ροή ειδήσεων

«Μας έκλεισες τα σπίτια, μας έκλεψες, κ. Βενιζέλο»

Οι ομολογιούχοι δεν ξεχνούν τις υπερφίαλες δηλώσεις του
«Βενιζέλο, μας έκλεισες τα σπίτια! Μας εξαπάτησες, μας κορόιδεψες, μας έκλεψες και μας άφησες στον αέρα»....

Βλέμμα θυμωμένο, χέρια σφιγμένα σε γροθιές.

Οργή, θυμός και απόγνωση.

Οι μικροομολογιούχοι της χώρας «δείχνουν» ως υπεύθυνο τον Ευάγγελο Βενιζέλο για την «αρπαγή» των κόπων τους, του ιδρώτα τους, των οικονομιών μιας ζωής με το περίφημο «κούρεμα» του PSI.

«Υπάρχουν καταγεγραμμένες τουλάχιστον 17 δηλώσεις του Βενιζέλου ότι δεν θα ζημιωνόμασταν από το “κούρεμα”. Οταν μας πήραν τα χρήματα, έβγαινε και έλεγε ότι θα αποζημιωθούμε στο ακέραιο. Εχει περάσει 1,5 χρόνος και είχε το θράσος, παρότι δεν έχει κάνει τίποτα, πριν από λίγες εβδομάδες στη ΔΕΘ να πει ότι δεν μας έχει ξεχάσει!» λέει στη «δημοκρατία» ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Φυσικών Προσώπων Ομολογιούχων Ελληνικού Δημοσίου Ιωάννης Τσολιάς.

Η οργή απέναντι στον Ευ. Βενιζέλο είναι τόσο μεγάλη, που στις προηγούμενες εκλογές κανένας από τους πληγωμένους μικροομολογιούχους δεν ψήφισε το ΠΑΣΟΚ.

«Είναι κοινή μας απόφαση, κινούμαστε σαν ένα σώμα. Το λέμε ευθαρσώς ότι στις επόμενες εκλογές 100.000 ψηφοφόροι, όσοι περίπου είμαστε, θα δώσουμε την ψήφο μας μονοκούκι σε όποιο από τα πολιτικά κόμματα παρουσιάσει ένα συγκεκριμένο σχέδιο, μια λύση στο πρόβλημά μας. Βαρεθήκαμε τις υποσχέσεις, τα “αν” και τα “θα δούμε” που μας... πούλησε μέχρι στιγμής ο κ. Βενιζέλος» λέει οργισμένος ο κ. Τσολιάς.

«Στο αμήν»

Από την πλευρά του, ο μικρομολογιούχος Δημήτρης Κοτούλας, ο άνθρωπος που «ταρακούνησε» στη ΔΕΘ ο Αδωνις Γεωργιάδης, λέει χαρακτηριστικά στη «δημοκρατία» ότι «περιμέναμε τα τελευταία δύο χρόνια να δούμε μήπως ο Βενιζέλος κάνει πράξη τις υποσχέσεις του, αλλά έχουμε φτάσει στο αμήν. Καθημερινά συναντιέμαι με ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ και μου λένε ότι έχουμε δίκιο, μας εξαπάτησε».

Οπως περιγράφει ο ίδιος, επιχείρησε να τον πλησιάσει στην επίσκεψή του στη ΔΕΘ.

«Είχα φτάσει σε απόσταση αναπνοής. Οι φρουροί μού είπαν, αν θέλω να τον καλωσορίσω, να πλησιάσω. Αλλιώς να απομακρυνθώ. Εγώ ήθελα να του τα ψάλω, αλλά σκέφτηκα μη χάσουν οι άνθρωποι τις δουλειές τους κι έφυγα» λέει στη «δημοκρατία».
Αριστείδης Μάτιος 


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *