ροή ειδήσεων

Στη φυλακή ο Μιχαλολιάκος και τα πρωτοπαλίκαρά του [ΒΙΝΤΕΟ]

Στη φυλακή οδηγούνται, για πρώτη φορά στη μεταπολίτευση, Αρχηγός κοινοβουλευτικού κόμματος οδηγείται στη φυλακή και μαζί του τα πρωτοπαλίκαρα της οργάνωσης, ο βουλευτής Γιάννης Λαγός κι ο "πυρηνάρχης" της Τοπικής Οργάνωσης Νίκαιας, Γιώργος Πατέλης, που έδωσαν εντολή να αιματοκυλήσουν το Κερατσίνι με το αίμα του Παύλου Φύσσα, το βράδυ της 17ης Σεπτεμβρίου...
Προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτών και εισαγγελέων κρίθηκε στις 4 τα ξημερώματα της Πέμπτης, ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος κατηγορούμενος για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Η απολογία Μιχαλολιάκου ξεκίνησε λίγο μετά τις 7.30 το απόγευμα της Τετάρτης και διήρκεσε περισσότερες από 5 ώρες.

Οι ανακριτές της υπόθεσης με τη σύμφωνη γνώμη και των δυο εισαγγελέων επεφύλαξαν την ίδια ποινική μεταχείριση -προφυλάκιση- και στον θεωρούμενο ως επικεφαλής του πυρήνα της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια, Γιώργου Πατέλη, ο οποίος εμπλέκεται στην υπόθεση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι.

Μαζί τους, στον δρόμο προς τις φυλακές Κορυδαλλού, θα τους συντροφεύσει και η νεαρή υπαστυνόμος, που υπηρετούσε στην Ασφάλεια Πειραιά και τους έδινε πολλά στοιχεία, οδηγώντας τους επί της ουσίας σε στοχευμένες επιθέσεις εναντίον αλλοδαπών.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *