ροή ειδήσεων

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταργήσει τις παρελάσεις; ΒΙΝΤΕΟ!

Ο υπεύθυνος τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ για την παιδεία, Τάσος Κουράκης, σε δηλώσεις του υποστήριξε πως ο... ΣΥΡΙΖΑ όταν γίνει κυβέρνηση θα καταργήσει τις παρελάσεις.

Σε δηλώσεις του στον Alpha 989 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αρμόδιος για την παιδεία Τάσος Κουράκης υποστήριξε πως όταν έρθει στην κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταργηθούν οι παρελάσεις.

Στο ίδιο κλίμα και οι δηλώσεις της Ελένης Φωτίου στον ΣΚΑΙ η οποία είναι επίσης βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και χαρακτήρισε «παλαιολιθικές» τις παρελάσεις με τον τρόπο που γίνονται. Παράλληλα υποστήριξε πως στις παρελάσεις θα έπρεπε να μετέχουν απλοί πολίτες και όχι άρματα μάχης.




Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος27/10/13 22:58

    Καλά θα κάνει, άχρηστες είναι ούτως ή άλλως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/10/13 23:23

    PANO POU ARXISA NA EMPISTEUOMAI TON SIRIZA . TA IDIA SKATA EINAI KAI AYTOS .... THA PIGENE STRAFI O PSIFOS OPOS PIGE TIS OROIGOUMENES POU PSIFISA TOUS ALLOUS MALAKES TOUS ANEKSARTI TOUS .AUTOI KAI AN EINAI ....DEN KSEROUN TI TOUS GINETE.. GAMISETA LEUKO KAI PALI LEUKO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/10/13 08:07

      Το λευκο καποιος το παιρνει,αναλογα με τα μαγειρεματα που καμουν.Ακυρο μονο δεν παει σε κανεναν.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος27/10/13 23:47

    AYTOI ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΘΑ ΚΟΛΗΣΟΥΝ. ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΑΠΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ, ΑΦΓΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΙΜΟΙΡΙΑ ΑΠΟ ΣΥΡΙΟΥΣ. ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ. ΘΑ ΚΑΘΕΤΑΙ Ο ΚΟΥΡΑΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΣΙΔΑ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΥΛΑΡΗΚΙ. ΑΙΣΧΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ. ΜΟΝΟ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟ ΙΔΕΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/10/13 08:09

      ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΘΑ ΠΑΡΕΛΕΥΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΚΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥΣ ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος27/10/13 23:48

    Να παρελάσω μπροστά σε ποιόν; Καλύτερα να παρελάζουν οι εκλεγμένοι μπροστά στους πολίτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος28/10/13 00:38

    ΨΗΦΙΣΑ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ....ΑΛΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΚΟΨΩ σύριζα ΑΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΩ,,,
    1) ΔΙΟΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΚΑΡΥΔΙ...
    2)ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΑΦΩΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΥΨΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΡΟΝΗΜΑΤΟΣ ΙΔΙΩΣ ΤΟΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΛΕΠΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ.....ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ??????????

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΩΝ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ....ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ...........ΣΗΚΩΝΕΙ......ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/10/13 02:09

      Αν ψήφισες ΣΥΡΙΖΑ στις προηγούμενες εκλογές, θα έπρεπε να ξέρεις οτι η αριστερά πάντα ήταν κατά των στρατιωτικών παρελάσεων, καθώς κ των μαθητών που παρελαύνουν σαν στρατιωτάκια!

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος28/10/13 01:00

    ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΛΗΞΕΙ. ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ. ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος28/10/13 02:39

    ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΡΙΖΑ ,ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΡΑΒΙΑ ΝΑ ΜΠΑΡΚΑΡΕΙ ,ΚΑΙ ΝΑΙ ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ Η ΟΙ ΑΦΓΑΝΟΙ Η ΟΙ ΡΩΜΑ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΣΟΥΝ ,ΘΑ ΠΑΡΕΛΑΣΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑ .ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΛΟΞΟΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ,ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ,ΓΕΙΑΣΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΚΟΥΡΑΚΗ ΑΝΤΡΑΚΛΑ ΠΕΣΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/10/13 03:43

      Πολύ θέλω ρε να βγείτε. Γιατί θα τα κάνετε όλα σκατά, θα τα διαλύσετε όλα.
      Και μετά να δω που θα πάτε να κρυφτείτε. Εσείς θα πληρώσετε όλα τα σπασμένα όλων των κυβερνήσεων μετά την μεταπολίτευση.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος28/10/13 10:54

      ΠΕΣ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΕ. ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΦΟΒΗΚΟΥΣ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΟΒΗΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ. ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΟΓΘΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ, ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΘΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος31/10/13 19:48

      ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΕ ΔΙΩΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ, ΑΝ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΦΓΑΝΟΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΦΑΞΟΥΝ ΠΡΩΤΑ , ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος28/10/13 02:54

    σαν οπαδοσ του συριζα λεω και εγω οτι πρεπει να καταργηθουν αυτεσ οι ξεπερασμενεσ εκδηλωσεισ ,τα τοσα λεφτα που ξοδευουν θα μπορουσαν να κανουν την ζωη των κατατρεγμενων μεταναστων πιο ανετη κανονικα το κρατοσ πρεπει να τουσ δωσει χρηματα ωστε να ορθοποδησουν οι ανθρωποι ,εκτοσ που πρεπει να τουσ δωσει μια ανθρωπινη στεγη και τροφη δωρεαν σαν προτον , και δευτερον να βρουν μια σταθερη μονιμη δουλεια ,και σε αυτο πρεπει να βοηθεισουμε ολοι οι συντροφοι ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/10/13 08:12

      Καλα δεν βλεπεις οτι αυτο που παιρνεις σε χαλαει?

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος28/10/13 10:51

      πολυ σωστα τα λεσ συντροφε πρεπει ολοι να βοηθεισουμε διοτι προτον ειμασται ανθρωποι και μετα ελληνεσ και γι αυτο το κρατοσ πρεπει να δοσει λευτα για να κανει την ζωη των ανθρωπων αυτων καλητερη και πρεπει οταν γηνουμαι κυβερνηση αντι να δινουμαι τα λευτα τον φορων στουσ τοκογλυφουσ να τα διαθεσουμαι ωστε να ανακουφιζοντε οι μεταναστεσ αδερφοι μας.

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος28/10/13 10:47

    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΚΟΥΡΑΚΗ ΑΝΤΡΑΚΛΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΕΙΑ ΤΕΣΤΟΣΤΡΕΟΝΗΣ. ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΑΡ**ΔΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΗ LGTS ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΟΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ GAY PRIDE. ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΑΠΠΙΔΙΑ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΣΑΚΚΟΣ (ΟΠΟΥ ΣΑΚΚΟΣ ΤΟΝ ΕΝΤΕΡΟ ΣΟΥ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος28/10/13 11:12

    Δεν ανησυχώ γιατί δεν πρόκειται να βγούνε ποτέ,επομένως ας ονειρεύονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος28/10/13 16:21

    SIRIZA? Hahaha Ipourgos BAREMENOS autos den kseri kala kala Elinika ton ixe to ALTER CHANNEL kai eklise to kanali me tis kotsanes pou elege

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος28/10/13 17:39

    αφου οι λαθρομεταναστες λετε οτι ειναι αδελφια σας εσεις του συριζα,και δεν εχουνε στεγη και φαγητο,φιλοξενιστε και απο εναν λαθρομεταναστη μεσα στα σπιτια σας και δωστε και τις γυναικες σας να τις γαμανε,για φιλανθρωπικο σκοπο για να μην γαμιουντε μεταξυ τους δηλαδη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος28/10/13 18:22

    ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΟΥ ΕΠΑΜ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΖΗΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ.ΟΠΟΤΕ ΑΧΡΗΣΤΕΣ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/10/13 19:17

      Εσείς όλο μαλακίες λέτε, άρα για ποιό λόγο να μας ενδιαφέρει η γνώμη σας;

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος29/10/13 01:02

    δικιο εχετε σιγουρα πρεπει να ενεργηθειτε δυσκοιλιοι καφροι και απ αυτα που θα ενεργηθητε να φατε κιολας να χορτασετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος31/10/13 19:40

    ΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΜΟΡΦΗ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΩΡΑΙΩΝ ΕΚΕΙΝΩΝ ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ , ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ , ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΝΟΙΩΣΑΝΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ,, ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΤΆΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ? ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ Ο "ΚΥΡΙΟΣ" ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ ΠΟΥ ΣΥΛΛΑΒΑΝΕ ΜΕ ΒΟΜΒΕΣ ΜΟΛΟΤΩΦ ΟΤΑΝ ΕΚΑΙΓΑΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος1/11/13 14:00

    Τι περιμένεις από Άθεους ανθέλληνες κοπρίτες αριστερούς. Μιά ζωή η καταστροφή της χώρας. Έχουν κόμπεξ από την εποχή του εμφυλίου όπου περίμεναν τη βοήθεια της Σοβιετικής ένωσης και πήραν τα αρχίδια τους. Η Ελλάδα ζει και θα τους πατήσει. Και μη μου πει κάποιο αναρχοκομμούνι ότι οι δεξιοί έφεραν την Ελλάδα σε αυτή τη κατάσταση, η απάντηση είναι ότι την έφεραν οι προδότες. Έχει διαφορά. Γειά σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/11/13 09:20

      Η ΔΕΞΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΚΒΙΟΜΗΧΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ , ΕΔΩΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΝΕΠΤΥΞΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ ΙΣΟΤΙΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΟΥΣΑΝ ΜΙΑ ΖΗΛΕΥΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΖΩΗ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥΣ , ΤΙΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΩΣΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ ΚΑΙ ΕΔΙΩΞΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΑΨΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ. ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΣ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΣΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ.ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΛΟΙ ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ , ΙΣΩΣ ΜΑΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *