ροή ειδήσεων

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Είχε ξαναδακρύσει πριν την επιστράτευση η εικόνα του Ταξιάρχη στη Ιαλυσό!

Την εξέτασαν αρχαιολόγοι συντηρητές και έμειναν άφωνοι!

Σήμερα η συγκεκριμένη εικόνα εξετάστηκε και από δεύτερο της αρχαιολογίας...
τον κ. Σιδηρόπουλό, και σύμφωνα τον πάτερ Απόστολο και δεν βρήκε καμιά αιτία από την οποία θα μπορούσε να είχε προκύψει το δάκρυ.

Καμιά αλλοίωση δε υπάρχει στο βερνίκι της εικόνας και κανένα ίχνος που να προδίδει την οποιαδήποτε παρέμβαση που να δικαιολογεί το δάκρυ.

Η εικόνα του Ταξιάρχη δακρύζει απο το περασμένο Σάββατο, πρώτα στο παρεκκλήσι του παλιού νεκροταφείου Ιαλυσού και μετά στον ιερό Ναό της Κοιμήσεως.

Όπως ανέφερε ο πάτερ Απόστολος κάτι ανάλογο είχαμε με την συγκεκριμένη εικόνα του Ταξιάρχη το 1974, λίγο πριν από την επιστράτευση.

Η προσέλευση πιστών συνεχίζεται στον ιερό Ναό της Κοιμήσεως Ιαλυσού ενω σύμφωνα πάντα με τον πάτερ Απόστολο η εικονα σημερα δεν δάκρυσε.
ifmedia.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος29/10/13 21:14

    Άπιστοι προσέλθετε γιατί? η μόνη αληθινή θρησκεία, είναι ο Χριστιανός Ορθόδοξος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος30/10/13 13:34

    balte kai ligo mauro xroma stis stagwnitses papades gia na leme meta pos klaiei me mauro dakri i ikona me ta xalia tis eklisias tis eladas!
    noumeraaaaa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/10/13 15:10

      auta ta myala exoun panw apo 50% apo toys Ellines , pote den tha pame mprwsta me tetoies malakies , akoy ekei na se kapsi o Panormitis ! Tetoious tropous tha dexotan enas swstos theos ?? Den tha ekane megalitera thaymata para na paizei me oikones kai dakrya kai malakies , to ergo toy den that itan poio sobaro ; Ksypnate zwa giati xanomaste me asimantes malakies kai den blepoume katholou mprosta !

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος30/10/13 15:14

    xristianos me ta ola toy o "2:53" !!! malon toy ekapse ti kolotripida kapote o Panormitis otan pige holiday sti Symi .....xa xa xa xa xa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος30/10/13 15:21

    egw prwsopika pisteyo oti o Satanas einai pisw apo oles aytes tis oikones poy dakrizoun , ama itan o Theos tha xamogelousan i oikones ... PROSOXI min plisiazete aytes tis oikones kai na mpei loyketo se oses ekkliseies kai monastiria emfanizountai tetoia demonika phenomena .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος30/10/13 15:42

    Τι να πω λυπαμαι για την ασχετοσυνη σας και την απιστια σας !
    Καθεστε και βριζετε τα θεια ! Ντροπη !
    Ο καθενας να πει την βλακεια του και να κανει πνευμα ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος30/10/13 15:47

    ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΝΟΥΜΕΡΑ Ε ΝΟΥΜΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος30/10/13 17:05

    Εσεις παιδιά που πιστεύετε οτι είστε μοντέρνοι και τα γνωρίζετε όλα, καλά θα κανετε, πρώτον, να είστε ευγενείς, δεύτερον να ειστε λιγότερο θρασείς, και τρίτον να μάθετε να σέβεστε τις απόψεις των άλλων γιατί αυτό είναι δείγμα πολιτισμού και δημοκρατικότιτας, αρετες που δίδαξε το έθνος μας σε ολον τον κόσμο. Βέβαια αν αρνεϊστε την ελληνικότητά σας , οπως ισως δείχνουν τα γκρίκλις που γράφετε, τότε μπορεί να είστε και λϊγο δικαιολογημένοι με το μένος σας για τις αξίες των Ελλήνων. Οι κατώτεροι πνευματικά άνθρωποι έχουν έναν φθόνο για τους ανωτέρους. Αντί όμως να διαλαλείτε την βαρβαρότητά σας, θα ήταν καλύτερο για σας να μετείχατε της Ελληνικής παιδίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/10/13 18:03

      Ολοι οι σοφοι και επιστημονες της ιστοριας ηταν αθεοι,γιατι αραγε?Μηπως επειδη ειχαν....μυαλο που οντως δουλευει??

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος31/10/13 16:38

      Ναι 6:03 για αυτόν τον λόγο ο Νεύτωνας, ο Γκέντελ, ο Πλάνκ, o Euler, ο Bayes, ο Bool και άλλοι πολλοί πίστευαν στον Θεό έ; Μάλλον δεν είναι επιστήμονες αυτοί για σένα.

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος31/10/13 01:58

    οχι φιλε μου ολοι οι σοφοι και επιστημονες αν διαβασεις πραγματικα την ιστορια και τις αποψεις τους δεν ηταν αθεοι το μοναδικο τους ισως λαθος ηταν οτι παρεδωσαν την σοφια και την επιστημη τους σε αθεους για τα διαχειρηστουν και φτασαμε στα χαλια που φτασαμε και λιγη τσιπα πια και ντροπη δεν βλαπτει και εν τελη η ημηναθεια που σας δερνει ειναι χειρωτερη απο την αμαθεια συμφωνα με τα λογια των σοφων που επικαλεισθαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος31/10/13 12:26

    Άν ήμουν στή θέση σου , θα του έλεγα τα εξής:
    * Κάνεις λάθος, φίλε μου! Ορθότερο θα ήταν, αν έλεγες: «Εγώ δεν έχω Θεό». Διότι το βλέπεις, ότι υπάρχουν τόσοι άνθρωποι γύρω σου, που έχουν Θεό και γι’ αυτό διακηρύττουν ότι υπάρχει Θεός.
    Λοιπόν, μη λες: «Δεν υπάρχει Θεός»! Περιορίσου να λες: «Εγώ δεν έχω Θεό»!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος31/10/13 12:33

    Τέλος πάντων, τα θεολογικά και εν γένει θρησκευτικά επιχειρήματα έχουν πια ξεπεράσει κάθε όριο γελοιότητας.. Ο δογματισμός, ο φανατισμός και πολύ περισσότερο η βλακεία δεν ηττώνται εύκολα.. Η ανθρώπινη ανάγκη και αδυναμία και προπαντός η άγνοια γίνονται αντικείμενα στυγνής εκμετάλλευσης από τον ..παντοδύναμο, δηλαδή από τούς επί γης dealer του, οι οποίοι κάνουν τα πάντα προκειμένου να μη μαθευτεί πως δεν υπάρχει αυτό που αντιπροσωπεύουν γιατί διαφορετικά δεν θα έχουν κανένα λόγο ύπαρξης..

    Αλλά ας μην ανησυχούμε άλλο πια.. Δεν υπάρχει θεός! Άλλωστε έτσι και αλλιώς δεν υπάρχει μία και μοναδική αλήθεια.. Οπότε ας ζήσουμε όσο πιο καλά και ανθρώπινα μπορούμε χωρίς να ανησυχούμε ότι δήθεν υπάρχει θεός.. Οι μοναδικοί θεοί που έχουν απομείνει είναι αυτοί επί γης που κυριαρχούν σε όλους τους τομείς της ζωής και που είναι πια καιρός να τούς αμφισβητήσουμε και αυτούς όσο το δυνατόν εντονότερα και γρηγορότερα.. Όπου γκρεμίζεται ένας θεός μπορεί να αναδειχτεί ένας καινούργιος άνθρωπος κι όπου γκρεμίζεται μια θρησκεία μια καλύτερη ζωή..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος31/10/13 12:41

    Η ιστορια εχει δειξει οτι ο Θεος υπαρχει ειτε θελουμε ειτε οχι.Πιστευουμε δεν πιστευουμε.Η γεννηση ειναι η μεγαλυτερη αποδειξη οτι ο Θεος υπαρχει κι ο θανατος οτι θα υπαρχει εις τους αιωνας των αιωνων.Ολα γυρω μας(εκτος οτι εχει ανακαλυψει ανθρωπος) ειναι αξια θαυμασμου.
    Ας αποδειξει καποιος το αντιθετο κι εγω θα τον κανω θεο.Οσοι λετε οτι δεν υπαρχει το κανετε απλα για να δικαιολογήσετε τις ενοχες σας.Απλα αναρωτηθείτε και θα βρειτε την απαντηση μεσα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος31/10/13 12:52

    O THEOS AN PARAVEIS TIS 10 ENTOLES THA SE KAIEI STHN KOLASH GIA AIWNES,ALLA SE AGAPAEI KAI SE SYGXWREI KAI XREIAZETAI SINEXIA SINEXIA XRHMATA XWRIS FOROUS KAI TO PAGKARI SINEXIA GEMATO.AS 3EKOLHSOUME APO MI8OLOGIES KAI MALAKIES POU EPINOHSAN KAPOIOI GIA NA KINOUN MAZES A8RWPWN.OI THEOI GIA MENA EINAI H OIKOGENEIA MOU MONO AUTH THA ME VOI8ISEI AN PA8W POTE KATI!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος3/11/13 01:24

    ειπε αφρον εν τη καρδια αυτου ουκ εστι Θεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *