ροή ειδήσεων

Χορηγό για τα πουλόβερ των νεοσύλλεκτων θα βρούμε;

Χορηγό για τα πουλόβερ που δεν έχουμε να δώσουμε στους νεοσύλλεκτους της σειράς που μόλις παρουσιάστηκε που θα βρούμε;...Χορηγό για να δοθεί επιτέλους του επίδομα παραμεθορίου σ΄ όσους υπηρετούν κάτω από αντίξοες συνθήκες στα σύνορα θα βρούμε;

Θα ήταν πολύ καλό και πολύ πιο χρήσιμο όχι μόνο για τους στρατιώτες και τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων ,αλλά και για την κυβέρνηση που δείχνει με τουλάχιστον παράδοξο τρόπο το ενδιαφέρον της γι΄ αυτό το χώρο.

Οι στρατιωτικοί υποφέρουν και δεν εντυπωσιάζονται πια ούτε από δηλώσεις, ούτε από “επικοινωνιακά πυροτεχνήματα” όπως αυτό της παρέλασης. Ήταν για να το πούμε πιο απλά πολύ πιο ωφέλιμο το επίδομα των 90 ευρώ που αποφασίστηκε να δίδεται στους ναρκαλιευτές μας και οι έστω 50 προσλήψεις των ΟΒΑ κάθε χρόνο για τις Ειδικές Δυνάμεις ,παρά η ανακοίνωση ότι “θα δείτε και άρματα μαχης και αεροπλάνα στη παρέλαση”.

Η προσπάθεια της κυβέρνησης να υποστηρίξει με λογική την επιλογή της να αγνοήσει τα πολλά και σημαντικά προβλήματα που έχει προκαλέσει η οικονομική κρίση και να επαναφέρει μηχανοκίνητα, άρματα μάχης και αεροπλάνα στις παρελάσεις είναι φιλότιμη αλλά πείθει όσους είχαν από την αρχή πειστεί ότι “χωρίς άρματα μάχης πατριωτική παρέλαση δεν γίνεται”.

Υπάρχουν ανάμεσα σ΄ αυτούς άνθρωποι που αγνά υποστηρίζουν την επιστροφή των τεθωρακισμένων. Αλλά όποιος πιστεύει ότι αυτοί είναι ο βασικός λόγος που η κυβέρνηση πήρε την απόφαση της τεθωρακισμένης επιστροφής πλανάται. Το πραγματικό “εκλογικό κοινό” που στοχεύει η απόφαση είναι αυτοί που “τους αρέσει ο ήχος της ερπύστριας στην άσφαλτο” αν και οι περισσότεροι δεν τον άκουσαν ποτέ στο χώμα, για να κάνουν και τη σύγκριση. Οι “μάχιμοι του διαδικτύου”, οι “νοσταλγοί” εποχών που δεν έζησαν ,αυτοί και οι “παπαγάλοι” τους είναι το πραγματικό “target group” της δαπανηρής εν μέσω κρίσης κυβερνητική επιλογής.

Μη έχοντας επιχειρήματα για να στηρίξουν την άποψή τους χρησιμποιούν την γκαιμπελίστικη τακτική και προσπαθούν να πείσουν ότι οσοι θέτουν ζήτημα για την επιστροφή των μηχανοκίνητων ΑΥΤΗ τη χρονική στιγμή ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ τις παρελάσεις.

Παρελάσεις πρέπει να γίνονται . Αλλά σε μια τέτοια τραγική οικονομική συγκυρία είναι ανοησία να επιμένουμε σε κάτι το οποίο επί της ουσίας δεν προσφέρει και τόσα πολλά για να το πληρώσουμε τόσο ακριβά.
onalert.gr



Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *