ροή ειδήσεων

Οι ΑΝΔΡΕΣ απειλούνται με ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ! Τι δείχνει νέα ΕΡΕΥΝΑ;;;

«Οι άνδρες είναι υπό εξαφάνιση» υποστηρίζουν συχνά γυναίκες μόνες που ψάχνουν απεγνωσμένα το άλλο τους μισό, ωστόσο, όπως αποδεικνύουν επιστημονικές μελέτες... η ατάκα αυτή ίσως σε κάποια εκατομμύρια χρόνια αντανακλά την πραγματικότητα.

Επιστημοινική έρευνα του πανεπιστημίου των Ιωαννίνων, σύμφωνα με το Iatropedia.gr αναφέρει ότι το ανδρικό είδος δυσκολεύεται να αναπαραχθεί, γεγονός που αναμένεται να επιδεινωθεί στο απώτερο μέλλον.

Σύμφωνα με τους ειδικούς το χρωματόσωμα Υ, που χαρακτηρίζει τα αρσενικά όντα στον πλανήτη γη είναι εξαιρετικά ευαίσθητο και μεταλλάσσεται εύκολα από διάφορους παράγοντες άγνωστους στην πλειοψηφία τους. Ωστόσο, το σίγουρο είναι ότι επηρεάζεται από τη μόλυνση του περιβάλλοντος.

Ετσι, τοξικά φυτοφάρμακα, χημικές ενώσεις που περιέχουν τα πλαστικά είδη και τα καλλυντικά αλλά και εκατομμύρια τόνοι φαρμάκων, που καταλήγουν στο πιάτο μας, μέσω του υδροφόρο ορίζοντα, «επιτίθενται» στο ισχυρό φύλλο με στόχο να το θηλυκοποιήσουν.

Οπως αναφέρει ο ίδιος ιστότοπος μ ε την πάροδο των ετών το μήκος του Υ χρωματοσώματος ελαττώνεται στον πλανήτη γη και οι ανθρωπολόγοι επισημαίνουν ότι σε 900 εκατομμύρια χρόνια το Υ χρωματόσωμα θα εξαφανιστεί στα αρσενικά όντα, οπότε θα δημιουργηθούν εκατομμύρια ασθενείς με σύνδρομο Turner, όπου θα λείπει το χρωματόσωμα Υ.
iefimerida.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *