ροή ειδήσεων

Ρόδος: Κατασκευή του νέου εργοστασίου της ΔΕΗ ανακοινώθηκε σε σύσκεψη υπό τον Γ. Μιχελάκη

Ευρεία σύσκεψη για την αντιμετώπιση του ενεργειακού προβλήματος του νησιού.... και για τις πιθανές αλλαγές στον «Καλλικράτη» πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Ρόδο υπό την προεδρία του υπουργού Εσωτερικών,Γιάννη Μιχελάκη.

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο του νησιού, συμμετείχαν ο υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Ασημάκης Παπαγεωργίου, ο γενικός γραμματέας Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Κων/νος Μαθιουδάκης, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, Αρθρούρος Ζερβός και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Διαχειριστή του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ), Γεώργιος Κόλλιας. Στη σύσκεψη πήραν επίσης μέρος οι βουλευτές Δωδεκανήσου Βασίλης Υψηλάντης και Μάνος Κονσόλας, ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Μαχαιρίδης, ο δήμαρχος Ρόδου κ. Κουσουρνάς και εκπρόσωποι των τοπικών φορέων.

Σε ό,τι αφορά το ενεργειακό πρόβλημα του νησιού ανακοινώθηκε ότι προχωρά άμεσα η κατασκευή του νέου εργοστασίου της ΔΕΗ στη νότια Ρόδο και δόθηκε μάλιστα δεσμευτικό χρονοδιάγραμμα για την κατασκευή του. Το νέο εργοστάσιο θα καλύψει τις ενεργειακές ανάγκες της Ρόδου για τα επόμενα χρόνια.
aftodioikisi.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *