθύνου για τη διερεύνηση του αδικήματος της εξαπάτησης εκλογέων, της διασποράς ψευδών ειδήσεων ή της έτερης αξιόποινης πράξης σε βάρος του εκλογικού σώματος κατά την προεκλογική περίοδο του έτους 2009.


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος12/10/13 00:51

    Τον ΓΑΠ να τον αφήσετε ήσυχο άντε
    Ευτυχώς ο ΓΑΠ μας έσωσε με απώλεια 4.000 αυτοκτονίες.
    Ανδριάντα να του κάνετε.έξω από την βουλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12/10/13 01:04

    Δεν θα κουνιθεί φύλλο. Αν ήταν χ.α. και κατουρούσε στραβά θα πήγαινε για εσχάτη προδωσία. Εχουμε δίκαιο πολιτικό σύστημα. Δεν νομίζω να αμφιβάλει κανείς!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος12/10/13 01:10

    Τι είναι 4000 αυτοκτονίες μπροστά στον τεράστιο Γ.Α.Π. ούτε καν .5000 δεν είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος12/10/13 10:25

    Μα είναι δυνατόν να μηνύσετε το καθηγητή που τον θέλει το Χάρβαρντ που βγάζει όλα τα ζώα, να δισάσκει για το πως μπορείς να καταστρέψεις μιά χώρα? Δεν ντρέπεστε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος12/10/13 12:26

    Ενα δεν έχω καταλάβει ακόμα, Οι Ανώτατοι Δικαστικοί μας πως και δεν του έχουν κάνει μήνυση για δυσφήμιση του Ελληνικού κράτους όταν είπε στους εταίρους μας ότι "κυβερνά ένα διεφθαρμένο κράτος"? Αλλά θα μου πεις εξ ιδίων έκρινε τα αλλότρια. Πολιτικοί και δικαστές πανε χέρι-χέρι.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος12/10/13 18:34

    Ο καθένας είναι ελεύθερος να γράφει ότι θέλει.

    Πολιτική δίωξη θα ήταν αν η ΧΑ διωκόταν για τις πολιτικές της θέσεις από την κυβέρνηση και όχι ως εγκληματική οργάνωση από την δικαιοσύνη.
    Σε αυτό το υποτιθέμενο "κόμμα", 5 από τους 18 βουλευτές του έχουν συλληφθεί για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης αλλά ταυτόχρονα κατηγορούνται από πριν για αξιόποινες πράξεις και είναι υπόδικοι μαζί με μερικούς άλλους.
    Συλληφθέντες: Μιχαλολιάκος, Παππάς, Κασιδιάρης, Παναγιώταρος, Μίχος, Λαγός (ο δεύτερος πορτιέρης νυχτερινών κέντρων μαζί με τον Γρέγο που είναι βουλευτές της ΧΑ)
    Ήδη πριν την σύλληψη:
    Κασιδιάρης - άρση ασυλίας του για Κανέλλη και Δούρου, δικογραφία για επίθεση στον αστυν. διευθυντή Ηρακλείου, Μελιγαλάς.
    Γερμενής- υπόδικος για Ραφίνα και Καμίνη.
    Παναγιώταρος Δύο αιτήματα για άρση ασυλίας για βιαιότητες, Μελιγαλάς. Υπόδικος για "Περίανδρο"
    Μπαρμπαρούσης -υπόδικος για Αιτωλικό.
    Μπούκουρας-άρση ασυλίας του για ψευδή καταμήνυση και ψευδορκία και νέα αίτηση για άρση ασυλίας του για επεισόδια στρατοπέδου Κορίνθου και στο Λουτράκι.
    Ηλιόπουλος-αντιποίηση αρχής ,διακεκριμένη φθορά Ραφίνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/10/13 20:50

      Οτιείναι πολιτική η δίωξη ειναι ηλίου φαεινότερο. Ας τα πάρουμε όμως απο την αρχή. Πολιτική ειναι η δίωξη που ασκείται κατα προσώπων με σαφή στόχο την πολιτική ζημία του διωκομένου και όχι τον κολασμό αξιοποίνων πράξεων του κοινού ποινικού δικαιου, και ο καταλογισμός αξιοποίνων πράξεων χρησιμοποιήται ως πρόφασις για να γίνει δυνατή η δίωξη και τελική πολιτική εξόντωση του διοκωμένου ατόμου. Εδώ λοιπόν έχουμε τον ορισμό της πολιτικής δίωξης, γιατι, Πρώτον η προσπάθεια πολιτικής εξοντωσης είναι τόσο προφανής που δεν χρεάζεται τεκμηρίωση. Δεύτερον. Η δίωξη ασκήθηκε μετά απο παραγγελία του υπουργού δαιοσύνης σε συντομότατο χρονικό διάστημα απο την δολοφονία Φίσσα, σαν ο υπουργός να είχε απο καιρο στα χέρια του τις 21 δικογραφίες. Θ συνεχίσω σε λίγο γιατι εχω δουλειά. Ευχαριστω

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος12/10/13 22:00

      Λοιπόν συνεχίζω! Αν οι 21 δικογραφίες σχηματίστηκαν την προηγουμένη ημέρα έχει καλώς. Αν οχι, όπως προωανώς συμβαίνει.και μάλιστα με διαφορα έως και δύο χρόνια, εφ όσον περιεχουν ενοχοποιητικά στοιχεία κζι απεκρύβησαν απο κάποιους και δεν προωθήθησαν, η εισαγγελέας του Αρείου πάγου έπρεπε μαζί με την ανάθεση σε αντιεισαγγελεα της υπόθεσης να ασκήσει διώξεις κατα παντος υπευθύνου γιζ σωρεία αδικημάτων που αρχίζουν απο την παρακόληση του έργου της δικαιοσύνης και καταλήγει ίσως στνν υπόθαλψη εγκληματιών κατά συροή! Τέτοοιες διώξεις δεν είδαμε. Αντίθετα είδαμε την απόλυση υπο όρους των τριών πρώτων βουλευτών απο πολαπλώς πιεζομένους εισαγγελέα και ανακριτή. Οπως ασφαλώς θα είδατε ξεσηκώθηκαν και οι πέτρες, μετά την αποφηλάκιση των τριών. Μέσα σ αυτό το κλίμα ήταν αδύνατο να μην προφυλακιστούν οι υπόλοιποι έστω και άν ακόμη οι κατηγορίες δεν στέκονταν πουθενά. Επειδή λοιπον όλοι οι γνωρίζοντες ξέρουν ότι οι κατηγορίες δεν μπορούν να σταθούν ουτε σε δικαστήριο του Τχαουσέσκου, γι αυτο προσπαθούν να τους φορτώσουν την κατηγορία των προπαρασκευαστικών πράξεων για κατάλυση του πολιτευματος, κατηγορία που πανεύκολα θ α καταπέσει ενώπιον οποιουδήποτε σοβαρού δικαστηρίου δημοκρατικής χώρας. Οσο για τις διώξεις που αναφέρεις εκτος απο το ότι μπορεί να είναι αίωλες σου λέω οτι αν ψάξεις στο νομικό τμήμα της βουλής θαβρεις εκατπντάδες τέτοιες που αφορούν βουλευτές όλων των κοματων. Για περεταίρω ΣΟΒΑΡΗ συζήτηση επιπέδου και όχι γυπέδου και νεάντερταλ.εδω είμαι.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος12/10/13 20:10

    Εχεις δίκιο. Ο καθε ένας μπορεί να γράφει ότι θέλει. Ακόμη και αυτοι που εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία. Μήπω ς κατα λάθος πέρασε απο το μυαλό σου η σκέψη πως όλο αυτό το θέατρο έγινε γιατί δεν τους βγαίναν τα νούμερα στις δημοσκοπήσεις και τους έπιασε όλους πανικός μην πάνε όλοι φυλακή για την καταστροφή της χώρας? Λεω μήπως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *