ροή ειδήσεων

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ

Η πληροφορία είναι βάσιμη, τη μεταφέρω ενυπόγραφα, και αναμένω είτε επίσημη διάψευση είτε παρέμβαση της Τράπεζας της Ελλάδος:

Τούτη την ώρα που μιλάμε, "κόκκινα" δάνεια Ελλήνων οφειλετών ύψους περίπου 25 δις, παζαρεύουν...
τοκογλυφικοί οίκοι του εξωτερικού να τα εξαγοράσουν με 2,5 δις. Δηλαδή, εισπράττοντας το 10% της απαίτησης οι τράπεζες μας, παραδίδουν το σύνολο της οφειλής στο άπληστο όρνιο.
Η τακτική δεν είναι καθόλου άγνωστη, έχει επαναληφθεί ειδικά στις Η.Π.Α. Με μία τεράστια διαφορά: Δόθηκε η ευκαιρία στον αμερικανό οφειλέτη να προτιμηθεί έναντι κάθε τρίτου, και να αποπληρώσει πρώτος το 10% της όλης οφειλής του λαμβάνοντας εξοφλητική απόδειξη.
Αν σκεφτεί κανείς πως όλα αυτά τα δάνεια είναι εγγυημένα από το ελληνικό δημόσιο, δηλαδή από όλους εμάς, είναι πρώτιστη υποχρέωση να χτιστεί ασπίδα προστασίας στους Έλληνες δανειολήπτες. Όποιος ανθέλληνας αρμόδιος ενεργήσει αντίθετα, συγκαλύψει, ξεπουλήσει, τέρμα τ' αστεία, θα είναι υπόλογος στον ποινικό δικαστή.

Κώστας Γ. Γιοβανόπουλος
Βουλευτής Ημαθίας - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
Αναπ. Γραμματέας Κοινοβ. Ομάδας
forza-grecia.pblogs.gr

Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος17/10/13 20:56

    = ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ==

    Υπάρχει μια πρωτοβουλία, που λέγεται ψήφισμα και πρωτοβουλία Ελλήνων πολιτών. Εδώ λοιπόν βάλε την υπογραφή σου! Δεν έχεις άλλο όπλο. Εγώ δεν σου είπα να πάρεις τα όπλα. Δεν σου είπα να σκοτώσεις κανέναν. Δεν σου είπα ούτε να πειράξεις κάποιον. Δεν έχουμε κόμμα, δεν έχουμε δόγμα, δεν έχουμε χρώμα. Το όπλο μας είναι η αποδοχή των 600 δις. Είναι σαν να είσαστε όλοι μια οικογένεια. Έχει έλθει η ένωση των Ελλήνων! Η Ένωση των Ελλήνων πρέπει να επιτύχει. Δεν έχουμε άλλη λύση, είμαστε μόνοι μας. Μας διώχνουν μας τεμαχίζουν. Έχουμε τη μεγαλύτερη Ιστορία. Ήμασταν παγκοσμιοποιητές πριν αυτά τα ζώα γίνουν παγκοσμοποιητές. Εμείς ήμασταν μεγαλύτεροι. Όλος ο πλανήτης έχει παντού τα αρχαία μου, την Ιστορία μου, τις πόλεις μου. Μου κρύβουν, μου γράφουν την ιστορία όπως γουστάρουν, μου λένε ψέματα. Γράφουν βιβλία και τα λένε Ιερά, και τα γράφουν άνθρωποι ανόητοι. Μέχρι εδώ, δεν πάει άλλο! Δίνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς, τίποτα παραπάνω και λιγότερο. Αποδοχή με την υπογραφή σου, γράφεις ότι αποδέχεσαι τα 600 δις, άρα πας στο λογαριασμό χωρίς να με ρωτήσεις και τα παίρνεις
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ…
    ΟΜΑΔΑ E.N.D ΡΟΔΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος18/10/13 09:35

    ΕΥΤΗΧΩΣ ΠΟΥ Ο ΚΑΛΟΣ ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΓΑΠΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΣΤΗΛΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΝ ΣΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΣΩΣΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΗΔΑ ΤΟΥ. ΕΠΡΕΠΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΗ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΩΘΗΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΔΟΣΕΙ ΤΟΤΕΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΟΡΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΑΙ ΟΛΟΙ ΤΗΣ ΔΟΥΛΗΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΗΝΤΑΞΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΠΗΡΧΕ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΝΑΓΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΑΛΛΑ ΕΠΗΔΗΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΤΑΙ ΑΧΑΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΔΙΟΞΑΤΑΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΗ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΣΕΙ ΤΗΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΜΛΚ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΗΟΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΦΑΕΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος18/10/13 16:02

    Εμεις οι υπόλοιποι μάλ..ες που κανουμε το σκατο μας παξιμάδι για να βάζουμε την δόση μας τι θα γίνουμε;;; Να το κανουμε και εμεις κόκκινο να πληρώσουμε 10% και να πάρουμε εξοφλήτικη;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *