ροή ειδήσεων

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΙΣΧΥΡΟ κύμα κακοκαιρίας σε όλη την Ελλάδα – Αναλυτική πρόγνωση για την Τρίτη

Από την Τετάρτη η εμφάνιση βοριάδων, εντάσεως έως οκτώ μποφόρ θα «ρίξουν» αισθητά τη θερμοκρασία, γύρω στους δέκα βαθμούς, ...φέρνοντας ένα πολύ κρύο τριήμερο ως και την Παρασκευή.

Όπως εξηγεί, στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου της ΕΜΥ, Αντώνης Λάλος, η πτώση της θερμοκρασίας φαίνεται πως θα είναι πρόσκαιρη και η θερμοκρασία θα αρχίσει να ανεβαίνει από την Κυριακή, χωρίς ωστόσο να φτάσει στα υψηλά επίπεδα των περασμένων ημερών.

Η ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ

Νησιά ανατολικού αιγαίου, Δωδεκάνησα 
Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές η καταιγίδες αρχικά στα βόρεια και βαθμιαία στα υπόλοιπα. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι ισχυρά.Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ στρεφόμενοι βαθμιαία σε δυτικούς βορειοδυτικούς και στα βόρεια σε βορειοανατολικούς με την ίδια ένταση.Θερμοκρασία: από 17 έως 28 βαθμούς κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη Καιρός: στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, τα φαινόμενα που τις πρωινές ώρες θα είναι ισχυρά από το βράδυ θα εξασθενήσουν. Στις υπόλοιπες περιοχές άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και διαστήματα βελτίωσης.Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 στρεφόμενοι βαθμιαία σε βόρειους βορειοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ.Θερμοκρασία: από 12 έως 26 βαθμούς κελσίου στα δυτικά 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά ιονίου, ήπειρος, δυτική στερεά, δυτική Πελοπόννησος Καιρός: άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές, καταιγίδες αλλά και διαστήματα βελτίωσης. Τα φαινόμενα τις πρωινές ώρες πιθανόν να είναι ισχυρά.Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 πρόσκαιρα στο ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ.Θερμοκρασία: από 15 έως 26 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος Καιρός: στη Θεσσαλία σχεδόν αίθριος. Στις υπόλοιπες περιοχές άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και διαστήματα βελτίωσης. Πιθανότητα καταιγίδας τις πρωινές ώρες στα νότια.Άνεμοι: νοτιοδυτικοί 4 με 6 στρεφόμενοι βαθμιαία σε δυτικούς βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.Θερμοκρασία: από 14 έως 29 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές η καταιγίδες και βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα και από τα βόρεια.Άνεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και βαθμιαία δυτικοί βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση.Θερμοκρασία: από 19 έως 28 βαθμούς κελσίου.

Αττική Καιρός: πρόσκαιρες νεφώσεις αλλά και διαστήματα ηλιοφάνειας. Πιθανότητα τοπικών βροχών τις πρώτες πρωινές ώρες.Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία δυτικοί βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση.Θερμοκρασία: από 18 έως 28 βαθμούς κελσίου.
Θεσσαλονίκη Καιρός: λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με πιθανότητα βροχής κυρίως τις πρωινές ώρες.Άνεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 5 και από το βράδυ τοπικά 6 μποφόρ.Θερμοκρασία: από 15 ως 25 βαθμούς κελσίου.


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *